Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberHmm,kell 12 on lõuna mis on küllaltki lahja ning siis on 6,5 h vahet.Tühja kõhu tunnet ei teki sellise menüü juures ?
Kang08
MemberKui muskel suuremaks ,siis peaksid sammud jõusaali seadma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõige alus on muidugi toitumine.Ilma selleta ei tee midagi.Kui ikka hommikuks kaks võileiba ja siiani ei ole arengut siis tuleb sööma hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberEsialgu püüa mingi loogika oma toitumisele sisse viia.Alustuseks ei olegi vaja asja väga keeruliseks ajada.Peale ärkamist nt.tund aega ja esimene söök sisse,mingi viis tundi nt vahet ja järgmine eine jne.Kokad,burksid,võileivad,saiakesed jne asenda millegi asisemaga.Vaata et söödav sisaldaks ka valku,häid rasvu.Veidi vitamine,mineraale päeva jooksul ning alko tarbimist püüa ka vähendada.Jooksmine on hea asi kui see kohustuseks ei muutu,alguses pole vaja kindlasti ninast veri väljas litsuda.Tee ka igasugu keharaskusega harjutusi:kätekõverdused,lõuatõmbed jne jne.Ah jaa muidugi uneaega peaksid ka suurendama ning seega kohvi tarbimist ehk veidi vähendama.
Kang08
MemberToitumise poole pealt – kuidas hetkel toitud? Too välja siis annab kohendada.
Trenni poole pealt – Alguses tuleb igasugune liigutamine kasuks.Võid teha keharaskusega nt. kätekõverdused,lõuatõmbed,keharaskusega kükid,rööbaspuu jne.Youtube ka igasugu abistavat materiali täis.Veidi aeroobset ka juurde nagu nt ratas või kergem sörk.
Kang08
MemberA miks minna näljasena saali ?
Kang08
Member……..Ja kõike seda 7 päeva nädalas.
Kvantiteet ei tähenda alati kvaliteeti,pluss põhiline kala paistab olevat jah toitumises.
Kang08
MemberÜhesõnaga…nr 1 – .toitumine korda.!! Kui trennist rääkida siis saal + jooks…. anna minna,aga kui saali teha siis tuleks seal terve keha läbi töötada mitte a la ma käin jooksmas ma nüüd jalgu ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Baasharjutused….kükid,tõmbed,surumised…..pmt asjad mida saab teha vabade raskustega on väga head kui on soovi keha arenema panna.Muidugi kükkide ja taoliste harjutuste puhul alguses tehnika paika ja raskus mõistlik.Kang08
MemberSöön suhteliselt vähe hommikul ja kui kell 10 koju tulen, siis söön nagu siga.
Ise küsid ja ise vastad pmt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõige alustuseks hakka regulaarselt sööma.Kang08
MemberKuidas jõunäitajatega lood on.Liiguvad üles või kukuvad ? Jälgi oma jõunäitajaid ning tee nendest vastavad järeldused.
Kang08
MemberSiis on näljalihas ,soovitav ikka erinevaid harjutusi ka teha, vaatepilt palju parem !
Harjutusi ikka tuleb teha,aga kui lihasel ikka polster peal võib neid tegema jäädagi.
Kang08
MemberTimmi oma rasvaprotsent madalamaks ja korras….
Member…..siin siis küsimus, et kuidas ma saaksid reaalselt oma keha trimmi, teen endast kõik andva ning pingutan kõhulihaste nimel, oskab keegi soovitada mingit toidulisandit või toiduainet, mis aitaks kasvatada rohkem lihast või siis, iga tahes jah, kõik abi teretulnudning tahaks kõhnemaks saada, tänan !
Tee saalis parem baasharjutusi nende tuhandete istessetõusude asemel……………..ja muidugi vaata oma toitumine üle……
Kang08
MemberIsiklikult olen tähendanud,et kui nv saab joodud,siis uue nädala algul on käima tõmbamine vaevalisem.Peale kainet nv on aga alati välja puhanud olek ja jõud taga.
Kang08
MemberHuvitav küsimus ega keegi ei ole lugenud uuringuid või ei tea kas kõhulihaste treenimine peale ärkamist 15minutit toob paremad tulemused, kui nende treenimine enne magama minekut ?
“>Oeh,kuidas ikka soovitakse seda sikspäkki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei noh……lihtsalt tee.Kui 6-pack vaja välja saada on põhirõhk nagunii toitumisel.Ise teen kõhule nt harjutusi vahel kui igav on või siis lisan siia-sinna mõne saalipäeva lõppu.
MemberLisaks olen meeleheites läbi proovinud erinevad ekstreemsed dieedid ja nüüd elan buliimiaga ja olen poolenisti taimetoitlane (liha ei söö, kõike muud tarbin!).
A miks sa liha ei söö? Ei tea küll milline sul see menüü välja näeb,aga pakun et valgud-rasvad on miinimumi aetud ja süskareid 95% ja alakaloraaz.
Kõik algab jah sellest mida näost sisse ajad.Toitumine korda,sinna veidi liigutamist ja tulebki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused