Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
Member30-40 sek seeria vahel ja siis kohe järgmisele masinale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei, selge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ei pea vähemalt puuduliku intensiivsuse pärast muretsema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teen ise samuti u 30-50 sek pause ja tulemused on paremad.
Karu
MemberAlgaja kava tegin täna läbi. Päris lahe..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik lihased said ilusti läbi tehtud aint et nii palju kaua aega kulus selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi teha lühemad puhkepausid.
Karu
MemberMul oli eile õhtul endalgi maru tugev isu süüa korralikult. Mõtlesin, et teeks pelmeene või midagi sellist, et sooja sööki saaks.
Aga kuna praegu on ikkagi käsil dieet ja piiran süsivesikuid äärmise täpsusega, siis olen väga rahul, et suutsin selget pead hoida ja panin 250g lahjat kohupiima hakkama ning võtsin ühe supilusika oliiviõli. Pärast olin ülimegarahul iseendaga ja suurim rahulolu saabus hommikul kui sai taas kerge kõhuga ärgata ning kaalul taas väiksemat numbrit näha!
Kõik on siiski tahtmises kinni.
Karu
MemberMeil on nimodi et kogu komplekt maksab 400 krooni, mis sisaldab relva, maski, riideid, gaasi -relvade täitmiseks palju kulubning ka 500 kuuli kuulub selle 400 kr sisse juba.
Krt, see on täitsa ilus hind isegi. Arvasin, et on palju rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis relvad teil seal on?
Karu
MemberHuvilisi saab juurde ka Juurdeveo 26 asuvast poest. Neil v6ib ka oma varustus olla. Kysige Aaronit.Ma küsin seetõttu, et saaks ka ise väga hea hinnaga varustust…
oktoober 23, 2007 at 7:59 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128902Karu
MemberOtt saab 3. koha!
Karu
MemberEga paha ei teeks natuke sõda mängida..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis hinnad seal Diablos on?
Karu
MemberKui finants ei piira, siis parim oleks Whey+. Selle koostis on ikka märksa parem kui Heral.
Kreatiin on ka Fastil väga kvaliteetne.
Kahju aga sellest, et nendest teistest valkudest siin palju ei räägita. Kas keegi ei kasuta midagi peale Fasti, ON või Tai Kane?
Karu
MemberSamas mina panin 31-36 nigu lupsti.
Jagatud neljaks ja iga kord tuleb 5 harjutust minimaalselt pluss siis kõht.
Lisaks on üks jaotus selg+õlg, seega sellisel juhul tuleb neid harjutusi palju rohkem. Täna oli selline päev.
Kokku lugesin 5+5 ainult tänasest, aga eks see on ka üks raskemaid trenne niimoodi.
Karu
MemberOnaneerimist mõtlen. Ja naine on kodus olemas, sellega pole üldse probleemi paar korda päevas vahekorras olla, kuid rohkem ei tule temaga välja ning võõraid ei taha. Saaks veel aru, et oleksin 15a vms, aga pisut ikka juba vanem ju… Tean, et sõjaväes see tavaline, aga seal ju ongi noored.Paar korda päevas saad oma naisega vahekorras olla ja rohkem temaga ei tule ning võõraid ei taha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuradi sugumürsk oled siis, pole ime, et pärast jõusaali testo-laengut taas kiki tuleb. Kurat ma küll ei kujuta ette, et mul tahtmist ja aega üldse oleks, et päevast päeva paar korda iga päev sugu teha.
Karu
MemberPalju õnne Otile ja ka teistele!
Eks see ennustus vedas kõigil viltu, kuna keegi poleks Marekut esikolmest välja tahtnud jätta…
Karu
MemberVee kalorisisaldus on alati 0,väljaarvatud ehk need maitsestatud veed.Tegelikult ma üritasin oma hommikut tööl natuke humoorikamaks teha,
aga võta näpust…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
Member12. kraani vesi13. karboniseeritud vesi
Need viimased on head variandid : ) Kui küsitakse palju on vees rasva jne. siis tähendab see juba seda, et küsijal pole tegelikult nende ülejäänud toitainete sisalduse andmetega midagi peale hakkata. Sorry, kui liiga tegin.
Aga karboniseerimata vesi?
MemberMarek tuleb tagasi parimana!
Ott – 3 koht.
Marek – 1 koht.
Imre – 2 koht.
Argo – 5 koht.
Kuradi optimist.
MemberEsiteks on selle joogi nimi nimetavas vormis KOHV, mitte kohvi.
Aga eks muidu on liigtarbimine nagu iga teise asjagagi – tuleb võtta mõistlikult.
1-2 tassi päevas ei ole veel paha, kuid suuremas koguses tarbides hakkab kohv töötama negatiivselt. Kuna kofeiinil on ainevahetust ja vereringet stimuleeriv mõju, siis tõesti võib põhjustada kaltsiumi väljutamist ning samuti ka teiste ainete taseme langust.
Südame- ja veresoonkonnale samuti ei ole liigtarbimine positiivne, sest kofeiin on siiski tugev taimne alkaloid.
-
AutorPostitused