Karu87
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu87
MemberLaiskloom nagu ma olen, ei viitsinudki jooksma minna, aga sellest pole midagi, sest kaloraaš on vastavusse viidud päevase koormusega.
Varsti viimane söök sisse ja siis magama. Ilmselt söön ära 200g lahjat kohupiima, lisan sellele natuke keefirit, suhkruasendajat, mandleid ja viskan blenderisse.Karu87
MemberKaru87
MemberIlmselt sa tegid nii nagu paljud ,,targad” ja panid endale peale üüratult väikse kaloraaši, mis tingis kiire kaalukaotuse ja ühtlasi ka lihasmassi kaotamise.
Karu87
MemberEsiteks ei soovitaks hommikuti täiesti tühja kõhuga joosta, see pole minu arust kuigi kasulik.
Ma soovitaks teha nädalase toitumise analüüsi ja selle siia üles panna, et targemad saaksid teha korrektuure või siis lihtsalt tellida personaaltreenerilt toitumiskava.
Väga raske on öelda, mida võiks muuta kui pole vähimatki ülevaadet sinu toitumisest.
Jõusaaliga tuleks kindlasti jätkata, samuti ei tee mõõdukas aeroobne kehale kahju.Karu87
MemberJärgmisne söök 80g täisterapastat, 250g sea sisefileed ja 60g hapukoort.
Karu87
MemberKaru87
MemberTere!
Ja ongi 1/12 kogu progressist läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , motivatsioon on kõrgel ja hetkel pole küll murdumismärke näha, aga kui need peaksid tekkima, siis ma ei murdu, sest kui eesmärk on püstitatud siis tuleb see ka täide viia.
Aga nüüd saali, plaanis on teha rind,biits,kõht+ratast 20-30min. Surumistel tavaliselt 4 seeriat ja ülejäänud harjutustel 3 seeriat, korduste arv 6-8.
Harjutusi ma väga palju ühele lihasgrupile ei tee, sest minu puhul on ülekoormus kerge tekkima.Karu87
MemberKirjutan siis natuke sellest ka, millega ma peale jõusaali veel tegelen.
Õpin 1. aastat TÜ-s Geenitehnoloogiat, peale selle mängin ka käsipalli ja sellele kulubki suurem osa minu ajast, sest iga päev tuleb Tartust Põlvasse trenni sõita, ega ma muud väga asjalikku vist ei teegi, vähemalt praegu küll ei meenu.
Käsipallist ilmselt peaaegu mitte keegi peale Kehra, Põlva ja Viljandi inimeste suurt midagi ei tea, aga tegu on küllaltki kontaktse ja jõulise alaga, eriline trügimine ja tõuklemine käib just sellel positsioonil, kus mina mängin, seetõttu tuleb jõud igati kasuks.
Huvitav fakt on ka see, et ka Ott Kiivikas on nooruses käsipalliga tegelenud.
Lõpetuseks lisangi lingi väiksele videole, kus saab näha mind mängimas. Äkki mõni tunneb mu lõusta isegi ära ja on mind Tartus saalis kohanud.Karu87
MemberMadalama-rõhulistel pidi uimasust olema küll päeva alguses. Eks siis liiguta end päeva alguses käima.
Tee osas on nii, et roheline tee on läbipestud toimeaineteta lepaleht tegelikult paljude arvates. Seetõttu tema midagi ei erguta, võib mistahes teed õhtul lürpida. Osad kohvid samamoodi ei pruugi olla tegelikult kohvid, näiteks eriti need Nescafe väiksed ühekorrakad- nende joomise järel te mingit südame kiirendust ju ei tunne eksju, need on niisama kofeiini vabad joogid.
No nescafe 3in 1 kohvid või mis iganes asjad peaksid küll dieedi ajal välistatud olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , sest minu arust on võrrelda korralikku kohvi nescafe 3in1 kohviga sama, nagu võrrelda valget riisi täistera riisiga või midagi sellist.Karu87
MemberSee võib viidata ka ülekoormusele vist, aga 2 kuud olid mul koormused suht madalad ja toiduportsud mehised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga probleem esines vaatamata sellele.Karu87
MemberRohelises tees ka siiski kofeiin sees, eriti kui osta veel näiteks kvaliteetset kraami, siis ega väga magada ei saa jah. Kui just apteegist eraldi mingit “hea une teed” ei viitsi osta, siis minu arust õhtuks kõige mõistlikum rooibos. Seda lubatakse väikelastele ka teha http://www.nupsu.ee/?menu=parenting&item=2519&cat=141
Hiljuti tuli õe juures olude sunnil seda rooibost juua (tal 1. aastane laps ja kodus pole lahustuvat kohvigi) ja võin öelda, et magasin ka nagu imik…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb ka proovida mingit taimeteed ja kohvi kogused minimaalseks viia, sest mõnel õhtul tuleb melatoniin sisse võtta, et uni tuleks.
Ja üks imelik asi veel, et ma olen joonud juba mitu aastat suurtes kogustes kohvi, mis võiks põhjustada kõrget vererõhku, aga vastupidiselt sellele on mul madal vererõhk ja seetõttu olen ma uimane nagu kana ja päeval on suht tihti väsimus, kuid kui proovin teha lõunauinakut siis voodis ma magama ei jää.
Karu87
MemberKalorivaba on ta siiski mustalt ja suhkruta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtuks rohelist teed ka ei soovitaks, pigem taimset teed – kibuvitsa, kummeli aga ka rooibos on hea neutraalne.
Pidasingi silmas musta kohvi.
Aga miks roheline tee õhtul hea pole, kas võib ka kuidagi und häirida?
Karu87
MemberKui dieeti ei ole, joon aastas 1-2 tassi kohvi. Dieedi ajal päevas kuni 10 tassi. Endal õnneks und ei mõjuta, joon õhtul kohvi ära ja lähen rahulikult magama.
Oleks endal samasugune organism, siis jooks ka 10 tassi päevas, sest kohv mu lemmik jooks ja pealegi kalorivaba:D
Karu87
MemberKohvi läheb päris tihti,õhtune une tulekut ei sega ?
Läheb jah, päevas umbes 4-6 tassi, vahel esineb ka uneprobleeme, tulebki vaikselt kohvi rohelise teega asendama hakata.
Karu87
Member -
AutorPostitused