Karu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karu
MemberK2in ise ka pidevalt ning maruhea t88 teeb kyll. Ohoh nyyd saabki j2lle minna!
Karu
MemberKilo liha??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära siiski unusta,et sa oled inimene,mitte hunt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimese maohappe tase on ligi 2,5 korda madalam kui hundil ja teistel toredatel lihasööjatel,seetõttu on üsnagi kaheldav,et kilo liha korraga seedida on võimalik. Aga eks see oleneb kuigipalju ka veretüübist, O tüüpi verega inimsed suudavad liha seedida mõnevõrra paremini kui teised grupid.YESS! Ma olen nullimees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberMul on tavaliselt nii, et pole vapshee und enne voodisseminekut, aga kui siis seal naisele massaazhi tegema hakkan (rutiinne tegevus juba), siis vajuvad litaki silmad kinni..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karu
MemberJõudu ja mõistust ka edaspidiseks! Õnnitlen!
Karu
MemberS6puka l6pus on Fittest (tehnikaylikooli spordikompleks), kus peaks praegu olema p2ris soodne pakkuminegi. Teine on seal l2hedal veel Trummi j6usaal. Hea saal ja midagi 500 kanti oli kuu.
Karu
MemberEks seal käesurumises mingid huvitavad väiksemad lihased seda tööd ka teevad… Viimati kui ise suruma juhtusin, tegin seda endast u 35 kg väiksema mehega. Peenike pikk poiss, mängib maahokit. Minu kaal oli 100, temal 64. Parema käega punnitasin mis punnitasin. Käed seisid sirgelt ja lõpuks pani tema maha. Ma ei tea, kas nüüd tuli see jõud tal vajadusest suuremale mehele ära panna vms. Vasakut pole mul keegi kunagi veel maha pannud…
“> Temagi mitte.Ja ise olen paremakäeline.
Karu
Memberaga siis on võimalik kaupmehel müüjate palkasi tõsta euroopa tasemele ju. soomes saab müüja 2000 euri palka meil 200-300 euri. kauba hinnad soomes odavamad.ajuvaba mis? järelikult on võimalik palka maksta samapalju!Päris 2000 eur ei saa poemüüja palka Soomeski, aga vahe on tõesti märgatav. Ja Eestis on Säästumarketi müüja brutopalk 8000 tänaseks.
Ega siis palk nüüd hoobilt ka lakke hüppa, käib majanduse arenguga käsikäes.
Olgem leidlikud, tootkem ja eksportigem! Küll siis ka rikkus tuleb!
“>Karu
MemberKaupmees peab arvestama järgmiste asjadega, mis temast ei sõltu – kütuse hind (diisel, bensiin), elektri hind, kaugkütte hind (toasoojus), valveteenuse hind, ruumide rent, müüjate palgad (müüjad tahavad rohkem palka), jooksva remondi hind (remondimees tahab rohkem palka), pisivarguste (tänu seadusandlusele) suurenemine (keegi peab ju kahju kinni maksma) – ei ole ju võimalik hindu alandada.Väga õige. Seetõttu ma toornafta hinna välja tõingi, et kütus on põhimõtteliselt iga majandussektori üks tugevamaid hinna määrajaid.
Minu idee polnudki see, et kaupmees peaks hinda alandama. Hinnakasv aga saab pidurduda. Käibemaksu alandamine oleks vaid ajutine manööver, mis mõjub pikemas perspektiivis kogu riigile negatiivselt. Ühe hinna kunstliku kärpimise arvelt peab suurenema mõni teine. Kui makse laekub vähem, siis pole võimalik nii palju maksta dotatsiooni ühistranspordile, maksta kinni teede korrastamist või võimaldada kõrgemat lapsetoetust.
Sügavalt loodan, et inimesed selle keskerakondliku mulliga kaasa ei lähe.
Tekib küsimus – mida siis Hr. Savisaar ikkagi maksudega teha soovib? …Viimati taheti ju viia sisse astmeline tulumaks, et laekuks rohkem raha riigikassasse. Nüüd aga soovitakse kärpida sissetulekut teisest otsast.
Karu
MemberNo, paljud inimesed arvavad veel seda ka, et jõudu palju, mõistust vähe. Kuigi ma lugesin artiklit, kus kirjutas, et kõige targemad sportlased on just tippkulturistid. Eriti just toitumise pärast.See oli Janar Rückenbergi artikkel.
Karu
MemberSa vist pole siiani aru saanud, et ei ole olemas toidukaupade tulumaksu.
Igatahes… Olen enamusega ühel meelel – käibemaksu alandamine ei ole efektiivne vahend toidukaupade hinna kontrollimiseks. Kui on sitapeamoodi kaval kaupmees, siis viskab selle alandatud protsendi arvelt ikkagi omale hinna juurde ja muutus on minimaalne või null. Pealegi, riik ei ole see, kes/mis kontrollib turgu. Meil on tegemist siiski turumajandusliku maaga, seega hind liigub ise paika.
Olen seda meelt, et toidukaupade hinnatõus on nüüdseks aeglustunud ja põhimõtteliselt peatunud. Siiski peab ka lootma, et toornafta hind enam ei tõuse. Hetkel on ta taas maksimume lõhkumas ning kui sellele piiri ei tule, siis ei tule ka piiri teiste kaupade hinnatõusule.
Loodame parimat!
“>Karu
MemberHiinlased olevat kukkunud piima jooma. Nõudlus suurem, hind tõuseb.Täpselt nii. Hiinas on juba ligi aasta aega tugev majanduskasv ning inimesed on hakanud kordades rohkem piima tarbima. See muidugi mõjutab väga tugevalt kogu maailma põllumajandust ja sellega seoses otseselt ka meie hindu poes. Pole midagi teha. Eks palgad tõusevad ju samuti. Tuleb teha oma valikud.
Karu
MemberSelles Extreme XXLis on nagu suhkrut justkui niipalju, et paneks kaks koppa, aga samas valgu jaoks pigem kolm… kui nyyd 6igesti m2letan. Igatahes hull sysikapauk on see pulber kyll.
Karu
MemberKui sa Eestis oled siis küll odavam ei tule, sinu ja bodybuilding.com-i vahel on Eesti toll. Ma olen juba päris palju raha kaotanud nende abiga.Teistes riikides võid julgemalt proovida.
Eks see, mis seal vahel on, on just nimelt EU. USAst tellides maksad sealse k2ibemaksu ning siin veel k2ibeka peale.
M6lemal kasud sees.
Ysna idiootsus, aga eks see on bodybuilding.com’i kala, et nad USAst v2lja saates samuti k2ibeka kylge l88vad.
Karu
MemberKohupiima on vähevõitu!Miks seda kohupiima seal siis rohkem olema peaks???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6igem oleks 8elda, et terve menyy peale ei ole nagu valku piisavalt. 2 grammi p2evas iga oma kehakilo kohta. V6id julgelt nii 140-150 grammi valku p2evas tarbida.
Miks sulle yldse meeldib endale m6lemad soojad toidud ilma kala/liha/linnuta teha?
Karu
MemberKysimus on muidugi natuke vales alamteemas…
Aga mis ma siin ikka norin.
Pole kyll just v2ga palju erinevaid pumpasid proovinud, kuid Fitness.ee Xploder on minu peal v2ga h2sti toimiv ning ostan seda ka edaspidi.
Toetan eesti toodet pealekauba!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused