Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberUruguai – Saksamaa 2:3
Hispaania – Holland 1:2
Kask
MemberUrugai – Holland 0:2
Kask
MemberHispaania – Paraguai 2:0
Kask
MemberEi teagi kas batuudi jaoks treenimisel eraldi kavasid tehtud üldse on..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi 20 minutiga väga intensiivse trenniga võib üsna mitu kalorit kulutada, ole lihtsalt ise loov
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberPlaan on hea, aga venita see kasvu aeg endal pikemaks, saad rohkem lihasmassi ja vähem rasva.
MemberBrasiilia – Holland 3:1
Uruguai – Ghana 1:0
Kask
MemberKõva!
Palju õnne mõlemale!
MemberParaguai – Jaapan 2:1
Hispaania – Portugal 2:1
edit: muutsin hispaania – portugali mängu
Kask
MemberHolland 1 – Slovakia 0
Brasiilia 3 – Tšiili 0
Kask
MemberÜldiselt pole kreatiinil mingit maitset.
5g 4*päevas, võid segada nt viinamarjamahlaga(imendub paremini), võid võtta ka lihtsalt lusikaga ja jood vett peale vms.
Kask
MemberKõva tulemus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnnitlused!
Kask
MemberKuidas sa aru siis ei saa? All on ju kirjas..
Kask
MemberMiks peaksin kaht puuvilja kartma??? Ainsad sellised “tõsisemad” sv allikad mu päeva jooksul. Niigi madal. Puuvilju küll kavast välja ei too, tarbin igapäevaselt neid ning kaal langeb mul nii nagu vaja.Sel juhul sul veab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma pean oma süsivesikud ikka üsna madalale tõmbama, et alla võtta.See oleneb täiesti kehatüübist ju.

Kask
MemberToon välja enda kava, mille järgi aeg ajalt toitun..– Hommikul omlett, paprikat ja hapukoort, roheline tee
– Lõuna kohupiim, õun
– trenn
– peale trenni banaan, fit whey
– kanafilee, roheline salat oliiviõliga
– kerge jalutuskäik
– enne magama minekut kodujuust, segan selle mingite köögi-ja juurviljadega, roheline tee
Sellest rasvaprotsendi arvutamisest sa mingit kasu nüüd küll ei saa.
Kui ütleme dieedil olla, siis ma jätaks lõunase õuna ära ja peale trenni banaani ka ära (aga sa saad fit wheyst vist ainult valke? sel juhul ikka banaan)
Kask
MemberPalju õnne!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused