kangimati
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kangimati
Member
juhhöissa,kui juba jutustamiseks läks,kas on olemas ka mingi n-ö mudel mille järgi end vormida..noh et pikkus nt.on 184 cm.ja siis rind peaks olema siis selline ja ölad sellised jne.. Mötlen et mihuke see ideaalne kehakuju olla vöiks..?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loodan et liiga keerukalt ei küsinud. Tänan ette ära juba!!kangimati
Memberaga nagu aru saan,tuleb mööta nii-öelda lötva lihast,mitte pingul hoida? mööta tuleb kaäed,ölad,rind,köht j ja jalad!?
kangimati
Memberok,aga ma pean uurima täpselt kuidas mööta täpselt ja mis ajal (kas enne trenni jne)
lihas muidugi kasvab
kangimati
MemberNii,olen mõned korrad trenni teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris hea tunne on..lihas vist kasvab,söögiisu samuti koos kaaluga jne. Paistab et mulle klapib õhtune aeg kõige paremini,olgugi et väsinud natuke,aga jõuan punnitada ja rassida küll
kangi kangutades meenuvad head vanad ajad,siis olin veel noor ja elu lill..kangimati
MemberAh et öhtune trenn toimib paremini.. Kas see öhtune mõjub paremini lihastele,või lihtsalt tunnevad inimesed end paremini õhtul?
Aga ilmselt käib enesetundest jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kangimati
MemberAhhaa,vb peaks ma samuti 2x nädalas tegema,sest kui hakata põhjalikult tegema,tapan end vb ära! Äkki 2x oleks lihtsam mõistlikum,aga eks see katsetamise asi,et kuidas sobib jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi mõtlesin lihasgruppe!

kangimati
MemberMul selline teemaväline küsimus veel. Kas olen õieti aru saanud,et lihasele piisab heaks ja kiireks arenguks kord nädalas kõvast trennist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan et küsimus väga keeruline polnud..
Tahan et lihased hästi kiirelt ja rohkelt kasvaks,nagu me siin kõik soovime!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kangimati
MemberAhhaa
et kükid raskustega,pean miskit 50kg.selga haarama ja kükkima. Kätekõverdustele mõtlesin ka,saab rinnalihased ja kätelihased soojaks ja hakkab minema. Lõuatõmbeid ma kahjuks ei saa teha,pole sellist toru kuskil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muideks,milline liigutuste kiirus olema peab,et lihased kärmelt ja kõikse paremini kasvaks-areneks?
MemberMa jätan ilmselt hommikuse aja omale,siis enne tööd võhma ja värki rohkem.
Lugesin siit et toidutabel ja puhkus ja trenn peavad täpselt paigas olema. Kahju et mul raha vähe on,jätkub ainult söögi jaoks,aga toidu ja trennikava jaoks ei jätku. Aga see foorum tarka juttu täis,katsun ise noppida häid mõtteid ja võtteid enda arendamiseks.. Mul on muide kavas end kodustes tingimustes kasvatada ja plaanid ja tahtmine on suured.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vanust on mul ka parasjagu ja hakkan kohe hommikul pihta. Mõõdan homme end lindiga igast kohast üle ka ja siis teinekord hää võrrelda.
mm,alustama peaks vist kõhust ja kätest.Aga selge.
MemberAhaa,et kõht korralikult täis ja tõstma-venitama? No jahh,siis jõuab rohkem..
Nagu aru saan pole vahet,et kas enne tööd treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või peale tööd,kasvab ühtmoodi.. Aga tänan vastamast!AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)