Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberGigolio,mille järgi sa teemaalgatajale neid gramme ja koguseid soovitad siin? Sa ei tea ju tema kehakaalu,aktiivsust jne.Need kogused on individuaalsed.Muidu üldplaanis pole sinu jutt vale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
Member1) Kuidas on kõhnal mõistlik massi suurendada?2) Mis kava järgi võiksin ennast edasi arendada? Soov on rajada eelkõige lihasmass.
3) Pulbrite kasutamisele jah või ei?
1.Rohkem kaloreid päeva lõikes.
2.Minu isiklik soovitus oleks üla-alakeha,või kogukeha.Põhirõhk baasharjutustel.Aga põhiline on ikkagi järjepidevus kava jälgimisel ükskõik milline see kava välja näeb mida järgid.
3.Kui raha on,siis miks mitte.Mingi imeasi see “pulber” pole.Sööd ühe kohupiima ,või võtad valgusheigi.Mugavuse ja võimaluste küsimus rohkem.
Member2)Palju võimalusi..Oleneb ka mitu korda nädalas Sa jõusaalis käid. Kui neid kordi on u 3-4, siis tuleks iga treening keskenduda nt kahele lihasrühmale ja need korralikult läbi treenida. Neid kombinatsioone on erinevaid, nt Rind-triitseps, õlg-kõht, selg-biitseps, jalad.
Isiklikult algajale ei soovitaks üldse taolist “kehaosa eraldi” splitti.Pigem kogukeha,või üla-alakeha lähenemist.
Kang08
MemberKuskilt oleks nagu meelde jäänud, et cardiot ja jõu/massitreeningut kokku panna ei sobi. Selle põhimõtte järgi oleks 30 min jooksu ja siis jõuharjutused otsa ntx halb combo.
Noo see oleneb ka jällegi.Kui harrastaja teeb kerge soojendusjooksu 30 min ja seejärel kerge saalitrenn,siis miks mitte.Aga kui vaja saalis jällegi korraliku raskust liigutada,siis muidugi ei hakka ennast mingi jooksuga enne ära väsitama.Samas on täiesti võimalik teha näiteks hommikul jooksutrenni ja õhtupoole saalitrenni.See eeldab muidugi jälle et päeva jooksul toitumine paigas ja ideaalis kerge uinak vahel.Kõik see on niivõrd individuaalne ja oleneb inimese treenitusest,taastumisest,eesmärkidest,trenni intensiivsusest jne jne jne…
MemberSiis oleks 6 päeva nädalas jutti ülakehatrenn ? Arvestades kui vajalik puhkus on arenguks, siis see ei tundu väga hea idee olevat.
Ma ei oska midagi paremat soovitada, aga see peaks üks halvematest valikutest olema.
Keegi füsioloogia ekspert võiks kommenteerida, millised trennid vajavad puhkepäeva, milliseid trenne tohib kokku panna, milliseid mitte jne.
Pole mingit kindlat reeglit,mida tohib ja mida ei tohi.See kõik on individuaalne ja oleneb kui kiire on inimese taastumine.
Kang08
MemberMinu arust algaja tasemel, selline eriline norimine nagu nisujahu taga näppu ajamine on kasutu. Kui asjad on ikkagi paigas siis kukub see kaal ükskõik kas sa sööd natuke nisujahu sisse või mitte. Selline pisikeste detailide pärast muretsemine, ajaperioodil kus üleliigset materjali on palju, tekitab ainult ebavajalikku lisastressi.
Pointi on.Tervisliku eluviisi juures on tähtis järjepidevus.Kui millessegi üle pühenduda,siis ühel päeval lihtsalt viskab rutiin üle.Tähtis on põhitõed paigas hoida.Alustades on kõik vaimustuses,aga hiljem kipub hoog raugema.Olen ise näinud ,kuidas väga pühendunult aastakese-poolteist tegelenud isikud lihtsalt ükspäev ei viitsi enam ja lasevad asja käest.Tähtis on,et ka aastate pärast oleks säilinud tervislik elustiil.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi sulle priibe ma ei ütle sellega et lase nüüd jõle lõdvaks ennast,pane edasi ikka!
MemberMul on toitumiskava olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tellisin Marek Kalmuselt, kuid olen toidukoguseid veidi väiksemaks teinud, kui seal ettenähtud oli. Toitumine peaks ju korras olema, muidu poleks ka ainuüksi see treening ju nii kiiret rasva% langust põhjustanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks sa kava muutma hakkasid,mis oli koostatud sulle rasvaprotsendi langetamiseks?Ma saan aru ,et sa vähendasid lihtsalt kaloraazi mis oli sulle kava järgi ette nähtud?Kui nii,siis see ongi ilmselt vastus sinu küsimusele.
MemberLas mõni targem parandab mind,panen huupi oma loogikaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …..aga …..proovi jalad rohkem laiali,varbad väljapoole suunatult.Kükk peaks olema sügav,poolkükis kipuvadki põlved üle varvaste minema,kui tehnika kergelt vussis.Venitada soovitaks ka,sul paistab keha suht “kinni” olevat.Võid proovida ka kastilt kükki,minuarust seal saab hea tunnetuse kätte kuidas kükkida…..
MemberPäris tore, vaatepilt oli riietus ruumis, istusin seal rahulikult, et oma sheik ära juua. Siis minu vastas istus mees jalg üle põlve mobiiltelefon käes ja aeg ajalt käis õllepurk kapist suu juures. Ma nagu mõtlesin, et hmm ei käi kokku need kaks asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vot selliseid inimesi ka leidub siis tekib küsimus, et mis sellel trennil nagu mõte oli ?Hmm,ise libistan ka nädalas mõne kerge õlle,ei ütleks,et see mõni õlle mul treeningute kasuteguri kohe ära nullib.Elu ei saa nii jäigalt ka võtta.Noo jah,iseasi kui see vana käib seal ainult paari seeriat biitsa tegemas ja õlut libistamas koguaeg,siis selline tegevus näib tõesti mõttetu.
MemberIse soovitaks üldse kas kogukeha,või üla-alakeha süsteemis teha.Teen ise ka füüsilist tööd ja endale on näiteks kogukeha lähenemine sobivam.Toetun baasharjutustele.Teen keha nädalas umbes kolm korda läbi pluss üks päev kus teen käsi ja pikemaid seeriaid väiksema raskusega.
MemberMuidugi.See oli lihtsalt minu isiklik nägemus asjast.Polegi väitnud,et keegi peab raudselt nõnda talitama.
Kang08
MemberTreeningu poole pealt viska see praegune kava võssa,ma kirjutaks sulle pmt sama teksti mis ma siin teemas kirjutasin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37842-kava-soovitusedparandused/
Toitumise poole pealt vaata ,et keha saaks piisavalt valku,mineraale,vitamiine jne.Kõik liha,kala,muna,kohupiim,juurviljad jne.Tähtis on päevane kaloraaz.Soovid oma päeva kalorid kokku lüüa,siis tööriistade all on selleks kalkulaator.Lisaks on siin mustmiljon taolist teemat ja artiklit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda alla 10% püüdma hakata sinu puhul on ka noo jah…. päris mõttetu hetkel minu arust.Sinust ei jääks lihtsalt midagi järgi seljuhul.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasvata saalis veidi raskuseid,hoia kaloraaz kergelt plussis,liha tuleb luudele ja siis hiljem vaatab mis saab.
MemberMinu 3 küsimust oleks: Milline näeb välja see 3 seerialine ring PEAAEGU kogu kehale? Millised on need toidud mida sa kodus “ise teha tahad”? ja Mis on sinu kaalu-pikkuse suhe?
Kang08
MemberMinu arust on suht madal funktsionaalset jõudu kellegile lõuksi andmise näiteks tuua.Ning see moodsa inimese näide ei istu ka kuidagi.Kui mul on näiteks vaja mööblit kolida,autol ratast vahetada,naist sülle võtta… mida iganes,siis vahest on ka hea ,kui kehas leidub veidi jõudu.Pluss isiklikult endal on ka töö füüsilist laadi.Ühiskond on tänapäeval üldse päris pehmoks muutunud,ei imesta kui varsti lambipirni vahetamiseks ka keegi kusagil teenust pakkuma hakkab.Muidu sellega nõustun ,et sporti tuleks teha tervislikel kaalutlustel,aga jällegi iga ala võib harrastada mõistlikult ja ennast lõhkumata.
MemberMis kaste või mögin sul peal on seal?Tekkis ka kanaliha hapukurgi ja riisi isu seda pilti vaadates.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused