Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberAga hommikusöök? Ja sinu tekstist loeb välja ,et sa sööd pmt ainult 2 korda päevas ja suured portsjonid? Nii sul see ainevahetus küll kiiremaks ei lähe….
Kang08
MemberAlustuseks soovitaks sul toitumine korda teha,ilma selleta ei hakka midagi liikuma.Sellest sinu menüüst kõige mõistlikum asi oli kurk mis silma jäi,ülejäänu ei kannata eriti kriitikat.Uuri siit foorumist toitumisalasi teemasi ja tee endale põhitõed selgeks või telli toitumiskava.Trenni ? Aga mis sulle endale meeldib algatuseks,tee see selgeks ja siis räägime edasi.Igasugune liigutamine tuleb kasuks.
Kang08
MemberKus on valgud ja rasvad? Sul terve see toitumine üks suur süskaripomm.
Kang08
MemberKaalu saab juurde söömisega.Võiksid oma menüü ka välja tuua.Kava on jah suht segapuder.Selg võiks ikka eraldi päev olla ning jõutõmmet peaksid ka proovima.Ja mis mõtet on teha 2 täiesti identset “rinnapäeva” nädalas?
Ise teen nt.nii:
E:jalg
K:rind,biits
R:selg,kõht
L:õlg,triits
Neid variatsioone on muidugi mustmiljon.
Ja kui trenn ei väsita piisavalt peaksid raskuste/korduste/harjutuste järjekorraga mängima.Muutma midagi teisisõnu.
Kang08
MemberMiks mitte jõutõmmet ja kükki? Kui vale tehnikaga teha ükskõik mis harjutust võib endale liiga teha.Raskus alguses muidugi väike ,et tehnika paika loksuks,aga baasharjutused on need mis asja liikuma panevad..Endalgi aegu tagasi kui jõusaaliga ei tegelenud seljaga probleeme olnud ja võin väita et tõmme oli harjutus tänu millele mul neid jamasi enam pole.
Kang08
Member???
ega ma paha pärast ma lihtsalt treenin oma jalgu teistmoodi sõidan ratast, suusatan jooksen jne… .
ma juba ütlesin, et olen tegelenud isgast spordialadega ja olen jalgu juba treeninud päris palju tahaksin lihtsalt selga korda saada ja natukene ka ülakere treeninda, et püsida vormis.
miks nii negatiivselt peab siis kohe vastama?
Ma tõstsin eile kodus mööblit.Nüüd võib vist väita et seljatrenn on tehtud ja see nädal saalis seda teha pole vaja.?Ma teen näiteks lisaks jõusaalile 2x nädalas ka jooksu või ratast tunnikese ja see pole ikka see.Jalga on vaja teha,sa võid endale valetada palju tahad aga nii on.
Seljale oleks ideaalne harjutus jõutõmme.Alguses kergema raskusega et tehnika paika loksuks.
Kang08
MemberJalga ei tee üldse,Jooksmist jalatrenni alla ei loeks.Tee nt. kükke ühel jalal lisaraskusega,või siis keharaskusega suutlikuseni.Säärt,reie tagaosa on ka võimalik teha kui loominguline olla.
Kang08
MemberToitumine on muidu korras ?
Vähenda kaloreid päeva lõikes ja lisa paar aeroobse päeva.Jõusaali ära kindlasti maha kanna….
Kang08
MemberSuuremaid portsjone võid ka küsida.Meil anti vähemalt kui ilusti küsisid.
Kang08
Member5 viina 8 peale………see saade on paras klounaad ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberÜks variant mõrapäid on veel sellised,kes uimerdavad 70-80-ga ees ja kui hakkad mööda sõitma siis lisavad kiirust…..
Kang08
MemberKirjutanud siis kohe et ainult üks küsimus…….
Kang08
MemberMassiperiood. Küll nad kevadeks lavavormi saavad.Paljudel on aasta läbi massiperiood
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
Membertõmba hinge……..elu on teglt lill……
Kang08
Memberliiga palju vastusevariante on…..raske otsustada…….
AutorPostitused