Kask
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kask
MemberEnamusel on võimalik ennast muuta, lihtsalt mõned peavad sellejaoks rohkem vaeva nägema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberVähi hetkel tõesti ei tee kükki, aga ta on ise öelnud, et elu jooksul on ta neid ikka palju teinud.
aprill 4, 2011 at 7:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295919Kask
Memberhttp://veganbodybuilding.userboard.net/t360-jon-pierre-fux
.. pääris karm
Kask
MemberVaevalt keegi TRIIKIS supilusikaga mingeid aineid võtab.Triikis on ju ikka väga vähe, mingi kuhi on kindlasti alati peal supilusikal.
Või olen ma valesti aru saanud ja 1 spl tähendabki Triikis supilusikat?
Üldiselt peaks tähendama jah, sest kui kuhjaga võtta, siis see sõltuvalt inimesest võib ju väga erinev olla.
Kask
Memberkeskmine supilusikatäis on 15g – enam vähem triikis siis, nt kakaod või valgupulbrit.
Kask
Member..kusjuures minu filmitud lõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kask
MemberRuttan veidi ette, aga kas 2012 aastal saab noortes võistelda ka siis, kui olen 93 sündinud?
Kask
Member2l piima on 60 valku ja sa saad sealt mingi 1100kcal..
200g kohupiima on 32 valku (100g 16g), 250g-ne kohupiim on 42 valku (100g 18g)
Ma ise arvan, et sa sööd natuke liiga palju ja saad kõvasti pekki juurde.. Arvuta oma BAV ja siis selle järgi arvuta palju sa päeval reaalselt sööma peaks, et kaalutõus väga ulmeline poleks.
Kask
MemberAga kas ainult absoluutne võitja sai pro-kaardi?
märts 5, 2011 at 6:32 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #292132Kask
MemberWolfil on väga hea vorm!!
märts 4, 2011 at 9:30 p.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #292004Kask
MemberHuvitav on igal juhul
märts 4, 2011 at 11:24 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #291922Kask
Member1.Dexter Jackson
2.Victor Martinez
3.Evan Centopani
4.Dennis Wolf
5.Ronny Rockel
6.Essa Obaid
7.Branch Warren
8.Sergey Shelestov
9.Roelly Winklaar
10.Robert Piotrkowicz
Kask
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka tohid.
Kask
Member1. Alex Raus
2. Aimar Kuusnõmm
3. Rait Sagor
4. Elar Kraav
5. Siim Rast
6. Taavi Pehme
Kask
MemberJa kui tunned, et viga on painduvuses siis venita korralikult peale trenni!
AutorPostitused