Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberVaata et sellised harjutused oleks kavas esindatud : Lamades surumine,kükk,jõutõmme,military press,lõuatõmbed,rööbaspuudel surumine,küünarvarte kõverdamine kangiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usun et mingi aja peale saad päris korralikud käed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi sööma pead ka korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberBiitsa teedki seal ainult w ?
Kang08
Membertäna sõin kanafilee asemel sealiha lõunaks, kas on parem?
sealiha, filee, praetud õliga (200 g):
– Kaloreid 796.6 Kcal, Rasva 67.16 g, Valku 46 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g
Põhiline on et su makrod ja kaloraaz paigas oleks.See kas sa vahest sööd sealiha,vahest kanaliha on lihtsalt vaheldus menüüs.
Kang08
MemberMa krutiks küll kaloraazi valkude ja süskarite arvelt juurde.Veidike trenni ka lisaks kompunnida,nende kõhulihaste vihtumisega tuleb vast hea uni ainult .
MemberMAX jõuga on asi selles, et teen trenni üksi ning väga nagu ei julge riskida sellega, et kang ei tõuse üles enam. Samas kui teen siis viimane seeria on max 8 kordust, läbi tõmbab ikka. Samas nt lendamisel ja kandpingil hantlitega surumisel tuleb jõudu juurde küll, aga just kangiga surumisel mitte, mis on väga veider.
Võid proovida lisada,kõigile seeriatele 1-2,5 kilo.Üritad samad kordused ära sooritada mis vana raskusega üles tulid.Kui ära ei tule,siis nii kaua üritad kui ära tuleb.Siis lisad jälle kilo-kaks.Minul selline süsteem toimis vähemalt.Võid ka harjutusi vahetada.Teed nädala-paar näiteks hantlitega,või näiteks negatiivse kaldega.Üldiselt rinnale tulebki juurde aeglasemalt,kui kükile-tõmbele.Aga ära väga vaeva pead nende numbritega,tee järjepidevalt trenni,kui midagi täiesti kinni jookseb,siis muuda harjutusi,kordusi,vaata toitumine üle,puhka päev-paar rohkem.Trenn eest ei jookse.
MemberPalju huvitavam oli trennis käia kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tavaline kohupiim banaaniga on kindlasti täiega igav ju
MemberEnamus mu trennist on cardio, jõudu teen ka, aga suhteliselt väikse kaaluga ja pikkade seeriatega(ja mitte ainult jalgadele) Söön ma põhiliselt kõikvõimalikke juurikaid, kanafileed,paar korda nädalas kala, juustu, mune. seeni ja pähkleid. Süsivesikuid nii palju kui maltsas leidub, mingit saia ega suhkrid kuskilt ei paista. Ja seda kõike alla päevast vajadust tegelikult.
Loobu nendest veepudeliraskustest,tee lühemaid seeriaid raskusega mis veidi raske ka tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Süskarid oled päris nulli viinud w?Ära päris piinamisega ka tegele,trennipäevadel vähemalt suurenda süsikate kogust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2013 at 1:27 p.l. in reply to: Olen palju pidutsenud ja soovin teada kuidas see mõjub kaalule? #342240Kang08
MemberMa ise tunnen, et mulle ka kuidagi halvasti ei mõju see “vähene” magamine, Oli periood kus ma magasin üldjuhul 8 tundi täis ja ei ütleks et ma praegu oma 6 tunniga ennast halveminu tunneksin.
Eespool väidad ,et unega on sul halvasti,uni on katkendlik jne.Siis nüüd väidad et 6 tundi on igati ok.Tundub et sa nagu saad aru küll mis on valesti,aga käsile ei viitsi võtta ennast.Sama on selle joomise poolega.Saad aru küll, et ega see head ei tee,aga ikka väidad ,et “ei suuda juua vett kui teised kangemat joovad”.Tundub ,et otsid liiga palju vabandusi selle koha pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võimalik,et see kõik tundub,see minu isiklik arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga katseta,ürita paar nädalat magada 8h täis,toitumine paigas,trenn paigas.Vaata mis juhtub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2013 at 11:19 e.l. in reply to: Olen palju pidutsenud ja soovin teada kuidas see mõjub kaalule? #342225Kang08
MemberÜhesõnaga selline pidu päev on kaalulangetamisele väga paha jah?
No soodustav tegur ta pole,aga kui paha ta on ,seda ütle sina ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kaal langeb,visuaalne pilt paraneb siis pole hullu,olgu see väike pidu siin-seal.Kui ei, siis jah,ega selline pidu head tee just.Kuigi põhjus võib olla veel vales toitumises tervikuna,trennis,puhkuses jne jne,jne.Kang08
Memberja tulemus oli 58g valku.
Väga huvitav.Kirjuta oma ühe päeva toitumine siia lahti,huvitab täitsa mismoel sa sellised numbrid saad.Või tegeled tõsimeeli nälgimisega.
mai 5, 2013 at 10:31 e.l. in reply to: Olen palju pidutsenud ja soovin teada kuidas see mõjub kaalule? #342213Kang08
MemberKaloraaž läheb mul ikka korralikult lõhki. Terve päev olen toitunud nii nagu peab ja õhtuks on mu kaloraaž täis ja siis tuleb ootamatult külalised ja nagu naksti on kaloraaž lõhki. Endal on mul selline tunne, et sellega ma nullin kõik oma nädala tulemuse.
Jälgi progressi kaalu langetamisel.Visuaalset pilti peeglis.Kui kaal ei lange ja progressi pole,siis on midagi valesti.Läbi interneti on raske öelda kas sa nullid või ei nulli oma nädala tööd.
MemberSoovitus nälgida pole ilmselt tõsiselt mõeldud?
Tekkis veel küsimus, et milliste harjutustega kodus (kui üldse on võimalik) saaks ülakeha ”suuremaks” ehk proportsionaalsemaks alakeha suhtes?
Ja mitu korda nädalas neid harjutusi teha võiks?
Ma soovitaks sul tööriistade alt endale sobiv kava valida ja jõusaali külastada.Paar korda nädalas sörkjooksu juurde ja muidugi korras toitumine.
Memberma praegu arvutasin kiiresti kokku , vaatasin osasi pakendeid ka ja sain siis tulemuseks sellise arvu 38g , sry , et ennem ei arvutanud õieti :S , aga nendes pulbrites on rohkem valku? või ei?
Sa paned endiselt võssa omadega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võta tööriistade alt kaloriarvuti ja löö oma päeva toitumine kokku.
Memberõhust ja armastusest ei toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kartulikrõpse söön kord aastas , et neid mitte ära unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vb jh loen valesti kokku valgu koguseid.Novot
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga löö kokku palju sa valku saad oma toidust päevas.Kui sa enne väitsid et puudu tuleb siis ei tea sa ise ka seda ju.
MemberOled sa kindel et sul on valgupulbrit tarvis? Tavatoidust ei saa kätte valku piisavalt ?
AutorPostitused