Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberSuhkur läheb peamiselt kohvi ja tee sisse. Samas ma ei usu ka, et see suhkrukogus seal tassi kohvi sees liiga suur oleks, et rasvast lahti saamist takistaks?
Sul pole ju õrna aimugi palju kaloreid umbkaudselt päevas tarbid.See lusikatäis on ainult killuke sinu päevasest kaloraazist.Pisike detail suures pildis.Suures plaanis kas see,too, või kolmas asi takistab sul midagi või mitte ei oska keegi sulle kohvipaksu pealt ennustada .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et rasvaprotsenti vähendada tarbi lihtsalt vähem.Et aga vähem tarbida võiksid esmalt aru saada “vähem millest” .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTere
Viimasel ajal olen hakanud üha enam trenni tegema ja nüüd olen juba aasta aktiivselt treeninud. (Suusk, ratas, aerutamine, surumine, hantlid jne). Muret aga tekitab see, et pole ikka veel suutnud eesmärki täita.
See sinu trennivärk tundub mulle veidike kahtlane.Tahad lihast kasvatada,siis pane suurem rõhk jõutrennile.Hetkel tundub,et kui teedki jõutrenni,siis on asi pisut logadi.Mis pagana trenni versioon vms on “surumine”,”hantlid” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võimalik,et mulle ainult tundub ja teed korralikult baasharjutusi,asjas on süsteem sees etc,my bad seljuhul.
Member2.Kas vahapeal patustate ka (nt sööte friikaid, krõpse, sokolaadi, burxe, colat jne. Kui jah siis kui tihti?)
See “patustamine” on vist kõige totakam väljend mis olla võib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga levinud sealjuures.Kõige suuremad “patused” on minu arust need,kes toitude lahterdamisega lolliks lähevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kana ja riisiga võib samamoodi “patustada” kui ei oska oma koguseid paika panna.Teemasse lühidalt vastates,siis kalorid-makrod on enam-vähem teatud raami sees.Samuti vitamiinid-mineraalid üritab kätte saada.Kellaaegu ei jälgi,toidukordi umbes 3-5 olenevalt tujust ja päeva iseloomust.Toiduaineid ei lahterda,lemmiktoitu pole,lisanditest ainult D-vitamiin.
MemberSee punn-tagumiku mood on loodetavasti mööduv nähtus, paksu tagumikuga naised on alati koledad olnud.
Ühe mehe arvamus pole püha tõde.See on pigem maitse asi.Kui nüüd mingid ülekaalulised välja jätta,siis selline kena prink tagumik on küll väga kena minu arust.
MemberKui on ikka lodev kõht, siis ei ole eriti ilus vaatepilt. Tean ka inimesi, kes kaaluvad 70 kanti ja pikkust on 180cm ning kõhud ees – ei ole ilus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei mul lodevat kõhtu pole,lihtsalt mõtisklesin väheke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte konkreetselt teemaalgatajale viidates,aga mõni on lihtsalt selline kergelt skinny fat,siis lihtsalt väheke jõutrennile auru juurde panna,pole mõtet kohe kuivatamisega hoogu sattuda.Kui ikka väga rasvane vorm,siis muidugi veidi tasakaalu tagasi see välimus,selge see.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mingi vormipilt oleks,oskaks ehk paremini arvata.
MemberHmm,mul tekib küsimus,kas on üldse mõistlik kuivatama hakata kui sa hetkel 73 kilo.?Lihtsalt jäin mõtlema,ma ise sama pikkuse juures kümps raskem ja ei kujuta küll kas midagi järgi jääks minust kui 10+ kilo alla sooviks võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise mõtlen vahest,et peaks veidi massi isegi juurde koguma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleneb muidugi ka eesmärkidest.Kui sul mingi vormipilt ette oleks näidata,oskaks ehk täpsemalt “arvata”.
MemberJõutõmbel võtsin ka tiba raskust maha eesmärgiga tehnikat parandada. Ei teagi kas toimis või mitte, ikkagi on tunne, et käed on lühikesed ja kang ei tule põlvedest mööda. Nati ettepoole kallutan siis on kohe selg kumer nagu vikerkaar mis iseenesest on üsna ohtlik.
Kuidas tõmbad muidu? Sumo või conventional? Ma eeldan,et “conventional” ,proovi sumo vahelduseks,vaata kuidas tundub.
Siia kanalile võid ka pilgu peale visata kui huvi on.Seal mõningad huvitavad videod tehnika kohta etc etc
Kang08
MemberRäägi Kang, ega sul sellevastu midagi pole, kui sa enda praeguse kava siia üles riputaks. Oleks isegi huvitatud katsetama seda viisi. Siiani 4x ndl saali ja kõik lihased ühe korra läbi, oleks huvitav näha mis toimuma hakkab kui lihast 2-3x läbi teha.
Kõige algelisemad asjad on kõige tähtsamad.Piisavalt kütust toidu näol,piisavalt koormust trennis,piisavalt puhkust.Kava on lihtsalt koormuse jaotus nädala peale.Aga no ma võin riputada ikka siia ehk annab sulle mõne idee ….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul suhteliselt lihtne lähenemine – kükk,surumine,õlg-triits-selg.Vahest teen selja eraldi.Abiharjutused ja kergema mahu jagan vastavalt tujule nende päevade peale laiali.Abiharjutused valin tavaliselt nende hulgast tuju järgi – jala puhul – jalapress,väljaasted,pausiga kükk.Selg – lõuatõmbed,plokitõmbed,facepulls.(põhiharjutus on jõutõmme või mingi row raskemalt) Rind – pos.kal surumine,dips.Triitsale prantsus,õlale teen ainult ühe surumise(tavaliselt seistes)+ facepulls tagaosale,biitsale teen mida iganes tuju on…
Kordused,seeriad,raskused pole jäigalt paigas.Eriti abiharjutustel.Vaatan mida keha ütleb ja selle järgi kombineerin.On muidugi üldine struktuur (teatud maht mille teatud raskusvahemiku juures ära teen vms).Üldiselt rinnas ja kükis lähen kuni 90+%-ni pluss mahtu 87-75% vahemikus.Abiharjutuste intensiivsus vastavalt tujule,vahest teen kergemalt,aga enamasti üritan ka siin 75-80% ringis teha.Oleneb muidugi ka harjutusest.
Olenevalt eesmärkidest saab mahtude-raskustega mängida.Struktuur on üldiselt sama.Kui tuleb tahtmine lammutada,lisan lihtsalt mahtu,vaatan protsendid üle etc.
Said ehk mõne idee.
MemberVäga tore artikkel, aga mulle jäi arusaamatuks kas peaksin 3-4 korda nädalas trennis käima või peaksin 3-4korda nädalas kõiki lihaseid treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes eelpool kirjutatud soovitustele tuginedes suurendasin enda koormust sutsaja st püüan senise kahepäeva kava ühe päevaga ära teha. 5 trennipäevaga arvestamine võtab küll lappama, aga kõike polegi vaja punktipealt mul teha.Selleks et keha nädalas 2-3 korda läbi töötada ei pea ilmtingimata 5+ trenni tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata oma kavad üle.Kui võtta näiteks põhilised baasharjutused – ühel päeval kükk,teisel surumine,kolmas päev midagi seljale-õlale.Abistavad harjutused jagada nende kolme päeva peale laiali ja ongi kõige algelisem kava olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks surumise päeval 1-2 raskemat rinnaharjutust,lisaks mõni seeria kergemat selga (plokitõmbed,lõuatõmbed),mõni seeria kergemat jalga,veidi käsi….Pmt sama diil teiste kahe päevaga.Spetsiifiline harjutus-lihasgrupp raskemalt alguses ja kergemalt teistele lihasgruppidele/grupile lõppu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolme päevaga saab keha väga lebolt 2-3 korda läbi teha.Ma ise teen nädalas keha 2-3 korda läbi.Üle 4 päeva nädalas tavaliselt ei kulu.
MemberKui ma soovin mõnel lihasgrupil arengut kiirendada, kas siis peaks äkki võtma 2x nädalas need läbi või mitte?
Midagi ei pea,aga tore oleks.Võid rohkem kui 2 korda ka teha.Ainuke point on kuidas taastumise ja mahtudega mängida.Seda kui kiiresti sa taastud,või kui suurt treeningmahtu talud ma ei tea.
MemberJälle üks imelise lahenduse otsija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Pole mingit salajast nippi mille abil peale lühikest aega – BOOM ja vormis.Järjepidevust on vaja.Treeningkava on olemas – tore,tee trenni ja anna aega.Toitumine pole paigas.Saad ise ka aru,aga otsid kiiremat väljundit.Distsipliini on vaja.Kui ikka ei viitsi,siis ei saa ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taolised vabandused,et pole aega,ei saa jms toituda nagu peab ei päde.Tahtejõu küsimus rohkem.
Memberkumb on etem, kas siis massilisaja või mingi muu proteiinipulber, et saada kiirelt massi lihaste näol juurde?
Selle kiirelt lihastesse värgiga läheb sul raskeks.Tee endale proteiinipulbri ja massilisaja mõiste parem esmalt selgeks.
Toitu,trenni ja puhkust….asi on väga lihtne tegelikult.Miljon teemat siin selle kohta…..
Kang08
MemberMuna,liha,kohupiim,kodujuust…..
MemberMa isiklikult soovitaks rõhuda rohkem jõutrennile.Toitumise poole pealt mängi kaloritega.Selle menüü juures näiteks midagi ei liigu,tõmba veidike kaloreid maha.Valku võiks ka juures olla,näiteks milleks enne magama minekut leib? Üks kohupiim näiteks hoopis?
Member…..on ka myFitnessi leping ja siit mu küsimus – kas ma peaksin lisaks Crossfitile veel midagi tegema või pole mõtet lisaks veel jõusaali eest maksta? Kui jah, siis millele eriti tähelepanu pöörata? Aitäh!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu tüüpiline päevamenüü:
(midagi parandada?)
…..
Vastus sellele kõigele – oleneb kas see mida hetkel teed toimib? Kui näed,et toimib,siis on vastus käes.- sama hooga edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui peale teatud aega (ma mõtlen mingi pikem ajaperiood,mitte paar nädalat vms) näed,et midagi ei muutu,siis pead oma tegevust analüüsima ja midagi muutma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused