Karl818
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karl818
MemberKui ma viimati umbes viis rummi puid ära lõhkusin, siis järgmine päev andis tunda peaaegu kogu ülakeha. Õnneks või kahjuks on tänapäeval olemas puulõhkumismasin, kuid minul oli selleks umbes kolme kilone fiskars kirves. Igatahes kõva trenn!!!
aprill 20, 2009 at 6:09 e.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192082Karl818
MemberNo mõned olid ikka liiga suure rasvaprotsendiga.OK, siis.
aprill 19, 2009 at 9:54 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192073Karl818
MemberSõrmus on ikka väga heas vormis!Kes seal heas vormis ei oleks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karl818
MemberPalju õnne minupooltki!!!
Karl818
MemberKõht ja lendamised.
Karl818
Memberesimene kord kui jõusaalis käisin surusin rinnalt 55kg,vanust oli siis 12
“>Mis su tulemused praegu on? Vana oled?
aprill 7, 2009 at 9:32 e.l. in reply to: EKV 2009 – Ennusta ja võida! 3 täpsemini ennustanut saavad FitShopi 300 kroonise kinkekaardi #190659Karl818
MemberMis vanuseni noored on? Kas seal kaalu ei olegi või?
Karl818
MemberTop 3:
1. Rinnalt surumine
2. Kaldpinnal hantlitega surumine
3. Jõutõmme
Need on kõige rohkem meeltmööda.
Karl818
MemberKumb on parem kas hera80 või kohupiim peale trenni?Targem oleks ilmselt Hera80, kuna imendub kiiremini. Samas kui rahakott peale hakkab, siis võid ju mõlemat tarbida. Ise tarbin ka peale trenni valgupulbrit ja pistan ühe kahesaja grammise kohupiima ka kinni.
aprill 4, 2009 at 7:37 p.l. in reply to: Elena Shportun IFBB Amatuer Female Bodybuilder and World Champion 2007 #190280Karl818
MemberKui ilust rääkida, siis ilu on vaataja silmades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Endale päris sellised naised ei istu
, aga sportlastena on nad tegijad küll!Karl818
MemberLamades surumine oli 40 ja praegu 85.
Kükk oli umbes sama kuskil 40-50 ja praegu umbes 80.
Jõutõmmet ei tea, kuid praegu on 90-100, ma pole lihtsalt max raskusi proovinud.
Karl818
MemberMinul raksusid juba lapsena, siis, kui ma mingit sporti veel ei teinud. Ma arvan, et see raksumine ei ole seotud ei spordi tegemise, ega ka mittetegemisega.Sama siin!!! Ma algatasin siin kunagi sama teema, siis ma päris õiget vastust ei saanudki. Arvati lihtsalt, et liigesed on omadega õhtal. Liigesed rakusuvad praegugi ja siiani pole keegi suutnud seda ära seletada, miks see nii on.
Karl818
MemberValga staadioni jõusaalis on ka see pall olemas aga ma pole küll näinud et keegi seda kasutaks. Ei teadnudgi varem miks see vajalik on. Ma ei oskaks küll end sellega kuidagi treenida.
Karl818
MemberTere Kaido, ehk saaksid mullegi kava saata.
Rinnalt max oli viimati 80kg. Tahaks seda tulemust ikka kasvatada.
Kaal on umbes 62kg.
Oleksin väga tänulik!
Karl818
MemberTööpäeval umbes 1-2 tundi. Nädalavahetustel 2-4 tundi.
-
AutorPostitused