Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2015 at 12:21 p.l. in reply to: Toitumiskava – kommentaarid, kriitika, nõuanded. #377326
Kang08
MemberEi ole midagi,minupärast sööge.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul isiklikult ei lähe puhas liha kodujuustuga alla lihtsalt……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2015 at 8:56 e.l. in reply to: Toitumiskava – kommentaarid, kriitika, nõuanded. #377321Kang08
MemberOot….mida…grillliha ja kodujuustu sööd koos? Ja kana,grillliha ja kodujuustu….ja saia-muna…..for real nagu
,kuidas sul see alla läheb,mul tuleks küll üles tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberÄra ürita mingit “masterplani” välja mõelda.Söö,tee trenni,puhka.Kui mingit progressi ei tule teatud aja peale,siis saab jälle midagi kohendada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni-toitumise koha pealt on siin foorumis teemasid kamaluga.Loe ja saa ideid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberLihtsalt mõtlesin, et äkki teised järgivad minu eeskuju ja toovad omalt poolt ka mõne viite välja.
Loe mõnda teemat,kus nummi figureerib.Talle on asju ikka puust ja punaseks tehtud.
Kang08
MemberVaevalt Mark Hyman mingi troll on, ja eeldada, et iga uus kasutaja, kes vähe teisel arvamusel on, peab kohe LPF olema, on natuke lühinägelik.
Ma isiklikult ei liigita inimest trolliks tema väidete põhjal,pigem kui tullakse taotakse vastu rinda,et “asi on nii,sest MINA tean”,toomata sealjuures välja ühtegi reaalset tõestust.Kui see nummi viitsiks mõne oma väite ära ka tõestada oleks väga tore.Tema vastupidi surub läbi oma subjektiivset arvamust ja kui kellelgi on vastuväiteid või tõestusi,siis see ei kõlba kuhugi.
MemberMa arvan, et see N ei võitle sõnavabaduse eest, seda tegi Lpf, ja tegu pole samade isikutega.
Ma arvan jällegi,et see su lõhestunud isiksus mängib “good cop,bad cop”
Kang08
MemberKorraliku hunniku puhast s.tta oled sa nummi siia tootnud.Iseasi, kas keegi sellest midagi ka võidab peale sinu.Ühest küljest saad nautida oma “sõnavabadust” või mille iganes eest sa võitled siin neid 20 lk trolliteemasid tootes,teisest küljest loevad seda paska ka inimesed kes asjast ööd ega mütsi ei jaga ja siis üritavad omal mingit pilti kokku panna.
MemberMida täpselt sa sõid kui olid oma arust ketogeense dieedi peal? Anna oma versioon milline ketogeenne dieet välja näeb. Ma siis ütlen kas õige või vale, sest ma reaalselt ka tean.
Aga kes sinu teadmisi kontrollib muidu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki sul see brosciencet tootev masinavärk seal kupli all pani mööda seekord? 
Kang08
MemberAitäh kõigile teistele kirjutajatele siin teemas. Kui üks häälekas tüüp tahab mingit jama uskuda (!) siis teda ümber veenda on raske, aga vähegi mõtlemisvõimeline inimene saab arutluse ja argumentide kvaliteedist aru, kes jaurab niisama ja kellel on faktipõhist infot.
Ma isiklikult arvan,et see on see Sügiskülvi-härra,või Trojan Vegan,või Lpf …vms ta iganes oli.Kirjastiil on lihtsalt liiga sarnane.Võin ka eksida muidugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selline ajab jama jama ajamise pärast.Talle meeldib lihtsalt kui s.tt ventilaatorisse lendab.Midagi mõistliku sealt ei tule.
MemberSorry,mul oli matemaatika koolis 3-
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võta lihtsalt üks BAV kalkulaator,löö oma andmed sisse ja olemas.Vb olen mina veidi rumal,aga milleks sellist pikka arvutust vaja on,et BAV kätte saada? 
Kang08
MemberNo kui sul on kõik oma BAVd ja värgid välja arvutatud,siis milleks võtta mingi 3nda isiku kava kus on kellegi teise parameetrite järgi tehtud arvutused? Või saan ma millestki valesti aru?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Numbrid on ka muidugi väheke ulmelised….
MemberKes alustas vaidlemist? Kui minna algusesse tagasi, siis ilmselge et mitte mina. Ma lihtsalt andsin soovitusi… ja siis hakkas pihta.
Te täielikult ignoreerite mida ma öelnud olen… ja seega iga korarga ütlete üht ja sama, edasi liikumata. Hale…
Hahaha…jah,sa sa lihtsalt ütled,et mina tean,asi on nii ja punkt.Ühtegi viidet ei too,pmt loed palju,tead palju,aga viidata pole nagu millelegi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teised on kõik lollid…..Ok,ma ei vaidle sinuga enam,sära oma tarkuses.
MemberMõtet üldse temaga vaielda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagunii tirib oma levelile ja lööb kogemusega.Trolliga vaielda on nagu peaga vastu seina joosta….
MemberPole niivõrd õiget-valet,lihtsalt erinevad terakesed tõtt. Umbes nagu öelda ülekaalulisele “ära söö kommi ja kõik sinu toitumise probleemid lanenevad”
MemberEt siis siin on olnud varem keegi kes on ka teadnud kõvasti paremini tervisest ja toitumisest kui see mis üldiselt massides liigub? Kes on reaalselt ise järele uurinud kuidas lood tegelikult on? Ja mitte lihtsalt uskuma jäänud “mainstream” saasta? Ja kuna on tegelenud uurimisega, mis tähendab lugenud palju, seega ka teksti ülesehitus arenenum kui ühe “tavalise” oma? Tore teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused