Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 5, 2010 at 8:25 p.l. in reply to: Minu lameda kõhu toitumine ja treening, kuidas on?? #272657
Kask
MemberMa sööks sinu asemel natuke rohkem. Lameda kõhu jaoks ei pea ennast ju näljutama..
Kask
MemberTa mõtles ikka ette, mitte üles.
Kask
MemberVäga vinge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
Memberkas see on narkarite kutsehaigus v2???On kogemusi selles vallas?
Kask
MemberMul on terve elu olnud 1 pupill suurem kui teine, kohati on see erinevus väga suur… Samas see ei häiri mu silmanägemist ega midagi, lihtsalt sünnidefekt.
Kask
MemberMul tekkis küsimus su jaotuse kohta,
1.kava.
1.rind+õlg
2.selg
3.käed(rind,biits)
4.jalg
5.vaba
6.tsükkel uuesti.
3 päev. Käed (rind, biits)
Kas rind kuulub käte alla ja kas sa triitsa üldse ei tee?
Kask
Membernimetage sis häid süsivesikuidRaske öelda millised on head, mida sa mõtled selle all?
Kask
MemberAga toitumise kohapealt, vähenda süsivesikuid, samal ajal tõsta proteiini ja kasulike rasvade hulka.
juuli 30, 2010 at 9:40 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #272095Kask
Memberhttp://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F…p;v=suV-hGDqTAoSelline poiss, ma pole sellist jõudu 79kg tüübil näinud!!!
Parandan su linki .
Kask
MemberTänan, peale tööd loen läbi.Samas siin viimased 4tundi surfates hakkas väga veregrupi dieet huvitama.
Madal füüsiline aktiivsus saad süüa igasugu asjandusi kuid mitte koos ja kaal langeb tervislikult.
Kas on olemas kellelgi see kava või kustkohast selle saaks ?
Sa võiks teha aeroobset treeningut ka oma vabal ajal, see tuleb kindlasti abiks. Puhtalt dieediga on võibolla algajal tiba raske alla võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberPane siis juba pilt ka.
Kask
Membertekkis küsimus: et kui võtta kreatiini laadimisega, siis selle 5 päeva jooksul puhkepärval manustan ka 4x5g?Peaks nii olema küll, jah.
Kask
MemberTõesti väga hea!
Kask
MemberOtsi youtubest, seal on üsna palju informatsiooni ujumise kohta.
Koera ma isiklikult harjutada ei soovita, sest imo on see väga ebaloomulik ujumisviis.
– näiteks see.
Kask
Member@ eelmineminu arust hapukoor küll mingi hea rasv pole
aga teema algatajale: kõige parem vahend kaalu tõstmiseks on juua palju jogurtit. 1kg kohta 1Mcal on päris korralik.
Miks hapukoor häid rasvu siis ei sisalda?
-
AutorPostitused