Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberYsnagi stiilselt v2ljakukkunud yritus t6esti!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberEi ole see p2hklist p2rit valk kehv midagi. Ta on muidugi aeglasemalt imenduv ja valgurohke allikana ei tooda teda v2lja, sest eks ta peamiselt siiski kasuliku rasva allikaks on.
Aga Flex on p2hkleid korduvalt soovitanud parimaks rasvaine komponendiks menyysse just sellep2rast, et sealt saab ka v22rtuslikku lisavalku.
Karu
MemberEnnem oli mass2 ja nüüd reco2-mõlemad tai kainFAST vist ikka…
Karu
Memberkohupiimakringlit enne trenniMa j22n seekord siiski Xploderi juurde.
MemberEks seda tahtej6udu saab muidugi natuke toetada ka sealpool ookeani saadaolev toidulisavalik…
MemberKuigi ma siiani ei m6ista, miks see pulbris peitub valk peaks tervisele mitte-nii-kasulik (ehk siis ebatervislik) olema enne kuue kuu m88dumist, ning samuti seda vanusepiiri ei jaga…
T6stan mytsi, panen mustad prillid taskusse, viskan kaardid lauale ning t6usen pysti ja surun k2ppa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui seda teemat samamoodi j2tkata, siis kaotab see foorum oma t6siseltv6etavuse. Oleme j2lle k6ik muhedad!
J6udu!
MemberOskad sa nüüd mulle vastata miks on see nii ?Treeningute alguses ei ole lihas kohanenud suure pinge/koormusega. Esimesed treeningud lihas alles kohaneb ning seej2rel t6useb j6unumber peamiselt t2nu sellele, et lihas saavutab oma potentsiaali (keha fyysiline seisund, yldkehaline j6ud, samuti geenid) l2ve. Seet6ttu on samuti esimestel treeningutel tihti ka kergemate raskuste juures raske v2ltida v2risevaid k2si/jalgu – lihasele harjumatu protseduur.
Kui aga edasi treenida, siis lihas on kohanenud enda potentsiaalile vastava raskusega ning selle suurendamiseks on vaja rakendada j2rjest suuremaid raskuseid. See aga ei ole enam kiire protsess.
Kuradi ilus oleks elu, kui oleks v6imalik iga kuu 10 kg kettaid rinnale juurde laduda. Siis suruks iga Juhan 240, 360 v6i 480 kg rinnalt ju..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nyyd natuke segaseks l2ks, siis palun viidata. Teadmised p2rit yhest artiklist ajakirjast Men’s Health. Kahjuks aga ei suuda leida viidet sellele hetkel.
Karu
Membermida rohkem uurid sega kriitilisemaks muutud, paari päeva vennad jah tedmistest õhku täis, ega minu soovitustega keegi arenema kiirelt ei hakkagi , tõsi pole jah ei tea mis lihaskasvu soovitavad, minu eesmärk on tervis mitte kiire lihase koguminePALUN VIIDET MATERJALILE, MILLES ON P6HJENDATUD VADAKUVALGUPULBRI TERVISELE KAHJULIK TOIME!
Karu
Membertekib “keemia” lihas mis kaob samakiiresti kui tekkisNo kurat kyll… Mina loobun.
Karu
MemberMina olen see paha poiss kes joob pea iga päev 2 liitrit Coca Lighti ära. Mul ei ole sellest sõltuvus, ma võiksin vabalt juua ka vett aga mulle lihtsalt selle maitse meeldib. Kusjuures väga suur osa nais- ja meeskulturiste joovad cocat, eriti veel dieedi ajal. Muidugi kui võimalik siis ärge jooge seda aga mingi pahe võib ju mul olla. Pluss pool on kindlasti see, et tänu colale ma seest poolt säran : )No eks tuleb tunnistada, tore magus jook ta ju on, kui muidu magusat lubada ei saa!
Ise tarbin ka palju ja ei tunne ennast kuidagi halvemini sellep2rast.
Karu
Member1) inimene vajab VÄGA palju, mina vajan krõpse peale trenni, vanaema vajab insuliini enne magamaminekut jne. muidugi ta vajab eelistatuna vadakut, siin pole midagi vaielda, aga kuna vadakut ei leidu niisama tavatoidus kõrge konsentratsiooniga, siis jääb üle muud proteiini allikad vähenenud vadakuga!2) ei see ei puutu asjasse, huvitan teada, mida paljud ei teadnud ja mina ka.
soovitan sul siis treeneritega konsulteerida, enam ei suuda selgemini nende juttu ümber sõnastada.
Ja miks ei v6iks siis seda vadakut pulbrijoogist saada? Miks see halvem kui kohupiim alguses on?
Karu
MemberTereMõtlesin, et küsin kas keegi on proovinud treenida ja toituda spetsialisti poolt tehtud kava järgi.
Milliseid tulemusi see on andnud ja kui kiiresti neid silmaga saab näha kui toimida täpselt ettekirjutuste järgi?
Aitähh
Pakun et ligi 65% foorumi aktiivsetest liikmetest on tellinud omale kava trenni ja toidu jaoks ning mitte ei proovi, vaid rutiinselt selle j2rgi elavadki.
Umbes 20% on ise piisavalt spetsialistid ja teevad need kavad ise ning on vahel veel rohkemgi rahul, sest ikkagi… ise tehtud, h2sti tehtud. V2hemalt nii v6ib loota.
Kyll aga on veel 10%, kes panevad tyhja ja 5%, kes usuvad, et moosisaiaga saab vinge sixpacki.
Hirmsalt loodan, et need viimased numbrid on tegelikult v2iksemad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Karu
MemberNoh,ega need paar lisakalorit ei tee nüd kellegile miskit,maitse on küll tavakokal palju parem kui sellel light-saastalMa ei suuda j2llegi tavalist juua..
Karu
MemberKallis karnevalitaja. AC-Cd võib tõesti kasutada ka päeva peale jaotatuna.Marek Kalmuski teeb nii, 5x20g
No selge pilt. Eks ma siis vabandan ylereageerimise p2rast.
Kuna pole endal kokkupuudet olnud, siis l2htun tooteinfost, mida fitness.ee julgelt pakub ning sellest, mida asja kohta tean.
Karu
MemberJah… see on nyyd yks arvamus, mida kohe kindlasti pole vaja yldistada.
Mina soovitaksin v6tta p2rast treeningut mingit soodsama hinnaga vadakuvalku koos topeltkoguse dekstroosiga.
Samuti ei n6ustu p2evase vajaliku valgukogusega. Ega siis see, et algaja, ei t2henda, et keha valku ei vaja.
2 grammi valku kehakaalu kilo kohta oleks optimaalne p2evas tarbida.
Toitumise algt6ed peab muidugi selgeks tegema.
Aga no mis keemikuks sa nyyd kreatiinitarbijaid nimetad? …Ei ole vaja mingeid ajalisi piiranguid seada. Kui kogud piisavalt teadmisi, siis 6pid tundma ka oma arengut ja suudad ise v2lja m6elda, mida sul vaja oleks ja mis tuleks kasuks.
Soovin j6udu!
AutorPostitused