kaos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaos
MemberMaybe….?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaos
MemberVahelööke teeb ka minu süda aegajalt, kuigi arst väidab jah ka sama et süda on mul tugev ja lööb väga jõuliselt, ning seda viimast on ette tulnud isegi selliselt et kuulen oma südame lööke kui vaikselt istun. Seda juhtub muidugi harva!!!
Member“Dextrose” Et siis kui kuskil marketis silma hakkab tasub korvi pista, see ka hea süsivesikuks peale trenni, shakerisse koos valguga. Pakk ise selline punane ja kaalub 500g ning hind jääb ka max. ~ 15.- võibolla nüüd ka kallim seoses suhkru jms. hindade tõusuga.
kaos
MemberSüsivesikuid tarvita rohkem hommiku ja päevapoole ning kindlasti ka vahetult peale trenni oma valgu joogi sees, et taastaxid sellega oma energia varud, kuid õhtustes toitudes tarvita neid võimalikult vähe, sest siis oht need hommikul kõhupealt leida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõte siis selles, süsivesik=energia, ära tarvita seda rohkem kui päevas ära kasutada suudad!kaos
MemberKui kombineerid Proteiin No1-te siis pigem selle soja valgu asemel juba Whey lemon super, sest siin varem juttu olnud sellest et soja valguga lihast ei ehita. (isiklikud kogemused küll puuduvad kuid…!?) Manustamise kohapealt niipalju et ühe keha kilogrammi kohta võetaxe keskmiselt 2-2,5g valku ja sama oluline on ka süsivesik mida manustataxe siis vastavalt 3-4g ühe keha kilogrammi kohta. Näit, kui sa kaalud 85kg. siis sinu päevane valgu vajadus on 170 – 212,5g. arvesse võttes et ühe söögikorraga suudab organism omastada kõigest 30 grammi valku, tulex terve see valgu kogus päevaste toidukordade vahel ära jagada, sama kehtib ka süsivesikutega. Loodan et liiga keerulisex ei teinud seda lihtsat asja.
MemberTundub et keegi lihtsalt soovitanud sul seda sisse süüa ja kõik?! Aga enne kui seda (või mida iganes) tarbima hakkad olex hea kui saad asja enda jaox selgex teha, et nagu mix ja millal. Sellex aga varu natuke kannatust ja aega ning toksi otsingusse sisse sõna valk, proteiin, ja ma olen üsna veendunud et leiad paljudele oma küsimustele vastused just sealt.
MemberSa omale panid, ja tuli jõudu jah!? Äki räägiksid lähemalt siis!
kaos
Member…ei leia seda kohe mitte sellise nimega!! aadressil http://ftp.datanet.ee ikka?
kaos
MemberJust, õige jutt Punamütsikesel! Pikemas perspektiivis tuleb kasuks kui ikka korralikult ennast ravid, las see nädal poolteist olla vahet, kuigi võib olla tugev kiusatus ikka trenni minna.
kaos
MemberSeda juttu et saun jõusaali järgselt koormab südant, ei ole minu välja mõeldis! Sellest on ka varem juttu olnud muidex ………!
kaos
MemberÜldjuhul ei käida peale jõusaali treeningut saunas sellepärast et see koormab liigselt südant, ja seega ei ole kasulik jõutrenni järgselt, küll aga vastupidiselt trenni vabal päeval, mil võid sellise hea istumise teha koos sõpradega ning head juttu ajada.
Member5 km-it ei ole just pikk maa mida rattaga sõita järjest, aga selle asjaga on nii: rasvadest lahti saamine tähendab seda et ei tohix päevas rohkem süüa kui ära jõuad kulutada, ning aeroobne tegevus (rattasõit, joox, jne.) peax järjestikku kestma minimaalselt pool tundi, erinevate allikate andmeil hakkab organism rasvast energiat ammutama alles peale 30-45 minutilist aeroobset treeningut, ning seda ka juhul kui su pulsisagedus jääb kuskil 120 – 140 löögini minutis. Toidu valik võiks olla midagi vähe rasvast (nagu näitex kohupiim, kodujuust, erinevaid värskeid salateid kombineerides jne.) kui asja uurid siit-sealt natuke saad laua kindlasti palju mitmekesisemax.
Memberhea info selle kohta leiad, kui sisestad otsingusse sõna kreatiin, ning siis artiklite all ongi kreatiinist ja selle laadimisest juttu ja täpsemalt millal seda võtta tulex.
kaos
MemberUsu või Ära usu………..!?
kaos
MemberAnnan ühe lihtsa, hea ning kasuliku retsepti magustoidu tegemisex: Koostis – Kohupiim (rasvata)250g, Muna (toores) koos kollasega 2 tk. ~120g, Munavalge (toores) 2 tk. ~60g, magustamisex kasutan vedelat suhkruasendajat, Tarretamisex kasutan zelatiini 2 tl. Valmistamis õpetus: Vahustan munavalged ja kollased eraldi, siis segan paki kohupiima munakollase ja magusainega, kui see toiming tehtud siis segan selle massi munavalgega kokku ning lisan sinna eelnevalt sulatatud zelatiini samal ajal segades kogu segu, ning seejärel valan kahte võrdsesse karpi ja siis külmpappi tarretama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidu koguväärtus: ~410Kcal, 61g Valku, 4g Süsivesikuid, 13,5g Rasva. NB! Maitsestamisex võib sisse panna vaniljet, kaneeli, Riivitud õuna (pirni). ning võid süüa ka koos piimaga seda toitu. Olen ise seda retsepti kasutanud oma menüüs ning olen igati rahul. Aga ex maitse asi muidugi!!! -
AutorPostitused