Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberOptimaalne oleks sul praegu kulutada 600 eeku ja tellida toidu- ning trennikava.
Ausalt.
Karu
MemberJube rõvedalt lääge on ju siis. Pane parem mingi puuvili sinna juurde ampsuks. Täidab kõhtu ka.
Karu
MemberVastus küsimusele: vähem suhkrut, aeglasem/parem süsikas.
Karu
MemberOleneb sellest, kui palju süsikaid sa nendesse tahad.
Võib ikka.
Karu
MemberNox Pump on ikka üks sellistest lisadest, mida igapäevaselt kasutama ei peaks, vaid pigem siis, kui ees on ootamas mõni keskmisest raskem trenn või on lihtsalt loid olemine.
Need mõjud stiilis “sõitsin nii, et kets ainult vilises – hull toode” tulevad pigem eufooriast. Ma ei väida, et tootel oleks
platseeboefekt, aga tihtipeale kisub see nii olema, et pannakse laks sisse, kihistatakse ja hüpatakse omaette “uhhuhhuu mul on SIHHUUKEE laks Dorian Yatesi Nox Pumpist sees” ning tegelikku toimet tugeva trenni juures ei täheldatagi.
Minul oli alguses Fitness.ee Xploderiga sarnane lugu. Proovisin esimest korda ja tundus, nagu kõik lihased oleks täiesti punnis verest ning trenni lõpus ei tahtnud lõpetada kohe kuidagi. Kogu üritus kulmineerus sellega, et tegin u 250 kordust kõhulihastele, kuigi muidu teen ca 100, ning ikka veel teatasin, et pole väsimust ollagi.
Seda kuni järgmise päevani. Voodist hommikul tõustes oli tunne, nagu oleksin kukkunud trepist alla. Ja see pole enam õige.
Minu jutu point pole niisama möliseda ega teha toodet maha, samuti ei väida, et inimesed siin bullshiti ajavad.
Tahan öelda lihtsalt seda, et ärge ikka iga päev ka sellist pulsikergitajat tarbige (pealegi lõpuks kaob see mõju ka siis) ning üritage mõista selle aine olemust siis, kui teete trennis seeriate viimaseid ja kõige raskemaid kordusi.
Terve trenniaeg üle keha väriseda – ei tundu nagu päris õige.
Okei. Kell on palju ja ma ei väidagi, et selles jutus mu point ka lõpuks välja tuli, aga vähemalt saate lugeda, nuputada ja vastu möliseda!
Karu
MemberTäna raadiot kuulates kuulsin, et räägiti Martin Padari Judo EM pronksist. Tehti ikka teatavaks igas uudisenupus ja intervjuud otse-eetris jne.
Mainiti ka ära, et riigilt on selle eest rahaline preemia vastavalt määrustele või nii.
Kuidas aga need siis Liisa puhul kehtivad? Tema ju MM pronks. Kas see on juba korraldatud?
Kui ei, siis EKFL võiks sellega tegeleda.
Karu
Memberkui tahad kaalu säilitada, siis vitsuta kõhtu edasi, mida siiani söönud oled ja tee trenni ka. kui vitsutad edasi ja trenni ei tee, siis tõuseb kaal. kui hakkad õigesti toituma ja teed trenni, siis peaks su kaal tõenäoliselt mõnevõrra alla minema. ilmselge, et 107 kg juures on su rasvaprotsent üsna kõrge. arvan, et üks 10kg oleks mõistlik alla võtta. sel juhul soovitaksin aeroobset teha ja toitumiskava siiski hankida. vähem magusat ja rammusat, rohkem tervislikke eluviise (kana, kala, riis, tatar, maitsetud jogurtid, kohupiim ning täisteraleib….hapukurk, tomat, juust, piim). hapukapsa ja verivorsti koos seaga peaksid jõulu ajaks ära jätma. valku ja kreatiini ka ei soovita, need tõstavad kehakaalu veelgi ilmselt. jälgi, et süsivesikute hulk toidus oleks väike.Esmalt küsiks teema algatajalt, et kui suur osa sellest kaalust on rasv hinnanguliselt. 107 võib selle pikkuse juures olla ka tugev lihasmass.
Ja trennisoovitus: ära kindlasti ainult ülakeha ja käsi tee. Ikka jalgu, selga ja kõhtu ka!
Valku ei soovita??? Millest lihased siis toitu saama peaksid?
Kui just toidukava tellida ei taha, siis püüa see ise selles foorumis jutuks olnud teemade põhjal kokku panna.
Enamasti püüa ikkagi piirata süsivesikuid, kui ei soovi kaalu lisada, kuid samas ürita saavutada tasakaal valkude, heade rasvade ja süsivesikutega.
Pärast trenni anna kehale kindlasti valku-süsikaid (1-2 vahekorras oleks hea), et lihased saaksid taastuda. Kui muud toidukorrad on paigas, siis trennijärgne
taastumine aitab ilusasti hoida lihast rasvapõletuse juures.
2-2,2 grammi valku keha kilogrammi kohta võiksid ikka tarbida iga päev.
Karu
MemberEi tea, kas määravaks sai nüüd see, et oli medalikoht, või tegi EKFL juba piisavalt suurt kära?
detsember 3, 2007 at 11:03 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM Ungaris 30.11-03.12. #133335Karu
MemberJuunior on kuni 21. 21 on juba meeste ridades.Kas keegi filmib ka seal miskit? Tahaks vabakavasid näha-need raudselt eriti vinged.
Vot aga üldse kohe ei saa aru siis. Mõni juunior on ikka marusuur. Ei tundu väga loogiline, et puhtalt saab nii noorelt juba sellise massi omale olla peale ladunud..
Karu
MemberCoralis vist nagu oleks ka, aga kindel pole.
Karu
Member2007 aasta on olnud minu jaoks väga hea.
Varem olin treeninud väga korrapäratult ning ebastabiilselt, suvel pärast kooli lõppu võtsin aga esimesed õiged sammud trenni teemal.
Otsustasin liituda Coraliga ning tellisin toidukava, samuti õppisin palju trenniteooriat ning küsisin nõu.
Suvekuudest alates võtsin kaalust 10 kg alla (kevadel eelnevalt juba 5 kg, aga suur osa oli siis ka lihasmassist), nüüdseks olen uuesti massiperioodil ning u 5 kg tuli esimese hooga peale.
Vorm on elu parim ja pareneb pidevalt!
Olen üsna osav oma toitumisega, kuid arenguruumi on alati ja iga päevaga õpin juurde.
Samuti tutvusin selle aasta jooksul mitmete huvitavate inimestega kulturismimaailmas ning pidevalt on ees hea eeskuju.
Üks parimaid aegasid oli raudselt september, kui tööl ei käinud. Sain keskenduda trennile ja toidule ning stress puudus.
Aasta 2008 võtan vastu aga veel-veel suuremate eesmärkide ja lootustega, sest siis algab minu jaoks täiesti uus elu.
Kohe täiesti otseses mõttes. Jaanuari esimese nädala möödudes pakin kokku oma kodinad ning põrutan madalmaid vallutama – järgmised neli aastat veedan enamasti seal õppides.
Olen sellega juba ette väga rahul, sest siiski on ülikooli ajal suurepärane võimalus end arendada ja täiendada ning kindlasti saan treenida seal paremini, stressitult ning mõnuga. Praegu töö kõrval ei ole seda nii ladus teha.
Soovin kõigile jõudu ja jaksu edaspidiseks!
Karu
MemberVesi või fättpurner.
Karu
MemberAga tuleb siis seda pikkust ka?
Igal juhul tundub praegu minu meelest lahendusena VEEL rohkem süüa!
Karu
MemberSorry! – siis pole muud, kui üks särk Sellele, kes täna kuni 00.30 jõuab oma vaimuka vastusega enim silma paista
Tuld

No tegelikult täna 00:30 tähendas seda, et nüüdsest 11 tundi tagasi ju… Nii et Arnold ei eksinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja suured tänud särgi eest, tulen järgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2007 at 3:23 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM Ungaris 30.11-03.12. #133187Karu
MemberKui vanad need juuniorid seal muidu on?
AutorPostitused