Karl818
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karl818
MemberMa arvan, et kui hommikul, siis paar tundi peale hommikusööki,sest siis jõuavad toitained imenduda.Peale trenni kindlasti korralikult süüa.
Karl818
MemberMiks sa liha ei söö? Kas sa mingi taimetoitlane?
Karl818
Memberhttp://www.top-shop.ee/VibraTonev-160231-mp.htmlVIBRA TONE
Vabane probleemsetest kohtadest oma kehal:
Aseta vöö probleemsele kohale ja lase massaažil kaotada üleliigne rasv:
Säästa raha kuluka jõusaali arvelt.
Vibra Tone pakub Sulle tõhusat ja meeldivat massaaži nii kodus kui ka mujal
Aitab vähendada tselluliiti, treenib lihaseid ja suurendab lihasjõudu – Seda ilma suuremate pingutusteta!
Kes teab vb töötab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jätate jõusaaliga hüvasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina taolistesse treenimis “esemetesse” ei usu, mu onunaine ostis endale taolise,ja see põletas ta kõhule kaks auku.See oli umbes kolm aastat tagasi.Praeguseks on ta tavaspordiga tublisti alla võtnud.Siit moraal; ärge jätke jõusaaliga hüvasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karl818
MemberKaltsiumi ja magneesiumi
Karl818
MemberArnold Schwarzenegger ja Dorian Yates.
Karl818
Member21-25 harjutust.
Karl818
MemberValga Staadioni jõusaal.Õpilasele 25kr kord ja kuu 300kr.Natuke kitsad ruumid on,kuid kõik vajalik on olemas.
Karl818
MemberHetero.
Karl818
MemberMul raksuvad liigesed lapsest saadik ja ei mingid glükosamiinid ei ole seda grammigi leevendanud, kuigi olen mitu aastat kasutanud. Arvatavasti nii jääbki.Mul on rakunud ka juba aastaid,kuid ma ei ole selle likvideerimiseks midagi ette võttnud.Olen sellega lihtsalt ära harjunud.
Karl818
MemberMul selline küsimus,et millest tuleb liigeste raksumine.Endal ragisevad peaaegu kõik liigesed.Kuidas on võimalik sellest lahti saada,kas üldse on.
Karl818
MemberMa pean 2 kuud siis kergema % tegema kui 80, sest nagunii see vahepeal maksimum tõuseb. Kui teeks iga 2 nädala tagant oma maksimumi ja sellest %, siis areneksin rohkem või midagi sinnapoole.Seda ma ei oska öelda.Mina tegin kava lõpuni ja siis proovisin maksimumi.
Karl818
MemberKas ma pean siis iga päev enne trenni vaatama palju ma rinnalt surun või üle paari nädala?Kui ma ei eksi,siis ma kasutasin aastaeest umbes sama kava.Selle kava lõups vähenesid seeriad ja kordused,kuid tõusid protsendid.Kava lõppes 1×1 ja 100%.Kui sul oli sama kava siis peaksid sa kava lõpuni tegema ja viimasel treeningpäeval maximumi proovima.
-
AutorPostitused