Karlfunkel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karlfunkel
MemberKui sa eriti trenni teha ei viitsi ja mingit kava ega kogemusi ei oma, siis sellest winstroli kuurist sul midagi head välja ei kuku.
Niiet mina arvan ,et võta praegu see toitumis-ja treeningkava ja rassi sellega, alguses tuleb kindlasti hästi, ilmselt paremini kui steroidiga.Tee seda kuni sa üldse saad aru kuidas treenida ja lihast tunnetada.. Ja kunagi hiljem võid oma stanozoli kotikesele mõelda.
Karlfunkel
MemberKõiki meist häirivad enamvähem samad asjad, ehk siis ka mind.Aga eriti need sellid kes niisama mulisevad ja munevad aparaatide peal ja teised siis oodaku.Aga plätuvennad ei häiri absoluutselt : ) vb sellepärast ,et ise ka plätudes käinud va. jalapäeval.
Karlfunkel
MemberTere, sooviksin rinnalt surumise tulemust parandada. Mitu kg võib kuus normaalse treeningu(töötan nädalas korra kogu keha läbi) ja toitumisega nn “tõstejõudu” juurde tulla, arvestades et tegu on algajaga.See on täiesti individuaalne.Keegi ei oska sulle öelda, kui palju sul raskust juurde võib tulla normaalse treeninguga.
Hakka trenni tegema ja küll siis ise teada saad.
Karlfunkel
MemberJa paluks siis kindlaid tooteid, mida osta ja mida soovitate.Osta endale toitumis ja treening kava ja hakka neid järgima.
Praegu võib sinu küsimustest välja lugeda ,et sa ikka väga hästi ei jaga asja, mida sa teed.
Järelikult pole sul ka neist pulbritest abi.
Karlfunkel
MemberHmm… hinnad on kah päris mõistlikud.Kuidas sa neid segad, combo ju peaks tähendama ‘ühendatud’ või midagi sellist.
Palju midagi paned. Viinamarjasuhkurt ja Soija90’t ja Hera80’t.
Hera80 paned 30g ja Soija90 paned 30g ja siis paned 120g seda viinamarja suhkrut
Nii moodi siis on Toivo295-e lause natuke lahtiseletatum
Karlfunkel
MemberKui viimane küsimus on minu kohta siis vastu on selline : käin juba kolmandat kuud kickis ja kuu aega olen jõusaali seal kõrval teinud,muidugi tegin ka ennem jõusaali ja siis tuli lihtsalt paus sisse.3-e päeva kava teen !
Karlfunkel
MemberMa ei saa nüüd mitte midagi aru, muidugi mul on jalad ja neid ma ka treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( kui sa seda mõtlesid oma lause all)Kuid trenni aegadega on natuke kehvasti ,et on täpselt nii,et esmaspäev kick, teisipäev jõusaal, kolmapäev kick, neljapäev jõusaal,reede kick, laupäev jõusaal, pühapäev vaba.Teen kolmeks jaotatud kava.Loodan ,et kicki trenn ei sega massi arengut.
Karlfunkel
MemberKüsin ka siis siin samas teemas ära ,et kui ma teen 3 korda nädalas kicki ja 3 korda nädalas jõusaali. Lihtsalt teen sellepärast ,et mõlemad meeldivad ja tahan nendega tegeleda.Kas see ei sega kuidagi arengut ,et näitkes peale rinna ja biitsepsi treeningut on järgmine päev kohe kicki trenn.Igaks juhuks küsin.
Karlfunkel
MemberAinult tuharadelt ja reitelt ei ole võimalik rasvu põletada.Rasvade põletamine toimub üle kogu keha.
Rasvade põletamiseks kindlasti aeroobne tegevus ja ka toitumist tuleks jälgida.
Kuidas,mida ja kui palju- selle jätaksin kellegi targema öelda.
Karlfunkel
MemberMul ei avane see link.Kustuta lõpust sulg ära
Karlfunkel
MemberTõesti viimased 2 on huvitavad, esimene siuke kesine kuid vaadatav : )
Viimane meenutab borati disko dancingut kergelt .
Karlfunkel
MemberSelge, rõõm kuulda ,et kellegil veel sellega kogemusi on.
Otsisin ennem teemasid selle kohta ja vaatasin ,et keegi pole midagi selle kohta kirjutanud ,et ma ostsin siis mdiagi väga valet.
Aga eks ma homme proovin rasvata piimaga, ja teinekord mahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karlfunkel
Membernaljakas valik. ses suhtes et ostsid süsikatevaba ja kõrvale sööd rosinaid..muidu soovitan proovida rasvata piimaga
No jah, valik oli pisut halb jah, kuid see osteti just enne mind ära mida ma osta tahtsin ja no.1-te ei tahtnud võtta kuna see kott on halb ja vahutab ka päris hirmsasti, nii olen vähemalt kuulnud.
Sestap võtsin selle.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)