Skip to main content

Karu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 536 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mass #135026
    Karu
    Member

Nagu näha ei pea see tsitaat paika
    in reply to: Treening+Lihased #135024
    Karu
    Member

no kergejõustiku trennis käin kah. No pean siis muutma söögikava. No kõige põhilisem söök on mul hommikuti söön helbeid,võileibu,banaane jne õhtuti eriti ei söö. see õun ja võileib on siuke vahepala sorri et täpsustasin valesti
    in reply to: Mass #135016
    Karu
    Member

Mis jama te ajate, et ainult valku ja ilma trennita tuleb massi.

Võta kreatiin ja tribulus, siis on sul igal pool kasvu näha. Ei pea voodist tõusmagi.

“Pole olemas rumalaid küsimusi, on olemas rumalad vastused…”

in reply to: Treening+Lihased #135015
    Karu
    Member

Ma lõpuni ei viitsinud lugeda , sest alguses oli näha juba probleemi. Sööd tõesti liiga vähe. Ja ma viskaks üldse võileiva menüüst välja.
    in reply to: Kuidas saada massi juurde? #135014
    Karu
    Member

Kuna olen isegi sarnases olukorras olnud ja sellest edukalt v2lja tulnud siis on mul sulle paar soovitust.Esiteks-treeni tugevalt,kasuta raskeid ja nn. n6medaid j6uharjutusi(j6ut6mme,kykk,lamades surumine,klassikalised t6sted,pysti surumine,kui v6imalik siis tee ka metsat66d
    in reply to: viljakus #134837
    Karu
    Member

No kõik on arusaadav, nagu näha ka sulle, mida tegelikult küsitakse, küsib seda, kas valgupulbri tarbimine võib põhjustada impotentsust.

VALE VASTUS, istu, kaks!

in reply to: söök enne ja pärast trenni mis oleks soovitatav? #134836
    Karu
    Member

Võtan u tund enne trenni kopatäie Doriani proteiini ja söön parasjagu teraleiba-sepikut.

Pärast trenni kohe 75 g HT-Ri ja bänääna.

Tund (max. 2) pärast trenni pean aga tingimata midagi tugevamat sööma, muidu kukun pikali.

in reply to: viljakus #134802
    Karu
    Member

Kui naine mehe proteiinilaadungi alla neelab, siis saab mehe viljakus põhimõtteliselt eiratud küll
    in reply to: See kuri kuri metaaan :) #134800
    Karu
    Member

Selliseid kommentaare siia vaja ongi! Tänud!

in reply to: Jõuluturniir 2007 – Ennusta ja võida! #134798
    Karu
    Member

5. koht!

Sorry, Ott, kinkekaardilootus on niimoodi suurem!

in reply to: Kaalu langetamas! #134751
    Karu
    Member

No kõigil on õigus oma arvamust avaldada, ja Minu meelest on lihtsaim toitumise jälgimist alustada toitumiskavast ja sinna kõrvale ise uurida, et üks hetk oma toitumisele üle minna. Räägin lihtsalt oma kogemusest.

Olen samal arvamusel.

in reply to: See kuri kuri metaaan :) #134731
    Karu
    Member

Ärge ajage mõttetut möla. Kui kellelgi on midagi objektiivset öelda selle aine mõjust organismile, siis laske käia. Kui keegi kavatseb rääkida “metaan on äge, ma sain 20 kilo lihast juurde, proovige ka”, siis selline postitus läheb prügikasti.

Oma kogemustest keelatud ainetega me ei räägi. Punkt.

Aga kui need kogemused on kasulikud teadmiseks, et seda ainet proovida ei tasu ning kogenu räägib negatiivse tooniga, siis oleks ka kogemustest rääkimine kasulik.

in reply to: See kuri kuri metaaan :) #134730
    Karu
    Member

ma tean mida see tähendab aga nii see on siin foorumis.

Selleks, et inimesed teaksid steroidide ja keelatud ainete negatiivsetest mõjudest, oleks vaja neist just rääkida.

Propageerimine on see, kui keegi hakkab neid promoma.

in reply to: NITRO FX #134729
    Karu
    Member

Ja kui meie organism talletaks kõik süsivesikud glükogeenina, toodaks/talletaks sajaga aminohappeid ning sünteesiks võimsalt GH-d ja testosterooni, siis ei peaks ju midagi mõtlema. Lihtsalt süüa-süüa-süüa, mõtlemata täpsematele kogustele ning toetavatele lisanditele.

Siis oleks ju Colemane ja Cutlereid kõik kohad täis!

in reply to: HT-R #134727
    Karu
    Member

100 pole mõtet.

Kasutan ise juba juulist saadik HT-Ri ja võtan 75 g. (Shakeris 150 ml!) Siis saab täitsa mõnusas koguses ained kätte ja alati pärast trenni söön ka ühe banaani. Kui HT-Rile dextrot juurde paneks, siis oleks ta juba ilgelt magus ju. Banaan täidab kõhtu ka natukeseks!

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 536 total)