Karx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karx
MemberJutt käib ikka sellest:krt ma potsiku järgi ei mäletagi..a see oli rohelist värvi kreem
kus seda müüakse (mulle eelmine toodi)… loomapoes? tavalisest apteegist pole vist mõtet küsida?
Karx
Membereks ma külastan siis poodi varsti, kuna vana sai otsa (poolik potsik oli käes).
aga aitäh sulle soovituse eest!
Karx
Memberseda hobuse oma paar nädalat ja lehma oma 2 kuud umbes (2x päevas).
käisin eelmine pühap ujumas (arst soovitas) sulistasin vaikselt ja väga aeglaste liigutustega ujusin konna. Sellest tulenevalt tugevnesid ka valud. Nüüd olen 5 päeva artrostop kreemi kasutanud ja menüüs on ka glükosamiin (3tbl päevas) ja kalaõli kapslid.
Karx
Memberüks oli see hobuse jah.. ja teine oli rohkem lehmadele mõeldud udarapõletiku vastu
Karx
Membersoojendaksin vana teemat natuke
Karx
MemberViljandis oli kunagi taipoks vb siiani.
Karx
MemberVindi tänaval on jõusaal + poksitrenn.
Karx
MemberÜleval menüüs on koolituse nupp.
Karx
MemberOskab keegi öelda kuidas kaela lihaseid treenida koduste vahenditega? Või äkki on võimalik treenida neid ka lõua tõmmetega või mingite treening harjutustega kooskõlas?Kutsu keegi endale appi kes su pead alla kergelt suruks.. sa kaelaga tõmba nagu üles (seisate vastamisi). Järgmine päev on pead suht raske liigutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil rühmaülem oli armees poksija tema käsul sai vahest nii tehtud.
Karx
MemberMul ka õlad probleemne koht… ei saa neid lihtsalt korda. Spordiarsti olen külastanud (sain hormoon süsti vms. õlga) ja MRT isegi tehtud. Arstilt sain kummilindi millega harjutusi teha (vahest isegi teen, a siis hakkavad valutama). Kõhuli pole juba ammu magada saand
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel tarvitan:
Arthryl
Kaltsium
Kalaõli kapslid (D vitamiin ja omega 3)
Salicam (see mingi loomadele mõeldud põletikuvastane kreem)
Jõusaalis pole üle aasta juba käind… ootan paranemist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karx
MemberPäris hea on vanu aegu meenutada ja üle mitme-mitme aasta kuulata:
Tomcraft – Prosac
Kai Tracid – Too Many Times
Horrorist – One Night In New York City
Faithless – Insomnia
jne…
Karx
MemberMine kuhugi ehitus või rauapoodi ja osta sobiva pikkusega toru (kroomitud oleks ilus). Kindlasti on poes ka kinnituseks mingeid spets vahendeid, kui ei siis kasvõi ise puust klotsid alla panna (seest kumeraks jne.).
Karx
MemberTapal peaks valmima uutele järgmistele ajateenijatele (eelvõtmine suvel) uus sõdurikodu. Seal ka jõusaal, kus väga viisakas varustus. Praegu on see ehitamisel ja vana jõusaal remondis. Peame lühikestel linnalubadel käima Tapa jõusaalis ja seda ka L-P. Nädala sees, kui on kino, saab ka kaks korda linnaloa.STVG autojuhtide kursus tassis selle jõusaali rakverest sinna (meie ajal oli küll remont… a uued saavad seda kindlasti nautida).
See Tapa jõusaal on kahtlane teema, kuna meie seast ei saand sinna keegi vist
Karx
Member2. koht
Karx
MemberHakka tarvitama kalaõli kapsleid ja välispidiselt määri Fastum geeliga.saab tehtud!
Ma vahepeal määrisn Diclaciga muidu.
AutorPostitused