Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
Member12 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et see oli ikka nali..

Tegelikult 160 kg mõlemas käes.
No ja tuleb mainida ikkagi, et maru kõva etteaste tegi Andrus ja pani teistele kõva pauguga ära!
Karu
MemberAvaleht
>Treener
>Toitumiskava, treeningkava
>Tellin!Mul tekkis aga küsimus, et kas koostaja suhtleb oma kliendiga ka isiklikult või kava pannakse kokku vaid nende ankeedi küsimuste põhjal?
Karu
MemberVat see viimane tegi küll päeva rõõmsamaks..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keegi seda proovib, siis rääkigu ka muljetest!
Karu
MemberFitness.ee poes on omalgi ju kindaid olnud, samuti on Nike poodides ja Sportlandides.
Karu
MemberOlen 19 aastane neiu, 174 cm pikk ja 62 kg raske. Viimase poole aasta jooksul, kui trenni pole eriti saanud teha on suht kole kõht ette tekkinud. Hakkasin mõni päev tagasi kõhulihaseid tegema ja jooksmas käima (õhtuti) ning tahaks nõu, kas see on okey, mis ma söön?Hommikusöögiks läheb tavaliselt kaks praemuna, üks peekun, veidi ube(purgis), ketsupit kõrvale, mõnikord ka majoneesi ja mõnikord röstsai.
Vahepeale ma oluliselt ei näksi, kui siis õunu, pirne, ploome ja banaane
Lõunaks läheb üldiselt midagi kergemat. Näiteks tomatisupp, mille sisse panen juustu ka röstsaiaga, või mingi pastasöök
Õhtusöök on meil üsna suur…üldiselt mingi praad..värske keedukartuli, brokoli, kodujuustu, tomati, kurgi jms.
näksimisi vahele väga ei tule, kuid mõnikord läheb ikka mõni komm või küpsis.
Söögi kõrvale läheb apelsini mahl…
Äkki keegi oskab öelda, mida ma muutma pean või on see okey?
Vabandust väga, aga selline toitumine ei kõlba ju kohe mitte kuhugi…
Karu
MemberPalun pange oma mailid juurde, sest saadan nad failidena.Oleksin samuti väga tänulik, kui saadaksid!
Teen 4 korda nädalas.
Karu
MemberSeksi vastu pole vist kellegil midagi igasmõttes…seks kulutab kaloreid,loob parema enesetunde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,ilma kummita pidi ka veel naise õnnelikumaks tegema nagu uuringud väidavad :PSeks on tip-top värk!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alkohol on kyll täiesti out,et kui ikka õige trennimees oled siis reedeti ennast mõneks näriliseks ikka ei joo..see kehtib ka teiste nädalapäevade kohta..aga 1-2õlut peale sauna halb ei tee..õlmaris pidi süsivesikuid ka olema mis teadupärast peaksid kasulikud olema..kui keegi arvab vastupidist siis antku teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid on ikka igas alkohoolses joogis juba sellepärast, et alkohol moodustud otseselt suhkru hüdrolüüsi tulemusel.
Karu
MemberNo kui küsimus esitati, siis peaks ka vastama…
Seeriaid teen enamasti ikkagi nii 200 kg ringis, kuid kunagi sai ka natuke nalja pärast proovitud, kes palju max tõukab ning tulemuseks sain mina 420.
Karu
MemberFlexer on tõesti odav, kuid selle asukoht teeb ta mulle kohe kolme korda kallimaks, sest autoga sinna sõit on juures.
Karu
MemberEks see olene ikka sinu kasutatavast piimast, valgust jne…
Karu
MemberKiivikas
-
AutorPostitused