karlhannes
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
karlhannes
MemberMis funktsioon sel saunal on siis, kui leili ei saa visata? Samahästi võid radika ees ka istuda.
no kui mingi mees tuleb sauna ja hakkab ämbriga leili viska ja 2 minuti pärast on kadunud !!!??? Sõber rääkis et seal jõusaali kus tema käsi, oli üks seltkond ,kes ostis kuukaardi et seal ainult saunas käia. 2-3X nädalas tuldi ja kast õllet oli kaasas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen jõusaalis näinud ka toasussides mehi !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>karlhannes
Membertolad on ka need kes peale trenni sauna tulevad ja kõva leili viskama hakkavad !!!! leil tuleb jõusaalis kütta !
karlhannes
MemberEi hakanud uut teemat tegema, aga ehk keegi oskab soovitada head harjutust, millega rinna sisemisi lihaseid treenida?kitsa haardega kangi surumine
karlhannes
Memberhommikusöök ?!

karlhannes
Membertreeningplaan tee lihas gruppide järgi . muidugi kõigepealt , pead selgeks tegema mitu korda sa nädalas jõusaalis soovid käia (3/4?) , see 1 pikk aeroobne võiks ikka kindlalt see olla, see tõstab võhma ja enesetunnet !

karlhannes
Membertee spordiarsti juures tesid ära , siis tema ütleb kas oled tubli või mitte !
karlhannes
Memberväga aus teema! pane pakk kreatiini koos süsivesikutega ära , äkki aitab !

karlhannes
Memberkohupiim ja piim blendrisse , ülejäänud lisandid on fantaasia väljamõelda !
karlhannes
Membervähene treenitus ?! sulgpallis hoiad reketit ju ainult ühes käes ! lihaste erinev treenitus ?! Kõige õigem oleks minna spordiarsti juurde konsultatsiooni.
karlhannes
Memberujumisega saad rühi paika ja tõstab võhma. Kui on võhma, jõuad jõusaalis rohkem raskusi ka tõsta. ujumine , jooksmine ja jõusaal- need teevad su spartalaseks valimis.
karlhannes
Membermul oli mai lõpus rasva% 4,5 ja kehas vee osakaal 70 %, audentese spordiarst mõõtis ! ütles pärast mulle ” fit to box “
-
AutorPostitused