Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberTäitsa timm välimus ju,ma ütlesin et seda kaalu pole mõtet jälgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lase rahulikult edasi ja vähem stressi vormi kohapealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberMiks enamus mõõdab alati mingi kaalu või kalkulaatori või aiateibaga oma vormi.Pilgust peeglisse peaks piisama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milline sul see trenn välja näeb muidu?Kang08
MemberMa söön hommikuti ja päeval niigi vähe, kuna olen dieedil praegu. Asi ei ole isus, isu on mul kogu aeg, aga lihtsalt kogemused on näidanud, et kui ma õhtuti söön (ükskõik mis see ka ei oleks, kasvõi kurk), siis kaal ei lange. Aga kui ma pärast 6-7 enam midagi ei söö, siis on hommikuks kõht kohe ilusam.
Dafuq nagu,õhtul üks kurk süüa on pmt sama mis klaas vett juua.See millal sa sööd ei oma absoluutselt mingit tähtsust.Ja pähklid peamise valguallikana on ka nonsenss.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui liha on kallis,siis muna ja kohupiim on nt päris odav kraam.
MemberTean, et kavad sellised nagu mainisid huinamuinad. Seepärast olekski soov, et keegi targem parandaks mu kavasid nii et treeningul oleks ka mingi mõte ja tulemus näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kombineeri nendest harjutustest/nende harjutuste variatsioonidest:rinnalt surumine,kangiga kükk,jõutõmme,seistes surumine kangiga,lõuatõmbed,kangi tõmbed vastu kõhtu/t-kangi tõmbed vastu kõhtu,rööbaspuudel surumine.Kuhugile võid lükata veel prantsuse surumise,biitsa kangiga,sirgete jalgadega tõmbe ja mõne kõhuharjutuse.Isiklikult leian,et muud polegi nagu sul hetkel tarvis.Võid vabalt teha ka kogukeha päevi,või jaotada endist viisi üla-alakeha.Ühel alakeha päeval nt kükk esimene,sirgete jalgadega tõmme teine harjutus ja teisel alakeha päeval jõutõmme esimene ja kergem kükk teine harjutus.Ülejäänud harjutused teed kõik ülakeha päeval.Tehnika hoia kõigil harjutustel 5+.Muidugi võid ka tööriistade alt mõne treeningkava valida,töötavad need kavad kõik.Tähtis on järjepidevus kava jälgimisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teine tähtis asi on muidugi toitumine.Ole kindel et kalorid on kergelt plussis ja toitumine paigas,kui soovi massi juurde koguda.Mitte menüü a.la hommikul võileib,lõuna ajal kaste kartuliga ja õhtul makaroonid hakklihaga.
MemberTahad massi ja kava on selline huinamuina rind-biits-kõht rannakava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja VAHEST….vahest reedeti teed ka jalgu
.Too baasharjutused kavasse,selga-jalga hakka ka treenima ja siis on lootust
MemberEeldan,et pigem on see harjumatu ja seega ebameeldiv.Ma olen siiani teadnud ,et vastupidi poolkükk rikub rohkem põlvi.Olen seda ka enda puhul tundnud.Olid ajad mil tegin ainult poolkükki,põlved muutusid veidi valulikuks.Samas täiskükk tundus algul ebamugav sooritada,aga ajapikku harjus ära ja põlveprobleeme pole enam esinenud.Sellised lood olid siis kui väga roheline olin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi venitada.Üks lihtne venitus näiteks on lihtsalt minna täisküki asendisse ja hoida seda asendit mingi aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi video ka kus see vana seletas sarnast olukorda….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=w19IbWAK3sY
Kiire otsimisega leidsin mingi sellise tekstijupi kah…
http://www.rangeofmotion.net.au/blog/half-squats-are-bad-you
Kang08
MemberSee on poolkükk.Proovi täiskükki,harjutus muutub kohe effektiivsemaks.Aeroobseks all mõtlen seda,et kui teed jõutrenni,siis las olla jõutrenn,kui võhmatrenni,siis võhmatrenn.30 kordust läheb selliseks kergeks võhmatrenniks juba.
MemberTee rahulikult,hea vormiga ilusad sügavad kükid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kodus keharaskusega teed,siis võid kas või iga päev kükkida kui tunned et ära taastud.30 läheb suht aeroobseks ära jah.Teinekord võid kasvõi seljakotti nt mingi raskuse aretada,ühel jalal proovida teha,või siis jõusaali külastada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui keharaskusega teed,siis jaota seeriateks ära ja tee nt 3 15-20st seeriat hästi ilusa vormiga aeglaselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2013 at 7:07 e.l. in reply to: Mis tarvikut vaja lõuatõmbeks lisaraskusega? Ja milliseid kindaid osta? #348995Kang08
MemberIse olen magneesiumile truuks jäänud.Olen ka seda grip-geeli kasutanud ja minuarust toimib sama hästi kui magneesium.Ühe magneesiumi tahvliga ajab ainult pikema aja läbi ja see on odavam.
MemberTäiskükk peaks olema effektiivsem,sest amplituud suurem.Ja ka raskus,sest nõnda isoleerivalt küki alumist faasi teha 75%+ raskusega läheks keeruliseks.Kui põlveprobleemid,siis soovitaks pigem kastilt kükke.
september 8, 2013 at 12:24 p.l. in reply to: Dieet lihase kasvatamiseks ja rasva kaotamiseks? #348877Kang08
MemberMa kaalun sinust kusagil 3-4 kilo vähem,aga sellise menüüga jääksin raudselt nälga.
MemberIse soovitaks vb siis kogukeha 3x ndl + üks päev abiharjutustele.Igal kogukeha päeval 3 baasharjutust rind-jalg-selg.Vastavalt millisele lihasgrupile koormust tahad rohkem anda ,selle tood esimeseks.Nt Ühel päeval rind esimene,siis jalg ja viimasel päeval selg.Abiharjutuste päeval käed,pikad seeriad jne.Selline kergem päev.Taoline lähenemine ei tohiks liialt koormav olla.Sinu kava puhul võib minuarust mahuliselt koormus veidi lahjaks jääda,muidugi võid katsetada,kui sobib,siis on kõik hästi.
MemberJa kaalunumber on teil ..?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas üldiselt peegelpilt on? Vajab timmimist? Ma isiklikult viskaks kaalu võssa ja usaldaks esmajärjekorras just peegelpilti ja enesetunnet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui treening koosneb peamiselt jooksust,võib veidi jõutrennile vunki juurde lisada.See paar kõhulihase harjutust kvalifitseerub pigem soojenduseks või võimlemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui saali külastada pole just soovi,siis saab kodus ka keharaskusega(kükk keharaskusega/ühel jalal/seljakott seljas,kätekõverdused jne) Youtubes peaks ka igasugu huvitavat kraami leiduma kui huvi on.
MemberKui enesetunne ja kõik on timm,siis milles üldse probleem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaalu timmimisel saab juba määravaks kogu päevane kaloraaz.Kang08
MemberVabandan, kirjutasin arusaamatult
Rinnalt surumine 3 x 10 ( 15×15 on mõlemal pool kangil oli 15kg ketas ).
Sama oli hantlid ja kõik muu ka:)
Eieieiei…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära seda 15×15 üldse kirjuta,pane nt. 3x10x50 või 3×10 50ga vms.Ma eeldan,et tühi kang kaalub 20 sinu saalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused