Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberKilo nädalas on kindlasti liiga kiire kaalukaotus, nagu M.M. ütles.
Ja lisamärkusena, makra all mõtled krabipulkasid? Kui nii, siis ma arvan, et sa ei ole selle pakendit väga uurinud. Kui ma viimati uurisin, siis olid seal küll enamasti süsivesikud. Ta on küll kalatoode, kuid samuti on vorst lihatoode..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberOtse loomulikult. Suurem osa jõumeestest tarvitab ju kreatiini ja ega nad siis kofeiini pelga..
Karu
MemberKui söömisega probleeme, siis tuleks tõesti kasuks nende keemiate (valgud ja proteiin) kasutamine!
Karu
MemberKas poleks siiski targem leida endale mugavas kohas mõni spordiklubi, kus sportimas käia?
Selle raha eest saad rohkem kui aasta Coral Clubis…
MemberArvan et trenni kõrvalt 1h enne magama minekut kohupiima pole ka halb süüa.2-3 tundi on tõesti väga pikk aeg, et enne magamaminekut keha nälga jätta.
Võibolla tavadieeditajale ok, aga jõutrenni tegija peaks ikka valgu kätte saama enne und.
Karu
MemberTriitsepsi lisaks siis selja päevale ning käsivars jääks kas esmaspäevale või neljapäevale.Loodan, et seekord midagi kahe silma vahele ei jää (see on see trenningjärgne väsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Lõplik kava:
Esmaspäev: Rind, biitseps, kõht, käsivars(üle nädala)
Teisipäev: Jalad
Kolmapäev: Selg, triitseps
Neljapäev: Õlg, trapets, kõht, käsivars(üle nädala)
Amm… mina paneks küll selg+trapets ja õlg+triitseps.
Natuke parem kooslus.
MemberEi oska öelda, mis seal kahjulikku olla saaks, kuid miks sa seda teha tahad?
Kunagi oli endalgi olukord, kui oli vaja kreatiini kuidagi tarbida ja muud polnud võtta kui gaseeritud vesi, aga mullivees jättis ta küll jube mõru maitse.
Muidugi ei tea, kuidas ta ilma gaasita vees maitseb, pole tulnud kunagi pähe puhtalt kreatiini tarbida.
Karu
MemberOlenevalt sinu eesmärkidest, on see erinev.
Päts saia on muidugi liiast.
Ma teen praegu rasvapõletust ja mett tarbin ikka. Põhiline süsivesikuallikas on mul praegu ja ka muul ajal mesi.
Kohupiima peale sobib ülihästi!
Karu
MemberAitäh vastuse eest
Karu
Memberräigelt. üks hetk ei tunne su vanemad sind enam äragiMul kukkusid rinnakarvad küljest…
Karu
MemberEks selle valgukontsentratsiooniga pulbris ole pigem nii, et selle järgi saad sa teada, palju sa omale ainet sheikerisse panema pead, mida lisama jne. Samuti annab see sulle infot, mida sinu pulber sisaldab ja kui suures koguses.
Ükskõik, mis tsükkel parajasti käsil on, pärast jõutreeningut oleks nii 30-35 g valku taastumiseks vajalik.
Massiperioodil lisatakse sheiki lihtsalt rohkem süsivesikuid kui reljeefil. Kui siiski peaks olema ka reljeefi tehes pärast trenni valke ja süsivesikuid 1:2 suhtes tarbitud.
Treeningu kohta nõustaksin niipalju, et kui teed rinnatreeningul massi ajal lühikesi korduseid ja hirmsasti tahad teha ka pikki max-seeriaid, siis pane need max-kordusega asjad pigem lõppu. Niimoodi on võimalik pärast tõsist trenni lihas veel kergemate raskustega läbi nüpeldada.
Nooh… nüüd ootan, et mõni kogenum tarkpea mu jutust vead üles otsiks!
Karu
MemberKüsimus sulle endale: mis on need taastavad valgud ja seejuures mittetaastavad?
Karu
MemberVooh täpselt
Tänan
Mm ja siis küsin ühe küsimuse veel , et kas see robocopi poest saab nagu osta ka neid tooteid võib peabki ennem ette ära tellima. Pole nagu kunagi seal käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poes on väga suur valik kraami kohal olemas.
Karu
MemberLoomulikult tee praegu massi ja jõudu, mis sa sellest dieedist taga ajad. Kogu praegu seda, mida hiljem raskem saavutada on. Praeguses vanuses on sinu kasvuhormoon kõrgeimal tasemel.
Karu
MemberIse kasutan juba mõnda aega HT-Ri ja minu treener ning nõustaja (nime igaks juhuks ei avalda) soovitas mul võtta seda 1,5 dl, et saaks vajalikud ained kätte ja sinna süsivesik veel lisaks mingil muul kujul. Niimoodi toimib hästi ning tarbin kreatiini ja glutamiini kokku päevas u 10 g ning taastumine ja jõunäitajad lähevad aina paremaks.
AutorPostitused