Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberMinulgi üks tuttav “jube kõva trennimees”.
Nägin siis teda ühel päeval saalis üle väga pika aja ja ta rääkis, et nüüd pikk paus juba ning hakkab uuesti kasvatama.
Küsis, et kas ma mingeid “aineid ka panen” vää. Ma ütlesin, et HT-R – seal on just hästi valk, kreatiin ja glutamiin sees. Taastab hästi ja areng on hea.
Tema ütles, et ta nüüd hakkab ka peagi uuesti kreatiini võtma. Küsisin, et miks sa siis valgukoksi ei võta, treeninud mees ju.
Tema: eiei, ma tahan ainult kreatiini, proteiiniga läheb asi päris käest ära!

Nojah…

Karu
MemberKuidas kellegile, häid ideid mu pea nagunii koguaeg täis. ja vahest jooma peab ka
Ideid tõesti vist lendab jah – nimest näha ju!

Karu
MemberOsadel pulbritel on ka juhistes kirjas, kui palju gramme võrdub mingi milli/detsiliitriga. Siis on hea sheikerisse panna, sest seal liitrid ju peal.
Kui aga ei ole ja on ainult grammid, siis vist palju peale köögikaalu üle ei jäägi.
detsember 9, 2007 at 4:21 p.l. in reply to: vastuku need kes ka asjast midagi teavad ullusi pole vaja;)* #133846Karu
MemberKui see on öeldud kogu fitness.ee meeskonna poolt, siis pole minul rohkem midagi öelda, see näitab teie ühtset taset.Muide vällja kirjutatakse ühe l-ga.
Noh, halleluuja, kas sina ei tee kunagi vigu?
Muide, “välja” kirjutatakse ühe l-ga. Nõnda oleks olnud sinu lause korrektne.
Vot.
Vigusid teema me gõik.
Karu
MemberNo kui Sa suudad mulle koostada toitumiskava, millega mul dieedi ajal kordagi näljatunnet ei teki, lihas säilib ja rasv kaob, ning elu on üldse üks suur lust ja lillepidu, oleks ma muidugi väga tänulik. Ilmselt mina veel nii tark ei ole ja kuulun selle massi hulka, kellele dieet kõige toredama asjana ei tundu.M.M. tegi mulle sellise!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberTekib küsimus. Miks peaks dieedi aeg siis vastumeelselt sellist saepuru sööma. Miks ei võiks süüa tavapärast pudru. Las ma mõtlen. Aa, see on sellepärast, et muidu saab liiga palju süsivesikuid või ? Et see tuleks umbes 20 grammi rohkem süsivesikuid nt. hommikul pudrust saades ? Et, see on juba liig mis liig või ? Esitan siinkohal küsimuse suurele ringile : kumb siis on Teie arust õigem, süüa rohkem(kaloraazilt) ja treenida rohkem või süüa vähem(kaloraazilt) ja treenida vähem, eesmärk oleks üks – kaalulangus rasva arvelt.Süüa rohkem ja trenni rohkem!
Karu
MemberKusjuures siuke asi nagu nisukliid sisaldavad 15g valku, 15 grammi süsivesikuid ja 160 kalorit 100 g kohta. See pole minu silmis ka tõeline puder, aga dieedi ajal on omal kohal, ma arvan. Maitse on nagu saepurul, aga ca 38g kiudaineid, mille leiab 100g-st pudrust, teevad kõhutäis küll.Dieedi ajal pole vaja mitte petta endale täiskõhutunnet, vaid süüa lihtsalt õigeid asju õigel ajal!
detsember 7, 2007 at 8:02 e.l. in reply to: Kust saada Markus Rühl`i video “Big and loning it” #133696Karu
Memberja sellisaid asju nagu filme
ei osta ma kunagi…neid saab ju netist tõmmata tasuta
samuti nagu muusikat!Ja nüüd loodame, et sinusuguseid on varsti kogu maailm täis ning mitte keegi ei hakka enam sellisteks asjadeks vaeva nägema ega kulutusi tegema,
sest tagasi sealt midagi ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberKaru
MemberViinamarja suhkur on ka ju valge
Karu
MemberPunast liha söö!
Karu
MemberKas seda maapähklivõid kusagilt saada ka on ? Naturaalset
Karu
MemberAlkohooliga sobib ka kasutada,st pealejoogiks!?
N viinale,aramisele…proovitud,parem kui coca-cola või mingisugune mahl

Aga kas need 2 asja omavahel kahjulikud pole vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kohatu postitus siin foorumis.