Karu87
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu87
MemberKaru87
MemberHommik!
Tänane kaal 84,2, võib öelda, et 10 päeva tagasi tehtud laadimine on hästi mõjunud.
Hommikusöök: kohv piimaga, 80g hirssi keedetud veega+20g valgupulbrit, 20g pähklivõid ,pudrule peale jogurtit(7%) ja pool granaatõuna.Karu87
MemberEndalgi keha vaikselt muutub, eks muutud sellega enese kriitilisemaks ainult:D
Eks ta kipub nii olema jah, et inimene pole kunagi endaga rahul.
Karu87
MemberVäga vorm !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga tubli oled:)!Tänud!, siit tuleb ainult edasi, kuivema vormi poole liikuda.
Karu87
MemberKaru87
MemberVäike huumorinurk ka tänasest trennist:
Tuleb 1 minu vanune vennike saali, võimleb keha soojaks ja hakkab tõmmet tegema(kangi raskus oli sinna 40kg kanti). Tirib kangi ulmelise tempoga üles ja laseb sama tempoga alla, endal seljas suurem küür kui kaamlil. Läksin siis ligi ja näitasin korrektsemat tehnikat, selle peale vend ütleb, et kuule sul päris suured musklid, näita mulle kuidas sa biitsepsit treenid……. Vot siis, pähklid suureks pumbata ja oledki juba mõne silmis tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lõpetuseks pilt tänasest päevakangelasestKaru87
MemberIse ka täha ehku peale proovisin kohvi sisse valgupulbrit lisada. Täitsa huvitav oli…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu müüakse eraldi kuskil veebipoes sellist kohvi, mis ongi proteiinikohvi nime all vms.
Kohviga tehtud valgusheik oleks päris ergutav enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu87
MemberKäisin Prismas, ostsin pähklivõid, lihtsalt selle pärast, et ära maitsta millega on tegu. Koostise järgi koosned 100% maapähklitest, suhkrut pole lisatud. Ega tavalisest toidupoest kreeka pähkli võid ei saa, siis tuleb minna kusagile mahepoodi. Aga Prismast ostetud pähklivõi maitses päris hästi ja kui pakendile kleebitud koostist uskuda, siis on ka koostis täitsa rahuldav.
Karu87
MemberKuuma kohvi sisse lisad pudingut?
Jah, mingi 10g 300g kohvi kohta, siuke hea ja magus kohv tuleb.
Karu87
MemberÕhtust!
Saalis käidus, rind,biits,kõht ja alaselg tehtud. Peale saali mixisin kokku siukse kombo: fast karamelli puding(15g), 100g lahjat kohupiima, 100g musta kohvi ja püreestatud banaan. Päris hea kombo tuli arvestades sellega, et kui pudingut puhta keefiri või piimaga teha, siis see pole üldse maitsev(minu arust vähemalt). Kuidagi tuleb see puding ära süüa, et mitte raisku lasta, lisan seda ka kohvi sisse, sinna see sobib tõeliselt hästi.
Kaal on ca 85-85,5, kaal on umbes nädala seisnud, kuid sellest pole midagi, sest peegelpilt läheb aina paremaks ja kõhu ümbermõõt väheneb(hetkel 86 cm, alustades oli 92).Karu87
MemberKaramell küll väga hea pole, aga pole muud proovinud.
Karu87
MemberPalju kaalu on?
Karu87
MemberVedelal kujul need samad ained tunduvalt efektiivsemad.
Võid mingi lingi visata, kust saaks odavalt, samas kapsleid mugavam võtta
Karu87
MemberMis toodet muidu ?
http://www.ifit.ee/Toidulisandid/Spetsiaal/Myometh-50-caps
Aga nüüd kõik teleka ette ja ETV2 peale, sealt näeb käsipalli. Vaadake telekast, mis imeliku ja tundmatu alaga ma tegelen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Karu87
MemberPäris korralik söömine pärast trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuidas ka peegelist nähtav meeldib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süüa mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , tegelt väga hull polegi kaloraaši poolest see toidukogus kokku( nutridata järgi umbes 900 kcal), peale rasket trenni võib lubada. Peegelpilt hakkab aina rohkem meeldima iga nädalaga, eks ma varsti viskan mingi pildi ka üles siia. -
AutorPostitused