Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberMinda tähendab ……… “vahepalad on tähtsad”……….. Mis on vahepala ja toidukorra vahe?Kas vahepala on see mis sisaldab ainult valke?
Kas vahepala on see mis sisaldab ainult süsivesikuid?
Kas vahepala on see mis sisaldab ainult rasvu?
Iga kord kui te sööte, peab toit sisaldama kõiki neid toitaineid. Ja kui see nii on siis mida peaks tähendama VAHEPALA??? Ja milleks mingisugune VAHEPALA??? KUI SA SÖÖD PÄEVAS 4-5 KORDA VASTAVAS VAHEKORRAS KÕIKI EELPOOLNIMETATUD TOITAINEID, SIIS POLE MINGISUGUSTEKS VAHEPALADEKS VÄHIMATKI VAJADUST.
Vastasl juhul on need nn. VAHEPALAD ainult liiast ja segavad õige toitukorra seedimist, nii seda mis möödas kui seda mis tulekul. Igasugused vahepalad on ainult enesepetmine, mis pikema aja jooksul saab karmiks tõeks Teie kõhul, reitel või puusadel.
Minu jaoks on üks vahepala täitsa olemas – sheik pärast trenni..
Karu
MemberMa ostan alati Baltmanist. Eks sellega tuleb lihtsalt leppida, et ta 100% ei istu, sest ise me ju oma keha tavalisest eriliseks teemegi!
Karu
MemberAga proovi alguses teha kergemate raskustega, seeriate vahel venita pisut ja siis uuesti.
Samuti võidki näiteks nii teha, et paned kergema raskusega kükke 5×8-12, et jalad hakkaks tasapisi koormusega harjuma.
Kükk on parim harjutus jalgadele!
Usun, et algul sa ei pea muid asju tegemagi. Ise treenin jalgu kord nädalas ja siis kõvasti, aga panen põhirõhu kükile ja ka jalapressile. Siiski on kükk elementaarne jalgadele. Ja noh… mul on juba alates esimesest seeriast reies ilge valu sees, nagu lihased lihtsalt põleks, aga see pole halb valu!
Karu
Memberma koguaeg mõtlesin, et miks ta mul plahvatama kipub, nüüd tean siis põhjust
Karu
MemberEKFL teeb seda ja järgmine võimalus teha on nov-dets!
Karu
MemberSuitsetamist peaks nüüd küll igas olus vältima…
Karu
Member…Ja see on nüüd siis päris kaua?
Karu
MemberEhk venitasid mõne sideme ära vms.
Õues joostes tuleb praegusel ajal kindlasti hästi riidesse panna!
Karu
MemberMul pool kilo kodus kapi peal…

Nädala lõpus läheb mu isa Saaremaale mulle mett tooma, aga vaevalt me kärjega mässata viitsime. Sorri!

Karu
MemberBonsunale vastuseks lugesin mina mingi kuu aega tagasi fast.fi kodulehelt välja, et seda on Soomes, Rootsis, Eestis ja Portugalis müüa… vähemalt niipalju tundus esmapilgul.
Võimalik, et rohkem viiteid lihtsalt neil kodulehel pole.
Teise asjana mainiksin, et kuna ma jaanuarist Hollandisse elama kolin ja seal juba jõusaali välja uurisin, siis küsisin ka neilt, et kas kuskilt FASTi asju saada oleks… Nad ei olnud kuulnudki!
Lisamärkusena: küsisin otse oma tulemaselt jõusaali personalilt ja see saal on Hollandi üks tuntumaid. Üks omanikest olevat isegi mingi endine Mr.Universe, nime aga ei mäleta… Ju siis lasen Hollandisse Robocopil saata…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või hakkan ise maaletoojaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberMulle toob mu isa iga suvi meevarud Saaremaalt Leisist.
Seal meil juba “oma tädi”, kellelt saame äärmiselt head kraami, alati puhas, maitsev ja kvaliteetne.
Kindel on see, et tal ei ole mesilased suhkrut täis aetud, sest mett ta muidu kaubanduslikul eesmärgil ei müü.
Põhimõtteliselt meie toomegi temalt iga aasta kogu toodangu ära. Oleme suured meesõbrad..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavalisele meele lisaks võtan alati ka ca 10 kg kärjemett. Kui kuskilt veel tervis tulla saab, siis just nimelt sealt!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberMina teen 1. Rind + triitseps, 2. Selg + biitseps 3. Õlg + trapets 4. Jalad + kõht.
Mõnedel päevadel midagi lisan, muudan, kuid üldpilt jääb samaks. Puhkepäev on tavaliselt siis, kui tunnen, et seda on vaja.
september 1, 2007 at 7:14 e.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123003Karu
MemberSebi siis juba paar aastakaarti meile ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal on päris hea saal ja selle hinnaga ma enam ei mõtleks ka!
Karu
MemberMinu puhul aitas merevesi.
Väikese tatikana neid ikka mõni oli käel ning kui Saaremaale puhkemaja osteti, siis seal meres ujudes oli läinud nagu naksti.
Karu
MemberEsmalt õnnesoovid ka minu poolt Gerdile. See on siiski tõeline mehetegu!
Infoks Alekna kohta, tal oli midagi pahasti põlvedega, kinni teibitud ja tegid valu.
Ning keegi modedest võiks ka teema pealkirjas nime õigeks muuta, viisakas oleks…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused