Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberAsssaaa raks
“> Kõva!Kask
MemberNoored
1.Rainer Neemsalu 16a.
2.Timo Noot 17a
3.Oleg Akunets 17a.
4.Hendrik Ennusaar 17a.
5.Sten Lõhmus 17a.
Juuniorid -75kg
1.Maksim Zavertailo 19a.
2.Anton Ostroglazov 19a.
3.Taavi Taros 19a.
Juuniorid +75kg
1.Dmitri Kostitsõn 19a.
2.Edward Oks 18a.
3.Jevgeni Kuzmin 19a.
Naised bodyfitness -163cm
1.Kati Grabbi
2.Aire Lossmann
Naised bodyfitness +163cm
1.Olga Skavõš
2.Kadi Kallaste
Mehed klassikaline kulturism
1.Mihkel Jakobson
2.Deniss Novgordski
3.Kaido Paloviir
4.Meelis Piik
Mehed kulturism:
1.Janar Rückenberg
2.Taavi Põri
3.Maikal Pikalev
Absoluutselt parim juunior Dmitri Kostitsõn 19a.
Absoluutselt parim bodyfitnessist Kati Grabbi
Absoluutselt parim kulturist Janar Rückenberg
Kask
MemberEesmärk on õppida kiiresti sprintima jooksus. Oskab keegi öelda, mis lihas grupi- harjutusi on vaja rohkem teha. Jõusaalis mingid harjutused või jooksus.. Ise vahetevahel kui jooksmas käin, teen vahel 50-100 m sprindi lõike, on see õige ?? Milliseid soovitusi annate?Aitäh !!
Kui sa sprinteriks tahad treenida, siis jõusaal polegi kõige tähtsam. Tee erinevaid kiirusetrenne jms, näiteks
esmaspäev raske – soendusjooks (20 min), stardid (kohapealt, erinevates asendites, toenglamangus, stardi asendis jne) 10tk, pärast kükid topispalliga ja kiirendused tagasi.
teisipäev kerge- keharaskusega treening / jõusaal / sprinteri kompleks (30 sekundi jooksul erinevad harjutused, nt kõhulihased, kohe kätekõverdused, kükist üleshüpped jne)
kolmapäev kerge- vastupidavus , pikk sörk nt, pärast ujud peale
neljapäev raske- intervall treening (kiirendused 60m, tagasi sörk) 10 korda
reede – jõusaal
Muidu on tähtsad jalalihased, kuid ei tohi ka unustada ülakeret.
edit:
hästi tuleb kasuks ka nt mäest alla jooksud – panevad jalad kiiremini tööle (mis on sprindis väga tähtis) ja ka mäest üles jooksud.
väga tähtsal kohal on ka korralik venitamine!!
Kask
MemberPalju õnne ja kordaminekuid!!!
Kask
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne!!!
märts 21, 2010 at 9:10 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262084Kask
MemberVäga kõva üritus 5+.

Peaks mainima, et noortel on väga head vormid!
Kask
MemberUjumine ja jooksmine annavad erinevalt võhma.
Ma tegin kergejõustikut mitu mitu aastat, aga ujumistrennile see kasuks ei tulnud, lülituvad hoopis erinevad lihased sisse – kahjuks jooksmine ka ei tulnud.
edit: kui tahad olla mitmekülgne siis tee mõlemaid asju. See tuleks igaljuhul ainult kasuks

Kask
Memberhttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/selg/054.html
Ma arvan, et on mõeldud seda harjutust – ainult, et plokil.

Kask
MemberAitäh niipaljude nõuannete eest, ma üritan siin endale nüüd asja selgeks teha. Plaanin ka pisikese vihiku endale võtta ja vajalikud asjad üles kirjutada siis on hea seda igalpool kaasas kanda, et eesmärk ei ununeks.Mina sain seekord oma motivatsiooni laksu kätte sellest, kui lugesin Hersi ajakirja, kus noor neiu võttis samamoodi kaalust alla ja jõudis päris kaugele. Tundsin, et ka mina ju suudan seda, aga tuleb lihtsalt küsida kuskilt abi. Seega ma kogusingi oma julgust ja kirjutasin siia targematele ja tundub, et ma õieti tegin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaali osas on mul ikka veel kahtlusi arvan, et paljud kes ülekaaluga võitlevad ei julge alguses minna. Proovin leida mingid head harjutused koduseks treenimiseks.
Söö iga kolme tunni tagant, kõige lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kask
MemberMul on nüüd uus küsimus selle HIITi kohta. Olen Taku’s HIITi viiendas nädalas (6 X 45 seconds work + 30 seconds recovery), teen endiselt põhiliselt sõudeergomeetril. Täna mõõtsin pulsivööga pulssi ka. Sprintide ajal saavutasin pulsiks 165, mis on minu max pulsist 86%, ehk siis peaks enamvähem OK olema vist HIITi jaoks? Aga nende lühikeste 30 sek puhkuste ajal ei jõudnud pulss küll eriti alla minna, kuskil 155-ni äärmisel juhul (see oleks siis 81% max pulsist). Ehkki ma olen aru saanud, et kogu asja mõte on, et puhkuse ajal läheb pulss alla ja sprindi ajal jälle üles.Nõuandeid? Kas jätkan lihtsalt programmi ja unustan need pulsinumbrid ära või peaks midagi muutma?
HIIT nii käibki, pole küll sõudeergomeetri peal teinud, aga joostes (pausi ajal sörkisid hästi kergelt) pulss väga kõvasti alla küll ei läinud.
Kask
MemberÕlgu laiemaks vast ei saa tõesti, küll aga arenevad trapets, õla- ja seljalihased, mis jätavadki laiema mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Võimas lailihas ja trapets jätavadki sellise mulje

Kask
MemberÕnnesoovid!
Kask
MemberKas keegi oskaks anda mingi hea aroobse trenni kava mida ma iga päev saaks teha? Praegune trenn nägi välja umbes 2-3h ühele või kahele lihasele treening. Aroobse trenni näide 15 min jooks, 20 min jalgratta sõit jne (paluks midagi taolist). Tahaks teada kas pärnus on kuskil võimalik rasva protsenti kehas mõõta või kontrollida ? Lugesin üks päev mai spordi postrit või reklaami lehte vms seal oli kirjas ,et iga kuu kaardi omanik saab rasva sisaldust kehas mõõta tasuta. Sp ka siuke küsimus.Aeroobse treeningu kava ei ole just väga keeruline teha..
Näiteks, teisipäeval panen soojalt riide ja jooksen 50-60min väljas, väga mõnus on
Kask
MemberAga midagi joogipoolest trenni kõrvale?
Trenni ajal on vast vesi kõige arukam valik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. ja soodsam ka

Kask
MemberjahMina ise teeks teistpidi seda. Et ennem 5*5 jne.
AutorPostitused