Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberVõta mõni normaalsem kava endale alustuseks.Kas või siit samast Fitnessi lehelt tööriistade alt.See kava ei sisalda pmt üldse jalgu ja seljale on ainult 2 harjutust kusagil teise päeva lõpus.Ja isiklikult ei näe mõtet max tulemust mõõta harjutustel nagu “biits Scotil”,või “ploki surumine”.Need mõlemad rohkem sellised isoleerivad abiharjutused,mida hea kuhugi treeningu lõppu võimlemiseks jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem baasharjutused nagu rinnalt surumine,kükk,jõutõmme,rööbaspuud,seistes surumine ja lõuatõmbed jne.Aga no see minu kaks senti kõigest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberIsiklikult soovitaks midagi sellist.
Kang08
MemberMul tekkisid ka umbes 10 aastat tagasi,kui vormist väljas olin ja jõusaaliga alustasin.Keha sain vormi,aga siiani on alles.Tuhmimad,aga siiski.Samas mind nad ei sega,ei häiri ka.Las nad olla.
MemberTimmi oma toitumist,kui kaalu tahad kaotada.Kiiruse arendamiseks vaata oma treening üle.
Üks link ka,see vana seletab päris mõnusalt asja.
Kang08
MemberGreip, nagu ka mõned teised tsitruselised on paljude jaoks allergiat tekitavad. Olgem korrektsed ning soovituste jagamisel piirduks vormiga : “mulle sobib ….. ” .
Sorri mees,aga sulle ikka meeldib nokkida tühja koha pealt.
Kang08
MemberVale jalats võib ka olla.Säärtele venitusi teed muidu vahest ?
Kang08
MemberJõutrenn ja aeroobne püüa pigem eraldi päevadel hoida.Jõutrennis sea esikohale baasharjutused.Sööd “rohkelt salatit”,aga veendu et menüü sul puhtalt salatist ei koosne.Valgud,rasvad,veidi süsivesikuid,mineraalid,vitamiinid jne -kehale on kõike seda vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja see “võimalikult kiiresti” unusta ka ära.Kiiresti tahad,siis rasvaimu on lahendus.Enda vormi viimine käib samm-sammult,mitte üleöö.
MemberMis sellel aeroobsel treeningul siis viga on? See ei anna justkui midagi?
Aeroobne treening pole paha asi,aga sinu puhul kui soovid keha trimmi ajada oleks jõutrenni esikohale seadmisest rohkem tolku.Aeroobset võid ikka siia-sinna teha aegajalt,aga puhtalt selle najal lihas ei kasva.
Kang08
MemberP.S Kui nüüd rattahooaeg läbi saab, siis mõtlesin crosstraineri soetada. See peaks vist vormis hoidma küll? Mitu korda nädalas ja kui palju korraga oleks sellega mõistlik treenida?Soeta parem jõusaali kuukaart selle asemel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kordan veel,jõuharjutused on need,mis keha trimmi ajavad,mitte ilmatus koguses aeroobset tööd.Jah trimmi,sa ei lähe suureks ja põkiks vms.Ei pea ilmtingimata saali ronima,võid ka keharaskusega teha,terve youtube on igasugu huvitavat materjali täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja lõpeta kaalu peal käimine ka ära,usalda pigem enesetunnet ja peegelpilti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Kang08
MemberHuvitav miks need kulutatud kalorid siis kaalule ei mõju? Pigem on kaalu 2kg jagu juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas seda seletada?Kaal kõigub palju ka vee arvelt ja see 2 kilo siia-sinna pole midagi erilist,aga jah jõutrenni soovitaks.
MemberNo tegelt söögikava kui niisugust pole sest mul on olnud üks reegel mille järgi ma toitund olen-söön rusikasuuruse portsu iga toidukord.Söön 5 korda päevas.Joon klaas vett enne igat toidukorda ja söön palju rohelist.
Rusika abil toidukoguseid mõõta pole mõistlik,eriti veel kui sa kirjutad et suur osa toidust on selline roheline kraam.See tundub jah pigem näljutamisena.Löö oma päeva kalorid kokku ja vaata palju tuleb.
Kang08
MemberPärast pikki seeriaid suuremat raskust liigutada on raskem.Pigem juba siis stiilis soojendus-lühikesed seeriad-pikad seeriad.
Kang08
MemberKurk nüüd küll mingi eriline kiudaineterikas köögivili pole.Puhas vesi rohkem.Kaunviljades,porgandis ja peedis peaks mäletamist mööda rohkem olema.
Member1500 kalori kohta(mida tundub vähevõitu) on koormust ka korralikult muidugi ja süskarid sisuliselt nullis,seega ei imesta, et sa vahel veidi närviline oled nagu sa kirjutad.
Kang08
MemberÜks asi on röökida ja häälitseda lihtsalt röökimise ja häälitsemise pärast,teine asi on kui vahest maksimum pingutusega lased veidi looma välja.Sama on sisuliselt raskuste loopimisega.Tõstepõrandal vahest kang kõvemini maha kukub pole midagi imeliku,kui mõni aga tavapõrandaga saalis hantleid ja kettaid emotsiooniga laiali loobib,siis see on tiba kohatu.
-
AutorPostitused