Karl818
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Karl818
MemberPalju õnne!!
Karl818
MemberÕnne ka minu poolt!
Karl818
Member3 aastat tagasi proovisin ühe korra, rohkem küll mitte, pigem suvine Päike, kui seda on.Ma ka olen korra proovinud ja see on ka kõik. Samal arvamusel(suvine päike). Rui raha on siis proovin aastas korra soojal maal ära käia, mul püsib päevitus ligi aasta aega. Praegugi veel suvest kerge jume alles
Karl818
MemberMinu käe ümbermõõt on umbes 34cm, pikkust 172 ja kaalu 60-63
Karl818
MemberMul jäi esimese neiu peale suu lahti. Enam ideaalsemat pilti pole võimalik vist teha.Sama siin….ideaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karl818
Memberõnne ka minu poolt!!
Karl818
MemberAga kui sul pole suitsu või tuld pakkuda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellistest asjadest võivad väga suured probleemid tulla….
Täpselt. Mu kursavend sai hiljuti tänaval nuga selle eest, et ta julges võõralt suitsu küsida. Selliseid ikka kahjuks liigub.
Karl818
MemberKuna tegelen praegu poksimisega,siis soovin uusi kogemusi!!!
Karl818
MemberULME!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav mis pudru peal ta onKarl818
MemberVaba foorum k8ll, kuid mulle tundub, et vale koht, kus seda arutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt te sellele 5.1 heli k8simusele siit foorumist vastust ei leiagi.Karl818
MemberPanen oma tulemused ka siis kirja mis siis 10 aastat tagasi sooritatud ehk siis 16-seltRinnalt ilma lisavarustuseta ja puusanõksuta 105kg 18 aastaselt 130.kg
Vahepeal jäin mõned astad elumerelainetesse suplema:P, kuin nüüd olen ennast sealt välja rabelenud ja ketaste ja kangiga müttamine käib täie hooga hetkel siis 26 aastat vanust ja rekord 175kg(ikka ütlen ka seda, et ilma lisavarustuseta ja puusanõksuta.)
Pole küll ise surumissärki proovinud, kui mõni on möödaminnes öelnud, et kui alla 150 on kangipeal on raske rinnanigi kangi saada. Sealt edasi fantaseerida, siis ma kujutan ette milline imesärk see on:)
Mitte et ma seda ei pooldaks, kui järgmise 10 aasta jooksul õnnestub 200 ilma särgita ära suruda, kohe huvi pärast panen särgi selga ja vaatan mis saab.
Siinkohal tervitan härra Kalmust kes minu mäletamistmööda 200kg-se surumise vormi juures surus särgiga kohe laksust 280kg(Video ja kõik olemas ka tõestuseks(müstika ikka)
Nagu ma olen aru saanud siis on ka särgid erinevad ja ka liigad kus surutakse, kuid mõte on ju särgil ikka üks, et ikka rohkem suruda
Karl818
Member16 aastaselt l2ks umbes 45 kg rinnalt 8lesse. Kaalu siis ei teadnud, umbes sama palju. Praegu l2heb 85kg ja kehakaal on umbes 62-63 kg. Vanust on 19.
Karl818
MemberKoolis k2in, kui seda muidugi t88ks saab nimetada.Kool on v2ga lihtne ning aega on peale seda trenni teha k8ll ja k8ll. Ilma j8usaalita ma ei oskakski enam elada.
Karl818
MemberSiis lihtsalt võrk pähe, suits sisse mesi väljaSiis sul vedant kui leidnud sellise puu. 10 liitrit on ikka hea saak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea sportlik teema!? Ma tean kah et nii tehakse, Aga kel huvi see proovigu ise j2rgi.

Karl818
MemberJõudu ja jaksu ning palju, palju õnne!!!
AutorPostitused