karulane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
karulane
Membereelistan kasutada vaheldumist ratast ja ergomeetrit, vastavalt jõutreeningu lihasgruppidele
karulane
Memberminu puhul toimis see meetod küll üsna hästi ning ei oska küll muud kui kiidusõnu öelda. aga loomulikult on peamine ikkagi see, mida eelpoolgi mainiti, et proovi ja tunneta enda peal ise järgi.
karulane
Membertõeliselt kahju, et niivõrd käärinud võib mõne memme mõistus olla. arvan, et tema rahahäda ning kibestumuse seotus smiguni elutööga on oluliselt väiksem kui ta mentori- kohukese tegemistega
karulane
Memberseni toimunud murdmaasuusatamise stardid:
naiste suusavahetus- võit EESTI
meeste suusavahetus- võit Venemaa
naiste sprinditeade- võit Rootsi
meeste sprinditeade- võit Rootsi
naiste 10km- võit EESTI
meeste 15 km- võit EESTI
Seega oleme ju kõige enam murdmaasõite võitnud või mis?
karulane
MemberMillele su väited tuginevad?Üldarvestuses on eesti viies.
Mulle teeb ikka nalja see Joala ennustuste põrumine. Küll kargas ja ähvardas, et Eesti sportlased ei saa mitte ühtegi medalit. Mitte ühtegi. Aga nüüd. Nüüd juba 3 kuldmedalit. Hale krants see Joala ikka.
Siit ka loo moraal- ei tasu ikka uskuda mingite ennustajate ja võluravitsejate möla! Veel vähem raisata raha nende teenustele.
üldarvestuses võib eesti 5. olla, kuid (murdmaa)SUUSATAMISES oleme ju esimesed kui vähegi jälginud oled
karulane
Memberkas eesti siis parim suusariik?
karulane
Membereile nägin kuskil selveris 15.50 tk
karulane
Memberkogused pead ise paika panema. loe vastavad artiklid ja soovitused läbi ning juhindu enda eesmärkidest ja isiklikust toidulauast.
ja muuseas, nagu eelpool mainiti tema kasulikkust liigestele vastab tõele. mul oli enne pidevalt randmega probleeme, kui treeningraskusi tõstsin ning pärast nr1 pole kordagi mingit raginat või valu tundnud enam.
karulane
Memberproovisin ära ja tõsiselt hea toit. omalt poolt lisaksin sinna ka veidi juurvilja- värske kurk ja sibul näiteks
karulane
Memberkorduste arvu kohta pole minagi ühest arusaama leidnud aga soovitaksin siiski ikka jõutrenni ka teha, muidu polegi ju millelgi rasva alt välja tulla. tee korralikult aeroobset ning muidugi toitu vastavalt- kokkuvõttes see ju kõige tähtsam.
karulane
Memberkardan, et võid varsti ületreenituse all kannatada. minu puhul oli kolm korda nädalas samasid lihasgruppe treenida pisut palju
karulane
Memberiffmees, mine uuri, mis hind seal studio 99-s on ja muidugi võid käia ka ttü spordihoones. ttü hinnakiri pole tõesti eriti ligipääsetav netis, aga minu mäletamist mööda oli üliõpilastele 400 kuu ja teistele 500. (kuid võin ka eksida) tasub kohale minna, paras väike jalutuskäik nõmmelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal olid erinevatel kellaaegadel erinevad hinnad vmskarulane
Memberreval-sport on näiteks 450-500kr (piiramatu 30 päeva kaart), päevasel ajal on veits odavam
karulane
Membertasub siiski see koormustest ära teha, sest siis saab täpselt sulle sobiv pulss leitud ning saad ju üleüldse parema ülevaate oma vormist. minu puhul näiteks ei ühtinud optimaalne pulsisagedus tavapärase vanusega seotud valemi tulemusega.
karulane
Membertänud info eest kõigile, kes viitsisid vastata. tean, et see kindlasti nii kulunud teema ja kogenumatele ka üsna igav. kuid kuna igasuguseid proteiine nig massilisajaid on niivõrd palju, ei oska nagu ise valida nende seast. kui keegi oskaks midagi konkreetset soovitada oleskin väga tänulik. (kui siin foorumis vastata ei saa, võib ka maili teel infi jagada sagrimees@hotmail.com) viimane märkus tulenes foorumi reeglitest
AutorPostitused