Skip to main content

Karu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 536 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: mure #123650
    Karu
    Member

Sorri, mees, aga pead viitsima!!!

Minul on töö 5-6 päeva nädalas, hommikul 10-st õhtul 21-ni.

Saalis käin enne tööd nii, et ärkan kell 6:30 või kell 6:45 üles, 8:00 saalis ja 9:50 tööl. Õhtul tuleb lihtsalt enne 23 magama saada, et puhkaks.

Seega, lõpeta jutt, et ei viitsi!

Kui tahad midagi saavutada, siis võta ennast kokku!

Ja minu elu pole ainult jõusaal+töö. Mul on naisuke, sõbrad ja väga tore pere. Küll vabadel päevadel siis sellega saab tegeleda. Samuti on tänu hommikusele trennile õhtud vabad.

Self-discipline on asja nimi!

in reply to: Paar küsimust #123523
    Karu
    Member

…Tegelikult on laua all mängus vaja ikka kõvasti jõudu, et mitte alla jääda…

in reply to: täielik energia puudus #123499
    Karu
    Member

Kui arvestada seda, et sa oled lapsega kodus igapäevaselt ning arvad, et sul on stress, siis pakuksin sulle kõige paremaks lahenduseks teha väike kasvõi 2-3 päevane puhkus, et saada vaheldust argirutiinist ning akusid laadida.

in reply to: täielik energia puudus #123422
    Karu
    Member

Püüa magamise ja trenni rutiin paika saada. Aitab kõvasti.

in reply to: Paar küsimust #123420
    Karu
    Member

Nende kreatiinide ja proteiinidega jamamine hakkab siis, kui tavatoidust arengu tempo säilitamiseks ei piisa enam ning on vaja natuke juurde. See aeg on tavaliselt aga alles pärast pikka treeningstaaži. Sulle piisab sellest, kui sööd vähemalt neli korda päevas, iga kord tugevalt. Jõusaalis tee baasharjutusi. Vaata siit foorumist, mis need on. Küll sul siis massi ja jõudu tuleb, mida mängus vaja!

in reply to: Higistamine. #123381
    Karu
    Member

Samad sõnad nagu eelkõnelejad.. see on igati normaalne. Ma higistan saalis nagu loom ja mulle see meeldib täitsa. Saab ennast nagu tühjaks lastud…

WCs käin samuti enne, ajal (mõnikord ka mitu korda) ja pärast.

Seega dount vörri!

in reply to: küsimus #123380
    Karu
    Member

Minulgi tuleb tavaliselt u 1 või max 2 puhkepäeva nädalas ja nii sobib ülihästi.

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123322
    Karu
    Member

Venitage ja painutage ennast, mehed! <_<“>

in reply to: küsimus #123277
    Karu
    Member

Minu meelest on puhkepäev kõige kurvem osa trennist.. <_<“>

Ainus, mis eemal hoiab, on motivatsioon, et järgmiseks trenniks taastuda ja vahepeal natuke kasvada!

in reply to: kaalust maha #123276
    Karu
    Member

Ja kõrvalmärkusena…

Tervis+ dieediosa on teada-tuntud pullikaka stiilis ühepäevane kapsasupidieet ja nädalane šokolaadidieet viivad 5-10 kilo! <_<“>

in reply to: Täidetud Suvikõrvitsad #123275
    Karu
    Member

PisikeRosin, kas seemned välja noppida või sisse jätta?

…Äärmiselt lahe retsept tundub, mul kodus maja taga hunnik suvikõrvitsaid! <_<“>

Kes tahab, tulgu külla!

in reply to: Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte? #123240
    Karu
    Member

Seos vanglaga on tegelikult just nimelt Kesk- ja Ida-Euroopas tattoodel levinud, seda paljuski NL-tegevuse tõttu. Tolle aja konservatiivsus on alateadvuses säilinud siiani, eriti vanemal põlvel.

Ajalooliselt on tattood pärid nii okeaaniast (polüneeslased), ameerikatest (maajad, inkad, indiaanlased), euroopast (viikingid, keldid) ning aasiast (loodusega seotud religioonid enamasti).

Kahjuks aga tihtipeale unustatakse, mida tähendab endale tattoo tegemine ja polüneesia ning keldi tattoo ei sobi kokku. Õnneks on aga võimalik kahest (rohkematega läheb küll huvitavaks.. <_<“> ) erinevast kultuurist tattood üsna mõistlikult kokku sobitada.

Minu jaoks on minu tattood kunst, olen oma kunstniku lõuend.

in reply to: kuulitõuge #123226
    Karu
    Member

Mina tõukasin 7-st kuuli 11,89, kui olin 17, 106 kg ja surusin rinnalt u 115.

Aga noh… siis käisin heitetrennis ka. Nüüdseks olen ainult oma rõõmuks jõusaali friik.

Siiski-siiski… jalgades ja kehas üldse on sellest ajast hea ramm sees, kuid teisalt on üsna raske tol ajal kogutud liigset energiavaru maha saada… <_<“>

in reply to: Tätoveering- kulturisti jaoks või mitte? #122928
    Karu
    Member

Minule meeldib tatoveerimise kunst väga.

Lasin endale esimese teha kolm ja pool aastat tagasi ning nüüd iga sügis/talv teen midagi juurde.

Ükski tattoo ei ole mul ilma mõtteta, kõik on minu jaoks väga tähenduslikud sümbolid.

Seega, kui keegi teeb endale midagi, millel on tõeline sümbol inimese enda jaoks, siis on see suurepärane.

Aga ärge tulge rääkima, et mis siis juhtub, kui 80aastasel on kole ja krimpsus tatoveering. No kamoon, kas 80aastaselt ma mõtlen tõesti sellele? Või kas ma praegu mõtlen tõesti sellele, milline ma tahan olla 80aastaselt?

…Ma mõtlen vaid seda, et 80aastaselt tahaksin elule tagasi vaadata ja olla äärmiselt rahul sellega, et olen suutnud elult võtta enda jaoks maksimaalselt palju ning mitte jätta võtmata riske, sest kõhklen liialt…

Vot tak!

in reply to: rannete treenimine #122874
    Karu
    Member

Hirmus naljaks värv on. <_<“>

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 536 total)