Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberKa Hollandis on t2na Eesti rahvuslipp k6igile n2ha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervitused kodumaale!
Karu
Membersörkjooks põletab kõige paremini rasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Protsentuaalselt, mitte proportsionaalselt.
Karu
MemberPardon, mitte tõstja vaid rinnalt lükkaja, ajan need liiga tihti sassi juba.Okei, hetkel olen piisavalt ilmselt abi saanud. Aitäh kõigile vastanuile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi kui ta on suruja, siis peaks teadma, mis t2htsus on kykkimisel ja j6ut6mbel.
Karu
MemberOkei. Võtaks asja kokku. Nii palju kui mina olen praegu aru saanud peaksin ma toituma nii – hommik [ valgud, rasvad ] lõuna [ valgud rasvad ] ja õhtul [ süsivesikud ]. Kui ma otsustan rasvapõletamise poolt, siis ma peaksin loobuma viinamarjasuhkru lisamisest mahla. Kuid kas ma võin veel kreatiini tarbida, juues seda koos viinamarja mahlaga, mis on teadagi süsikate rikas.Veidi teemast kõrvale. Mulle valmistati treeningplaan ühe sõbra poolt, kes on suht hea tõstja. Ta tegi mulle kava ülekaha jaoks [ 1 päev – rind, 2 päev – biits, triits, 3 päev – selg, õlg ] Küsimus on selles, et paljud räägivad, et see rinna päev tuleks koos triitsaga teha. Kas see oleks mõtekas või ei ole kohustuslik?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega siis 6htul ainult sysikaid tarbima pea. Ikka valk/rasv/sysivesik.
Rinda ei pea triitsaga tegema. Aga kui ta “suht hea t6stja” on, siis peaks ta ka teadma, et jalap2ev on kohustuslik.
Karu
MemberKasutan parajasti (juba pikka aega tegelikult) mingeid odavaid Nike futsali jalatseid. Oma 500 eeku vast maksin. Kui siinmail leiaksin, siis paneks samuti edasi Hiina ketsidega.
Karu
Membertegelikult küll…aga samas võiks vist teha lisa ettepaneku…. kui kaal hakkab tagasi tulema, siis auto käest ära…
no hetkel see naine käib usinasti trennis…
Usinasti = tahab saada uut ja ilusamat autot?
Karu
MemberSiinkohal oleks vist soovitatav minna tagasi toitumise p6hit6dede juurde.
Karu
MemberiPod, fitness.ee kindad, harva v88 v6i rihm. Kangema rinnatrenni puhul ka kyynarnuki soojendajad.
Karu
MemberMe oleme ühes paadis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haaran ka aerud.
Karu
MemberSee on probleem, kuna naine on olemas, aga ta põõnab veel kauem kui mina. See variant jääb ka ära. 5 minutit hommikul voodis kauem…, mis võiks olla parem?See probleem muuseas on laiendatav ka mujale, näiteks kui sa ööbid hotellis, vaja varahommikul liigutama hakata ja kus tõesti pole söögi tegemise võimalusi, aga on väike külmik. Mis siis? Ega lambipirni peal ei prae mune, siis pole muud kui pakist otse kurku. Seega peab need “pakk mune kurku” stiilis lollused ja eelnevalt valmis tehtud asjad ära unustada.
Kiire, efektiivne ning täisväärtuslik hommikusöök jätkuvalt teemaks.
karu, kas koks öösel tükki ei lähe ? Ma pole kunagi proovinud üleöö hoida.
Ei l2he ta tykki midagi. Pealegi, niikuinii kapist v6ttes teeb k2si automaatselt paar-kolm sheigiliigutust ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise kasutasin selleks Yatesi Protein’i, sest see natuke paksem ning hea maitsega. Saab hommikul ikka midagi s88gimoodi k6htu aetud. Selles samuti probiootilised piimhappebakterid ja muud v2rki. Proovi 2ra. Mulle meeldib hommikul sheik.
Karu
MemberLaske ideedel lennata! (P.S. koksi mõõtmine ja korralik šeikimine võtab rohkem aega kui mul kogu hommikusöögi tarbimine, seega koksid on out).Minu jaoks on parim variant see, kui teen enne magamaminekut koksi valmis, hommikul kohe 2rgates v6tan ta kylmast, sinna juurde sepikut ja lonks oliivi6li v6i kreekap2hkli6li ja muidugi vitamiinid veega. Need on tegelikult esimesena.
Karu
MemberMiks sa need munakollased siis minema viskad??
Karu
MemberHullumaja.komm
Karu
MemberEga pea vast t6esti.. Ysna v6igas.
Karu
MemberMul seljas alati see, millega k6ige mugavam on. Ehk siis jalas eriti baggy’d pikad puuvillased pyksid (need RealSport’ilt, mida Robocop enne myys), seljas Gaspi v6i RSi tank, sussideks Nike mingid odavad sisejalkaketsid ja k2es fitnessi kinnas, kui yldse. No ja kunagi ei puudu iPod!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused