Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberTäiesti lõpp… esimese puhul vaatad – okei imelik vend.
Teise puhul – pisut huvitav huumor ja andekus.
Kolmas – otse dekolteest, kolm tabletti alla neelanud!
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberArcticu 1,5 l pudelis on kokku sama palju L-karnitiini kui FatBurneri rohelises… Seega sama kogus rohkema vedeliku ja soodsama hinnaga..
??:”>Karu
MemberEga rasvaprotsenti just koduste vahenditega mõõta saagi, kui sul just väike verelabor kodus pole.
Ise saad arvutada kehamassiindeksi (BMI) – kehakaal kilodes jaga pikkuse ruuduga meetrites.
Karu
MemberNing väga huvitaks, millise treeneri juurde läksid…
Karu
MemberKuulge, poisid! Kas ma olen siis ainuke hetkel, kes on 6ppinud martial arts i??? Lyya ikka oskate v6i?Pingutad…siis tuleb ikka tugev v2ljahingamine… Mul oli see sedav6rd sees, et j6usaalis tugevamate trennide ajal kuulsid k6ik, et Aile on trennis.
No aga siin pole ka keegi vastupidist väitnud ju….
Lausa ebaloomulik oleks vastupidi.
Karu
MemberNo vot! Siin on tüüpilise põhimõttelise mõttelaad. Aile arvab, et kõik, kes alkoholi tarvitavad, need “kannatavad” selle all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja, et alkoholi tarvitatakse ainult lõõgastamiseks. Ja maksal, ajul ja järeltulijatel on vindid peal. Nad on uhked selle üle, et nad ei tarvta alkoholi. Mina aga olen uhke selle üle, et ma teen mida tahan. See tähendab, et võin vabalt alkot mitte pruukida, kui soovin ja mitte midagi sellest ei juhtu. Olen cool ja kael kangeks ei lähe. Ja kui soovin, siis võtan. Ei juhtu selle maksaga sittagi, kui oskad alkot tarbida. Viina ma ei lürbi – pole lihtsalt aru saanud selle kibeda olluse võlust. Aga suurepärased veinid hea toidu kõrvale. Head Saksa ja Austria nisuõlled vahetevahel. Või Pisang rohke jääga ja apelsiini mahlaga soojal suvepäeval, klaas šampanjat puuviljade kõrvale. Kas te tõesti arvate, et kogu maailm naudib neid maitseelamusi sellepärast, et nad kannatavad alkoholismi all. Äärmuslased on alati kiksuga, võta mis tahes valdkonda.Lähen nüüd küll offtopic jutule natuke, aga siiski.
Nimeta mulle palun mõni Austria nisuõlu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elasin vahepeal Saksa Baieri ja Austria Tiroli piirkondades ning siiamaani pole tuvastanud ühtegi Austria Oma Weißbier’i.
Ma ei küsi nokkimise pärast, vaid hirmsalt ise tahaks teada. Kui aga see lause oli lihtsalt seal vahel, sest Weißbieri tihtipeale seostatakse rohkem Austriaga, siis las jääda…
Karu
MemberMa ei oleks nii kindel, et seegi jutt nüüd päris maailmatarkus on…
Ei ole ise varasemalt mitte ühestki artiklist ega õpetusest mõistnud, kuidas saab panna sama sirgel pingil alumisi või ülemisi rinnalihaseid tööle. Silmade kohalt rangluule kangi tuues on see vahe üsnagi minimaalne. Arvatavasti natukene see mõjutab rinnalihase tööd, kui siiski – kui tahta treenida ülemist, keskmist ja alumist rinnalihase osa, siis ainus tõeliselt toimiv moodus on kasutada kaldega pinke või kahelt poolt tõmmatavaid trosse, ise kehaasendit muutes.
Karu
MemberKui keha raskusega paremat põlve kõverdada, siis käib sealt päris kõva ragin läbi, nagu seest oleks kuiv vms. Põlv ise aga ei valuta. Ragisenud on põlv juba üle kahe nädala ja ikka pole järele jäänud, täitsa mures juba. Ei oska täpselt öelda ka millal ta ragisema hakkas, aga mäletan et umbes 2-3 nädalat tagasi ühel ööl mul põlved valutasid. Trennis ei saa asi olla, sest ei ole mitu kuud trenni teinud, kuid nüüd tahaks jälle trenni teha, aga kardan põlve pärast. Võibolla on see ka põhjus, et sõitsin sügisel suhteliselt jahedate ja märgade ilmadega mootorattaga, ning põlv sai tuult. Pean vist arsti juurest läbi käima, aga loodan, et saan ka siit abi.Olen isegi sõitja ning oskan siinkohal soovitada vaid edaspidiseks, et põlved ja selg olgu alati soojas.
Käi kindlasti arsti juures ära ja kuula tema soovitusi!
Karu
MemberKõige täpsem peaks ju tulemus olema vereprooviga, kui ma ei eksi.
Seda saab teha lasta Spordimeditsiini Sihtasutuses, vaata http://www.sportmed.ee
Karu
MemberMingi aeg käis siit foorumist läbi superhea rinna treenimise video, kus juhendas legendaarne Milos Sarcev.
Pane otsingusse ja vaata. Eeldab, et saad inglise keelest hästi aru.
Mina võtsin tema õpetused kuulda ja juba kahe nädalaga oli vahet tunda.
Karu
MemberHuvitav lugeda, kidas tüübid algajatele südamele panevad, et nad toidulisandite poole ei vaataks. Kreatiin ja muu selline võiks muidugi jääda edaspidiseks, aga valgupulbri tarvitamises ka algajate puhul ma küll midagi halba ega mõtetut ei näe. Ütlete ju, et valgupulber pole mingi imerohi. Ja tõepolest, ei olegi imerohi vaid lihtsalt kvaliteetne valk, mida on peale trenni tõhus kasutada. Valku, ja seda suuremas koguses kui mittetreenija, vajab ka algaja. Miks siis mitte seda kasutada. Ise hakkasin No.1 kasutama peaaegu algusest alates. Teen šheigi koos rasvavaba piima ja dextroga ja laen peale trenni sisse. Saan vajaliku valgu ja taastan energiavarud. Muuseas ühe tunnustatud treeneri näpunäidete kohaselt.Minagi pooldan mõtet, et lihtne lisavalk on ka algajal teretulnud. Kasutasin ise koos oma treeningkaaslasega juba u teisest treeningkuus ja samuti mõned tuttavad. Ja nõuanne tuli ühelt tuntud spetsilt, kes omal ajal töötas Planet Spordis.
Karu
MemberKäin tihti jõusaalis ja ma joon enne ja pärast trenni Fast Muscle+i . Kas see on hea? Või mida teie ise joote või soovitate?No aga jälgi enda arengut ja kuidas keha käitub ning kirjuta mõne aja pärast siia ise vastus…
Karu
MemberKas keegi tõesti tegeleb sellise naljaga? …et kes on kõvem tõmbleja?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberMis letihinnad on samad? sportlandis on samad letihinnad mis fitnessis?Ma olen mitu päeva juba sportlandis käind ja silma hakkand… ja täna lõpux küsisin, et ega te midagi hindadega sassi pole ajand… ja tõesti sellised hinnad seal on nagu kirjutasin, vähemalt pärnu sportlandis… et hera80 maitsetu maxab 395 ja tai kane no.1 maxab 355 … imelik kas pole??
on teistes sportlandides kah nii?
Aga selleks, et ilma poe omapoolse juurdehindluseta neid kaupu osta saaks, ongi olemas fitness.ee veebipood ju..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberPakist nüüd ligi 1000 Kcal küll ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just… see 1000 on üsnagi võimatu. Isegi BigMac ei anna 1000.
Sellel kohupiimal on 260 kCal ühe portsu kohta, ehk siis 104 kCal/100 g. Kui ma ei eksi.
-
AutorPostitused