Karl818
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2009 at 11:42 e.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #187584
Karl818
MemberSöön seda mida parasjagu just on. Nagu ütles JarmoOberst: jogurtist sealihani.
märts 20, 2009 at 6:48 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187525Karl818
MemberOK! Tänud. Siis taen vaadata.
märts 20, 2009 at 6:24 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187522Karl818
MemberReklaamib igal juhul ,et oleme esimeses saates, nii et kes teleri juures vaadake.
Karl818
MemberKas jõusaalis kasutatavad randmesidemed on samad mida kasutatakse poksimisel? Mul endal need poksimise randmesidemed olemas, võibolla saaks ka neid kasutada.
Karl818
MemberTere.Mis harjutused arendaxid ketta tulemusi kõige enam?
Ise ma mõtlen et lailihas.Jõutõmme ja rinnalt surumine oleks ka vast head,annab head powerit …
Aga mis olex teie arvamus? (hetkel ketta tulemus 32m,tahax 40 t2is saada aga sinna veel tükk tööd 2kg kettaga siis).
Miks sa üldse kettahaheidet arendada tahad, kas sa mõtled tõsisemalt tegelema hakata, või lihtsalt harrastad? Mind on ennastki see ala huvitanud, kuid pole veel ise tegelema hakanud. Kindlast proovin kunagi isegi ära.
Karl818
MemberPidev saun mõjub mehe viljakusele halvasti. Et juba sellepärast võta hoogu maha.Kust seda kuulnud oled. Väga huvitav väide, kas see tõesti tõsi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks käin ma saunas ainult nädalavahetustel.Karl818
MemberEga küll küllale liiga tee.Soovin ka kõigile naistele ilusat naistepäeva jätku.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karl818
MemberMIna tegin näiteks nii,et peale veega segamist segasin veel korra, ästi kiiresti ja samal ajal kui see pulber vedelikus hõljus, jõin selle ästi kiiresti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi palju jääb kreatiini ka peale seda anuma põhja,seega on soovitav soovitav eelpoolmainitud protseduuri 2-3 korda korrata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ei lähe milligrammigi kaduma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen samuti, kuid joon seda mahlaga. Ma polegi kreatiini veega joonud, kas siis on maitse kehvem, või olen ma asjatult raha mahlale kulutanud?Oskab äkki keegi öelda?
Karl818
MemberPalju, palju, palju õnne!!!
Karl818
Membertere,selline küsimus et esmaspäeval võtsin esimest korda kreatiini, margiks greatine(alustasin laadimisperioodiga)hommikul võtsin selle ära 5g ja kuskil tunni aja pärast hakkas pea nii hirmsasti ringi käima ja voodisse pikali visates tekkis selline tunne et kohe viskab pildi eest ära. teisipäeval ei olnud nagu sellist asja ja kolmapäeva hommikul jälle võtsin 5g kreatiini ära ja jälle sama jama,oskate õelda on kellegil ennem nii olnud ja kas see võib olla kreatiinist?Millega koos greatiini manustasid ja palju seda magusainet oli?
Karl818
MemberHera 80 + Kreatiinmonohüdraat.
Karl818
MemberIse ma kakelnud nii vähe kui võimalik. Poksitrennis ringis oldud muidu küll ja see annab küll hea adrenaliinilaksu.Kui vaja siis ikka olen kakelnud, aga ise pole kunagi alustanud.
Karl818
MemberVäga head võtted. Paljusid ise ei teadnudgi, aga nüüd jälle targem. Vaadake kindlasti.
“>Karl818
MemberMina mõtlen ka seinast-seina,kuid enamjaolt keskendun ikkagi harjutusele. Vahel ongi jõusaal just sellepärast hea, et siis saan mõtted mõnelt ebameeldivalt teemalt kõrvale.
Karl818
MemberToitumiselt olen ükskõikne.Söön millal aega on / tahan.
Eile näiteks praktiliselt ei söönud midagi ,õhtul ainult 2 võileiba- 2 tassi kohvi päeva peale kokku.
Täna 2 praadi ja kõik. Olen viimased 5 aastat oma elust olnud ülekaaluline , nüüd olen vaikselt alla hakanud võtma.
Selline näljutamine on ka üks põhjustest miks inimesed rasvuvad. Rasv talletab kõige paremini toitaineid ja sellepärast hakkab keha ka rasvuma.
AutorPostitused