Karu87
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu87
MemberYou!
Jõukas käidud, õlg, triits, kõht ja alaselg tehtud.
Vahetult peale trenni maitsestamata kohupiim+ suur banaan, tund hiljem 60g täisteramakarone+225g kanafileed+tomatipastat natukene+lillkapsast+tomatit, kastmeks 40g hapukoort ja lisaks veel 10g extra virgin oliiviõli.
Lisaks tavatoidule võtan vahepeal valgupulbrit (eelistan siiski tahket toitu), iga päev 2 tabletti 500mg C-vitamiini, (Zn,Mg, vitamiin D3 kompleksi),võtsin ka valgusünteesi, aga see sai täna otsa ja endiselt võtan ka rasvapõletajat.Karu87
MemberÕhtust!
Kooliga päris hõivatud olnud viimastel nädalatel, samuti on treeningkoormused viimasel ajal tõusnud, see ilmselt põhjustas selle, et eelmise nädala lõpus tundsin kerget nõrkust ja olid ka probleemid unega, sest mõni päev tuli õppida ööläbi. Inimene juba on selline mugav olend, et jätab kõik tegemised viimasele momendile.
Oma enesetundele tuginedes otsustasin nädalavahetusel teha 2 päevase korraliku laadimise. Kui reede õhtul peale rasket 2 tunnist trenni oli tühjaks pigistatud sidruni tunne ja kaal oli 84.5, siis pühapäeva õhtul ma pakatasin energiast ja kaal oli ehmatavalt kõrge- 91.9kg!!!
Esmaspäevast läksin vana toitumise juurde tagasi ja tänaseks on peaaegu kõik veed jälle kehast välja lastud (tänane kaal 85.2).
Tavaliselt on nädalas 5-6 pallitrenni ja 3-4 korda käin jõusaalis.
Progress jätkub ja üritan oma tegemisi võimalikult tihti ka siin kajastada.
Karu87
MemberSeda kindlasti, eks peab jälgima äkki saab kuskilt soodukaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsunas vist parim hind hetkel
Karu87
MemberOkei, peaks kunagi ka vist ära proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Uudishimust kuidas asi töötab minu kehal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Katsetada tasub kindlasti, aga eks ta mõjub jah igale organismile erinevalt, nagu teised lisandidki.
Karu87
MemberEga unega on probleeme küll, aga võtan une soodustamiseks melatoniini. 2 kapslit võtan enne hommikusööki, ehk siis umbes 7me ja 9 vahel hommikul, teised 2 võtan enne 3. sööki, ehk umbes 6h hiljem
Karu87
MemberMa lihtsalt tundsin huvi, kas tõsti on see hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest ma lugenud et mõnel pneb südame puperdama mõnel teab mis veel:D Nii öelda tagasiside, kas on hea või mitte ja kui hea on:PVõin öelda, et kerge sixpac on tagasi, aga ega see pole kindlasti rasvapõletaja tõttu, kõige alus on õige toitumine,uni, treeningud ja puhkus. Rasvapõletaja on lihtsalt protsessi mingil määral kiirendanud ja andnud vunki juurde. 2. nädalast on ette nähtud 4 kapslit päevas(2+2), 1. kord kui 2 tükki korraga sisse võtsin tõmbas keha korralikult kihelema:D.
Karu87
Memberkasutad seda grenade rasvapõletajat? kuidas mõjub?
Jah, teeb palju ergsamaks, koormuse ajal higistan palju rohkem ja esimestel päevadel oli kaalukaotus päris suur, pilt on samuti kuivemaks läinud.
Karu87
MemberYou!
Ülikoolis on kiired ajad, seetõttu pole aega eriti tihti kirjutada.
Trenn ja dieet endiselt käsil, peagi saab kuu dieedil oldud.
Täna oli kaal 84,5(-4,3kg); kõht87(-5cm).
Enesetunne endiselt hea, eelmisest teisipäevast alates võtan ka rasvapõletajat.Karu87
MemberÕhtust!
Pole jälle mitu päeva kirjutanud, endiselt dieedil.
Üleeile hommikul oli kaal müstiliselt madal 84,9 vist.
Täna käisin saalis, tegin rind biits, kõht. Jõud on säilinud, isegi grammikese tõusnud, pilt on palju ilusam kui 3 nädalat tagasi, varsti lisan ka uusi pilte.Karu87
MemberKirjutan natuke mis on dieedil oldud ajaga lisaks numbritele muutunud.
Esimesed~ 10 päeva ma lugesin dieedil oldud päevi. Nüüd on dieedist saanud rutiin, toitumise jälgimine on lihtne, päevi ma enam ei loe.
Samuti täitub kõht väiksemate toidukoguste juures ja enesetunne on hea. Motivatsioon on endiselt kõrge ja lähen kindlasti lõpuni välja.
Cheatmeale ma pole teinud, sest varasemate dieetide ajal on need üle käte läinud, samas ma ei tunne ka hetkel vajadust.
Karu87
MemberPostita kindlasti, see on eelkõige sinu end heaolu nimel. Saad jälgida oma arengut ja lisaks saad nõuandeid targematelt.
Karu87
MemberÕhtust!
Pole mitu päeva kirjutanud, kuid aerutan endiselt eesmärgi poole.
Reedel käisin väljas jooksmas ja sain natuke külma(kurk valus,nohu), pühapäeval läksin sellest hoolimata trenni ja trenn polnud üldsegi mitte paha.
Täna on veel natuke nina tatine,kurk prktiliselt korras.
Täna oli pikk koolipäev, seetõttu ei viitsi saali minna ja teen kodus iron gymiga selga ja natuke kõhtu peale.
Kaal oli hommikul 86,1(-2,7kg); kõhu ümbermõõt 88(-4cm) ja vahi imet biitsad on millegipärast 42(+0,5cm võrreldes eelmise nädalaga), aga see on ilmselt tingitud sellest, et mõõtsin biitsepseid peale 6. lõuatõmbeseeriat, seetõttu oli veri ilmselt biitsepsitesse liikunud.
Pele selle hakkasin tänasest võtma ka rasvapõletajat, annan kindlasti teada, kas tunnen ka mingit effekti.Karu87
MemberRässat tundes on kutt korralikult kuivemaks tõmmanud viimase 4 nädalaga, näha, et poiss on kusagilt head nõu saanud. Oleks tal varem tulnud selline plaan, et võistlustele minna, oleks vorm kindlasti tunduvalt parem olnud.
Karu87
MemberProovi ka mõnda magusat wrapi teha. Näiteks: maitsestamata kohupiim või kodujuust, õunamoos, kaneel ja kreeka pähklid…oli vahepeal üks lemmik koogi asendaja. Ei pea küpsetama ega mässama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõnel hommikul tuleb proovida, ise ei ole tulnudki magusa wrapi ideele. Kui magusa isu on tulnud, siis olen ise teinud sellise koogi: 3maitsestamata kohupiima+ suhkruasendaja, pakk zelatiini, koogi sisse puuvilju ja pähkleid, ja peale 100g purustatud digestive küpsiseid(puru immutad piimaga) , võib teha ka ilma küpsisteta, maitseb ka hästi ja sisaldab vähes süssarit.
Karu87
MemberYou
Hommikul sai sisse tõmatud järjekordne wrap, sest alles oli jäänud viimane wrapipõhi ja see hakkas juba ära kuivama.
Õhtul Põlvasse trenni, täna minnakse välja jooksma ja peale jooksu jõusaali, saalis teen täna kergelt jalga, kõhtu ja alaselga(kui kannatab teha).
Aga enne seda on vaja ära käia veel ühes loengus, mille ma võtsin endale valikainena, aine nimi on “Treeninguõpetuse alused”. Algselt tahtsin võtta valikaineks “Terviseklubi ja personaaltreenerikursust”, kuid eeldusaineks oli anatoomia, mida mul läbitud pole, kuid järgmisel aastal saab läbitud ka anatoomia kursus ja siis osalen kindlasti selles vabaaines. -
AutorPostitused