Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberKodust eemal elades on lihtne igasugu vale kalorit v2ltida, sest pole head kodumaist kuskilt v6tta..
Karu
MemberMul on selline probleem, et ei leia omale kõige tavalisemat T-särki. Kõik on kas moepededele mõeldud või siis varrukad kokku tõmmatud otsast. Õlavars on mul väike (34cm). Tahaks tavalist T-särki ilma kirjadeta. Oskab keegi mingit kohta soovitada?Ostsin yhe valge Fruit of the Loom s2rgi Prismast 49.-

Karu
MemberL6petasin just oma tuunikala ja l6he koos tomati ja kurgiga ning mulle kyll ilgelt maitses!

Karu
MemberKuidas lihas kasvab ? Kas lihasrakud paljunevad või suurenevad ? Kui hantlid tõsta ja lihasvalu tekib, kas siis tegu on piimhappega või mikrorebendiga, mille kokkukasvades lihas suurenebki ?Rakke ei teki juurde. Suurenevad ja kahanevad.
Karu
MemberMehed-naised, see on mingi t6sine m2ngutest.
V6tke parem n2iteks http://www.highiqsociety.org v6i http://www.mensa.org
Need on nimelt v2ga korralikkude IQ testide koostajad ning kui siin keegi mainis, et 125 anti superior leveliks, siis see on bullshit. Superior on siiski 150+.
High IQ Society v6tab liikmeks inimesi, kellel on nende testi j2rgi 124+ tase. Ja seda taset igayks just ei saavuta.
Peaks siis nimelt kuuluma 5% hulka inimkonnast.
Ja kui keegi peaks tahtma kysida, kas olen liige, siis jah.
“> Aga skoori ei ytle.Karu
Membersuur tänu. siit ka teine küsimus- kui suur kogus manustada peale trenni. keskmiselt 1,6 grammi keha kilo kohta on minu arusaamade järgi päevane vajaminev kogus. järelikult kas peab siis valgukoguse arvutama päevamenüüst saadud valkude järgi, või tarvitama tõesti 1,6*77(minu kehakaal)=123,2grammi, peale trenni? see tundub palju.pakendi peal on öeldud 30g pulbrit millele segada 3-4dl vett, millel pole mingit pistmist inimese enda mõõtmetega.
30 g on optimaalne kogus pulbrit tarbida ühe korraga, näiteks pärast trenni. See sisaldab sul siis 24 g vadakut, mis on paras kogus kiireks taastumiseks.
Millist tüüpi treeningu ning mis eesmärgi jaoks küsid?
Kui tahad koguda lihasmassi, siis 2-2,2 grammi valku kehakilo kohta päevas oleks paras.
Karu
Member1:2,ehk siis nt. 1 kulp valku ja 2 kulpi süsikaid… 30 grammi kohta siis 60vajamineva valgu vajaduse pead ise endale välja arvutama, minu mälu järgi oli see 1,4-2 grammi kehakilogrammi kohta
Karu
MemberMina soovitaksin sul võtta toitumise uurimiseks Otsing appi.
Ning biitseps ja triitseps eraldi päevadel omaette teha on alguses täiesti mõttetu. Pane nad ühele.
Ja ohhooo… kas sul õlad ka on olemas?
Karu
MemberSee Vida Guerra on minu jaoks välistatud.Samad sõnad… see naiselik liivakell oli juba üsna paiste läinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 10:18 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136117Karu
Membertean ikka küll:Dtean et kasvueas ei ole mõtet süüa massilisandeid ja juua aminohappet ja peale kauba tellida ronnie colemani toodet mis on küll hea kuid liiga noortele pole see mõeldud !
oln nii üht kui ka teist pannud kõrvataha sest üks tuttav rääkis kuidas tema tuttav oli samamoodi meie eas hakkand igasugu muid tooteid sööma ja tulemus oli selline et poiss on juba üle 20 a vana ja olnud mitukorda haiglas! tähendab seda et tal on elu ###### kui üks pool halvatu on !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et ega ikka ei tea küll. Massilisand = vadakuvalk + süsivesik! Pärast trenni paned sa ju endal niikuinii sellele vadakule lisaks süsikat.
Aminohappeid sisaldavad kõik valgud.
Mis need muud tooted olid siis, mida see 20aastane sõi, et halvatu on?
Teeb heameelt, et sööma hakkasid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on siiski elementaarne, samuti parim vahend massi lisamiseks!Karu
MemberRaamatupoest leiad.
jaanuar 3, 2008 at 6:06 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136075Karu
MemberPoisukene. Äkki laiendad omaenda teadmisi trenni ja toitumise teooriast ning siis asud rääkima, kuidas sinu kõrgharidusega ema on blondiin ja loll!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei tea ju isegi suurt midagi nende kohta. (Vihje: MASS2 on jah kole karm kraam – seal pole lihtsalt vadak sees, suhkur on kaa!)
Karu
MemberKui lolliks Sa mind ikka pead ? Ma eespool mainisin, et olen teemasid lugenud ja ma olen aru saanud, et kreatiin pole imerohi.Ma tellisin juba algaja kombo, see ameerika kaup. See oli kõige odavam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga kreatiini võetakse rannahooajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mina julgen sind üsna lolliks pidada, kui vaadata neid postitusi. Nõu: loe pisut ka muu toitumise kohta.
Rannahooajal kreatiin? Tõsisele kangirebijale – miks mitte, oleneb tsüklist. Iluspoisile, kes tahab mimmide ees kuiva biitsapunni lehvitada – vale vastus, sest kreatiin kogub kehasse ka vett ning samuti söögikogus peaks suurem olema.
Ehk siis kreatiini (vähemalt mitte monohüdraati) ei ole siis küll tarvitada vaja, kui tahad ilus ja kuiv olla.
Minu lihtne arvamus.
Karu
MemberIgasttahes ei meeldinud lause : No pain – No gain müütide hulgas!200% käpp sellele!
Karu
MemberTee siis seal kodus lõuatõmbeid, kätekõverdusi ja kükke. Aga suhtumine “jõusaali ei viitsi minna” tuleb küll välja vahetada. Nii ei saa sa midagi!
Kui koolis nii peps oled, et koos teiste poistega süüa ei saa, siis rebi endale ise söök kaasa. Kodujuust, kohupiim, fileesink. Sinna juurde ka puuvilja jne. Kasvõi liha/kohupiimapirukaid söö siis, kui muu ei sobi!
Hommikul pane kindlasti kõhutäis hakkama. Kui seda ei tee, siis ära rohkem mõtlegi, et suuremaks kasvad.
AutorPostitused