Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberMingit imekava pole.Võta kava,arene kaua saad,siis võta järgmine või muuda olemasoleva ülesehitust.Jõudu ja massi,siis ürita baasharjutused kavas kindlasti sees hoida.Trapets saab veidike stiimulit isegi selle kavaga,samuti “core”.Muidugi võid juurde teha,kui soov nii suur,aga see rohkem pisiasi.Suurem mõttejõud suuna peamiste baasharjutuste sooritamisse,mis on trenni alustalad.Mõisted nagu “hardgainer” ja “ektomorf” unusta ka ära,see rohkem peas kinni.
Kang08
MemberEga seal midagi keerulist pole …
Ma toon lihtsa näidise.
Harjutused mida ma teeks lihasgrupi kohta
Selg – jõutõmme,lõuatõmme/ploki tõmme ülalt,mingi row liigutus (kangi tõmme,hantli tõmme küljele,t-kang jne)
Rind,õlg – rinnalt surumine,seistes surumine
Jalg- kükk,väljaasted
Käsi – prantsuse surumine,vabalt valitud biitsaharjutuslõppu mõni seeria kõhtu kui viitsib
Tähtsamad baasharjutused nagu kükk,surumised,jõutõmme esimeste hulgas,lihtsamad harjutused trenni lõpupoole.
Kang08
MemberAga miks mitte võtta juba toimiv kava? Nt siitsamast lehelt tööriistade alt.See omalooming on paras pudru ja kapsad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTere! Hakkasin sõbraga käima jõusaalis see nädal ja tahaksin teada ka harjutusi,tean igasuguseid kuid soovin just selliseid mis sobiks biitsepsi ja triitsepsi treenimiseks. Mina olen 13a,60~kg,170~cm pikk,sõber 16,70~kg,180~cm.
Palun soovitage häid ja väga kasulikke harjutusi!
Suured tänud!
Kui kunagi peaksid tõsisemalt jõutrenniga tegelema hakkama,siis treeni kogu keha.Mitte,et triits,biits,rind….triits,biits,rind….Ma väga loodan,et eesmärgiks pole Johnny Bravo keha ja rüht nagu krabil…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hetkel jah,lase keharaskusega,….ei pea isegi ootama kuni torud püsti saad….ole leidlik!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberAhjaa, augustis olin pea 63, vb natuke alla. Hetkel nüüd näitab 61.5. Rasva % ei tea, homme hommikul lähen tegema, siis võin öelda, kas selle koha pealt ka miskit on muutnud. Postitasingi selleks siia, et teada saada kui palju oleks minusugusel normaalne päeva jooksul kcal tarbida? Interneti avarustes nii palju ja erinevaid arvamusi selle kohta. Lootsin et ehk siit saab mingi konkreetsema vastuse. Palju siis päeva jooksul peaks tarbima kcal, süsivesikuid, rasva ja proteiini? Ja kas trennivabal päeval võin süüa samamoodi kui trennipäeval?
Need asjad pole nii jäigad,et kusagil seinal on normid mida tuleb täita.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seepärast ma küsisingi enesetunde,arengu jne kohta.Kui kõik toimib,siis oled leidnud hetkel sobiva variandi.Vaata silmaga vormi.Kas on märgata paranemise märke alates augustist? Kas trennis lisad raskusi,kordusi? Kas trennides on energiat,või pead vägisi trennid ära punnitama?Kang08
MemberTahaks nüüd küsida,et kas arengus toimub progress? Ma mõtlen sellest hetkest kui nüüd augustis alustasid.Raskustes vormis jne.Ma ei saagi nüüd aru,kas on arengus mingi seisak vms? Kui kõik liigub,siis milleks üldse midagi muuta? Või saan ma valesti aru ja areng seisab? Kaal kaaluks,ma mõtlen peegelpilt ja raskused trennis jne…enesetunne on hea jne ?
MemberEi ole sel treeningkaval kindlasti häda midagi.
Ee..millest selline arvamus? Ma muidugi pole väitnud,et peaks olema häda midagi.Huvi pärast küsisin….
Päris “Kiir” vorm see ei ole, ta kirjutas, et analüüs oli tehtud juba 3 kuud tagasi.
“Kiirvorm” selles plaanis,et tundus liiga madal kaloraaz.Kalorid liiga kiirelt maha,”siis saab äkki kiiremini” vms….
MemberTüdrukul on BAV 1440 kcal. Ta teeb trenni 4 korda nädalas + kardio ja sööb 1300-1400 kcal päevas, ehk alla BAVi… kas see on tõesti normaalne tasakaalustatud toitumine?…
Ma ise nimetaks seda “kiirvormiks”.Kui pole tahtmist samm-sammult võtta,vaid üritatakse ikka kohe ja kiirelt.Aga jah see lihtsalt minu vaatenurk.Igaühe oma asi,kuidas ennast ideaalvormi ajab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes selle pildi järgi rasvaprotsendiks 23 küll ei ütleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningkava mainiti ka….kudas see välja näeb?
Kang08
Memberhttp://nihilist.fm/see-koikidele-naistele/
ja, palun, siit tuleb “vastus”
Rasvaprotsendi vähendamine = näljutamine,juurikad,kanarind ja “maailmavaade” a la “ võid süüa mida iganes,teha iganes kui palju trenni aga midagi ei muutu” ……oleks võinud veel lisada “geenid ei võimalda” oleks täis kompott olnud(.vist oli isegi midagi taolist,ei süvenenud 100%)
Mul endal on po..ui kuidas keegi välja näeb,aga miks alati sellised totrad põhjendused…..alati suht samad kui juhtub kuulma,nagu õpikust
MemberÜrita rinda teha rohkem tunnetusega,proovi vahelduseks nt.hantleid.Kätel-õlgadel-rinnal koormust maha,seljale koormust juurde.Mõnel päeval näiteks lisaks mõni seljaharjutus (eeldan,et kava on mingi kehaosa-per day split).Pluss kui niigi palju kätekõverdusi jms lisaks teed,siis miks saalitrenni juures kordused nii kõrgeks ajada? Ehk pigem madalamad kordused,suurem raskus/parem tunnetus.
Kang08
MemberVäga mugav on nii elada ja ma ei halvusta siinkohal,aga üldise tervise seisukohast taoline istuv töö ja ainult 100 m jalutamist paari päeva tagant.
Veidike võiks ikka liigutada,see on puht peas kinni et ei saa,pole aega jne.Üldise tervise seisukohalt ma kaaluks seda asja.Toitumise koha pealt on võimalik ka “head-paremat” tarbides,kaalu alandada.Iseasi palju sa seda “head” korraga lubada võid,sest kaloraaz tiksub sinu istuva elustiili juures päris kiirelt täis.Päevane kaloraaz on sinu puhul üpriski väike.Nii et tee sporti,saad rohkem kaloreid lubada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberKuidas treeningplaan välja näeb? Baasharjutused on ikka sees? Hetkel tood välja numbrid ülimalt abistavatel harjutustel.Triitsasirutused,lendamised jms võiks olla teisejärguline,trenni alustalad võiks olla baasharjutused – kükid,tõmbed,surumised,lõuatõmbed jne.
Ja söömine on kõige alus.Kui ikka kaalu ei tule,siis liiga vähe kaloreid.Nii on lihtsalt.Pead rohkem hagu andma toiduga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Btw ei vaadanud kohe,et naiste alafoorum.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõuatõmmetega ei kujuta ette kas jõuad kohe seeriaid vihtuda,aga üldine point jääks samaks.Baasharjutused võiks olla trenni alustalad.Kang08
MemberRaskusi olen jah suurendanud, visuaalse kohapealt ei oska öelda, see kuu alustasin, ennem ei ole treeninud. Olen ise ka alakaalulise piiripeal.
See oli näide mul.Mis iganes su eesmärk on,kui liigud edasi on kõik korras.Kasuta mõõdupuuna progressi,mitte lihasvalu.
MemberValu ei näita arengut.Kas üldises pildis toimub edasiminek? (raskused suurenevad,visuaalne pilt paraneb jne).Kui progresseerud on kõik ok.
Kang08
MemberTänan vastuse eest. Teate ilmselt head kohta kus oleks olemas näited (videod või pildid) erinevateks harjutusteks, kus näha täpselt, mis harjutus mis lihasele on?
Siitsamast lehelt tööriistade alt “harjutustepank”
-
AutorPostitused