Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberMuidugi sobib sulle. Hera on korralik ja kvaliteetne. Hinnasuhe on paigas. Whey=vadak e. vadakuvalk. Jah, on ka rahvusvaheliselt teada, et see on kiiremini imenduv. Ei ole ainult meie eestimaiste lollide jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei spämmi!Sorry doublepost.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Valkudel erladi teema aga sinna pole keegi postitand siis ma ka ei julenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jälle küsiumus,aga mitte krea kohta..Kas see valk on hea?
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=865
See ka vadakuvalk ehk siis kiiresti imenduv vms?Eespool soovitati Whey valku,ma üritasin nedest asjadest aru saada,et kui palju neis süsivesikuidja rasvu seal sees on,ei mõikand eriti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugesin et Wheyl on palju heakskiitu jne ka rahvusvahelisesl tasemel,kuid kas mulle kui algajale sobib ka see odavam valk?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberAga Marek sama võiks ju küsida sinult: Mis sulle annab see, et oled marusuur? Teeb sind ilusamaks, paremaks inimeseks? Kas annab juurde enesekindlust?
Ära sellele vasta, treening ise ka, et suurem ja tugevam olla ja mulle meeldib nii. Annab jah enesekindlust!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma usun, et saad aru minu mõttest, et eks inimeste arvamused on erinevad. Seda ju peaksid ise ka teadma, et vaid vähesed mõistavad kulturistegi. Eks sama ole tattoo-armastajatega.
Anna jumal mõistust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A ets igaüts esi tiäp, mes omä naaga tiip. Sorry aga mina ei mõista seda “kunsti”, paberit ei ole vä kuhu joonistada?
Ma küsiks teilt kellel pilt siin või seal. MIS SEE TEILE ANNAB? Teeb teid ilusamaks, paremaks inimeseks? Annab mingit moodi enesekindlust? Mingi nauding? /lihtsalt huvitab, sama asi needid rõngad, tõesti ei mõista./
Karu
MemberHannela, väga ilus töö! Siinkohal nii Dimonile kui sulle kummardus minu poolt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://nagi.ee/photos/Hannelake/sets/143297/707098/ sealt näeb pilti. Valmis pilt on tehtud vahetult peale lõpetamist nii et kahjuks paranenud seljast ei olegi ühtegi korraliku pilti veel…Goleteral, kas sul on tattoodega varasem kogemus olemas? …Peaksid teadma, et piinarikkamat kohta tatoveerimiseks jalatallast on raske leida!
Plaanis tattoo teha küll, vasaku ja parema jala talla alla ‘Athletes’ <- mõtlen veel vaikselt millises fondis teha ja kas jätta täiesti minimaalselt või lisada midagi veelHiina hieroglüüfides ei saa ühte sõna “kirjutada”! Seda saaks teha ainult jaapani või korea keeles. Hiinakeelsena saab erinevaid silpe või sõnu kokku kirjutada, aga mitte otseselt välja kirjutada. Ehk siis tähenduslikult saab, aga mitte otse ümberkantuna. Olen isegi natuke hieroglüüfe omale joonistanud kehale.
tee mingites hieroglüfidesKaru
MemberValke on vaja selleks, et organism saaks vajalikud aminohapped rakuehituseks.
Süsivesikud kuluvad selles, et kehal piisavalt energiat oleks.
tänud aga kuna olen väga algaja siis huvitaks et miks neid süsivesikuid ja valke niiväga vaja on,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberKui niiskust saanud ei ole ja kuiv nagu puuder, siis peaks ok olema.
Selles on kerge kala sees, sellesuhtes et see toode on aegunud,aegus 2008 juulis,no see on pulber ja vast ei tohiks midagi juhtuda..Aga kas see siiski mõjutab midagi?Sõber ütles et ta ise kasutab hetkel 2008 veebruaris kehtivuse kaotanud kreat..Mõjub see kuidagi?Et mahla peal ei pea raha raiskama,aga mahlast saab kui süsivesikuid mid aka oleks tarvis,ega mahla hakkaks mulle ema vast ostma vähemalt esialgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2liitri kaupa ju mõtkema,et pole teeb odavam ja ei pea nii tihti poes käima vms.Mai tea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saan mingile küsimusele vastuse kätte siis juba tuleb uus küsimus.Sry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberPakun finantskonsultatsiooni autotranspordiga seotud ettevõtetele ja samal ajal olen üliõpilane.
Osaliselt saan aidata ka kindlustusega ja ekstreemspordivarustusega.
Karu
MemberPõhimõtteliselt on kreatiinmonohüdraat ikkagi kreatiinmonohüdraat. Vahet pole, kes pakendab. Kunagi proovisin midagi odavat, aga lahustumine oli kehvem ja Fasti omaga on ainult head kogemused.
See boonus, et viinamarjasuhkur juures on, eriti juurde ei anna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maksis vist mingi 20 eeku poes?Vaata viinamarjamahla paki pealt, kui palju seal süsivesikuid on. Siis tead, kui palju vaja sul seda on. Täpselt ei mäleta, aga vist oli vaja 0,5 liitrit?
30 g valku vaja jah. Peaks olema 1 dl. Ja ma ei usu, et tervet liitrit vaja on mahla. Ja isegi kui on, siis osta parem sheiker. Maksab ju alla 100 krooni. Muidu sul jääb see valk seal sees tükki. Sheiker sõelub selle ilusasti ära.
Karu
MemberHeh…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sorry.Bad luck.

Karu
MemberSee moondumise või tuhmumise jutt on VALE!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda võin ise kinnitada. Mul on tattoo vasakust küünarvarrest õlani ja juba mõnda aega. Ta venib ikka ühtlaselt koos nahaga ning mul on läinud ühtlaselt suuremaks. Tuhmumine kasvamisest = bullshit. Tuhmub ajaga niisama.
Karu
MemberSeda küll, aga teatud olukordades on see üsna keeruline ettevõtmine. Ma arvan, et sa isegi mõnikord neljanda seeria lõpul, kui jõuvarud on nullis, lihtsalt ei suuda enam hantlit käes hoidagi.
Eks minagi püüan uues keskkonnas, kus veel reegleid ei tunne (nt kui lähen uude saali), viisakalt käituda.
Ka neid hantleid on võimalik vaikselt maha panna, kui teada, kuidas seda teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberOlen kindlasti samal arvamusel. Minul on 90% tattoost ainulaadne, minu ja kunstniku koostöös valminud.
Minul on ka õlal ainult mulle joonistatud tribal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kindlasti ei soovita esimese hetkeemotsiooni ajendil tätoveerija juurde joosta. Lõppkokkuvõttes pole stamp-tattood suurem asi, nõme oleks tänaval jalutada, kui vastu tuleb umbes 4 inimest, kellel on täpselt samasugune pilt nahal.Karu
MemberKui natuke uurid foorumit, siis on tegelikult veel tänavusest kevad-suvest näha tulist argumenteerimist Oti ja Fredi vahel. Kaks tarka ja kogenud meest on erinevatel seisukohtadel toitumise osas. Seega ma ei oleks nii kindel, et nüüd järsku on Ott hakanud kardinaalselt teisiti toituma. Aga eks sellele on kõige targem vastama tema ise.
Loogiline on terve muna ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Artikli kuupäev on ka vastav muidugi, inimene õpib kuni elab ja kindlasti on ka härra Kiivikas vahepeal jõudnud uutele järeldustele.
peace
Karu
MemberKoos lõunaosariiki kolimisega tulin nüüd Avanciasse. Täitsa meeldima on hakanud ja päris kahju, et nüüd ta uueks Fittestiks tehakse ja ära kolitakse. Täitsa meeldima on hakanud see vanakooli saal…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberAga teatud harjutuste juures ma teadlikult lasen hantli pärast sooritamist maha kukkuda. Jõutõmbe lõpetamisel ei näe seda vajalikkust, aga kui tõesti teen viimase korduse maksimumsooritusena, siis võib see kang hooga maja sajada küll. Siis muidugi on minu käed veel seal küljes, aga siiski kolks käib. So what? Kui matt on all, siis miks see sulle liiga teeb?
Seda ma muidugi ka ei mõista, miks õlakehitusest kangi maha visata.
Aga siiski, kui teen pingil hantlitega nt rinda või õlga, siis suure raskusega on seeria lõpus väga ohtlik isegi hakata 30-40 kg hantleid ilusasti maha panema. Vigastuste oht.
Sellisel juhul tõesti lasen hantli maha kukkuda.
Kõige enam vihkan ma seda, kui inimesed loobivad oma kasutuses olevaid hantleid või kange. Jõutõmbe lõpetamisel lastakse kang 20 cm kõrguselt alla kukkuda…õlakehitustel lendab kang selja tagant põrandale…jne. Ja palvele asju maha asetada, öeldakse, et tema ei jaksa ja teeb mis tahab. :] Brr. Every gym has an asshole.Ning neile kes vinguvad, et me vingume: jõusaal on avalik koht ning me kõik maksame raha, et seal olla ning trenni teha. Elementaarne viisakus ning mõistmine teiste inimeste suhtes võiks full package’iga kaasas käia. :]
Karu
MemberSelgelt on ju kirjas, et õhtul 5 munavalget.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere,Oskab keegi öelda vastavalt Ott Kiivika toitumiskavale http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1285 kas hommikusöögis on 5 munavalget (2 kollast) ja õhtusöögis on 5 munavalget või on nii, et hommikul süüakse 5-st kollasest 2 ja õhtul süüakse kõik 5 muna koos kollastega.
Ette tänades
-
AutorPostitused