Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
Member55 kiloste hantlitega lasid 3×8 kaldpingil w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTäna proovisin soojenduseks õla rotaator(loodan, et on õige nimetus) lihaste treeningut. Kuidagi teistsugune oli küll. Tõmbas õla seest soojaks. Järgmine kord teen rinnapäeval. Hakkangi neid soojenduseks tegema õla- ja rinnapäeval – T ja R. Vaatame, mida see mu surumise maksimumile teeb. Loodame muidugi parimat ja metsikut numbrite suurenemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oleks vahvaRinna maxile need liigutused suurt midagi juurde ei anna,aga õla tervise seisukohalt tasub kindlasti teha.
MemberKang 08. Õlale 17 seeriat ja käele 21 seeriat on võimlemine? samas kui seljale hetkel 15 seeriat…
Noo kui teha 21 seeriat jalale,siis on järgmine päev suht uimane olek,kui teha käele 21 seeriat,siis võib vb mingi kerge trenni isegi teha.Enivei,see oli nii pool naljaga öeldud.
MemberSa käid 5 päeva järjest? Kas parem näiteks 2 trennipäeva 1 paus 2 trenni 1 paus vms käia poleks:)?See kõik on individuaalne.Oleneb kui kiire on taastumine.Pealegi temal on kõige tugevamad trennid E,T,R…õlg ja käsi on minu arust rohkem selline “võimlemine”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberSuvega tekkis väike kõht ette ja nüüd mõtlesin,et aitab küll proovin sellest lahti saada.
Ja mida sa suvel siis tegid,et kõht ette kasvas?
MemberNoo selle loogika järgi,et iga kord lükkad kangile raskust otsa,peaks sinust mõne aastaga üliinimene saama.Ei,nii need asjad ei tööta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik see tuleb ikka ajapikku ja nõuab järjepidevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>……see kas sul on mõtet mingit massilisajat,valku või mida iganes tarbida oleneb sellest milline on sinu toitumine üldpildis.Korralik menüü on kõige alus,toidulisandid on mugavuse küsimus rohkem,mitte mingi imerohi,mis sind kiiremini suuremaks teeb.
MemberPole võrrelnud küll erinevate varasemate trennide raskustega, aga selle posti põhjal võiks justkui aru saada, et sa trennist trenni teed täpselt samade raskustega?
Noo mina isiklikult ei näe selles ka midagi paha kui samade raskustega teeb.Ok,õutõmbe puhul see 50-60 tundus tõesti liiga kerge olevat,aga algaja puhul ei näegi mõtet kuhugi tormata.Aeg-ajalt muidugi kerge progress raskustes/kordustes/seeriates,aga üldpildis raskus peaks selline “mõõdukalt raske” olema.On tunda ,et töötab,aga samas mingi varu jääb sisse.
MemberJa kaloraaži ma pole kunagi jälginud.
Tööriistade alt võid kaloriarvutit näppida kui huvi on.Oma päeva toitumise sinna sisse lüüa.Tekib mingi pilt palju üks või teine asi umbkaudu midagi sisaldab.
MemberLihtsalt väike tähelepanek……sul jõutõmbe raskuste suhe ploki omadega kuidagi omapärane….tavaliselt on tõmbe raskused kordi suuremad kui plokitõmmete raskused….vähemalt minu kogemuste põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kükki teed ka seal 80 ringis ma vaatan.Aga tõmmet pmt sama raskusega mis rinnalt surumist.Siin kannatab veidi juurde visata raskust ehk.?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ……lihtsalt jäin mõtlema,ei taotle ,et sa pooleks kohe tõmbaksid ennast vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberPraegune kaal on 65 ringis, läheks ehk veel alla, AGA ma söön iga päev koogikesi või midagi muud magusat. Ei suuda loobuda!

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei no,koogikesed koogikesteks.Kui nad on sul kaloraazi sisse arvutatud ja menüü on tasakaalus siis pole probleemi.Iseasi kas jah sul menüü paigas on.
Kang08
MemberKõige lihtsam on kaloreid sisse juua…….aga jah kava koostajaga peaksid need asjad läbi arutama.
MemberSelle jaoks veel vaja palju vaeva näha Jrx , aga teen tulist tööd selle nimel!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervislikud eluviisid peaksid olema sisse kodeeritud nagu hammaste pesemine.See ei tohiks olla midagi ränka ja vaevalist nagu “tuline töö”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei ,kõik väga timm.Hea arengu oled läbi teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pane samamoodi edasi!
MemberAntud 83 kilo videos on tehnika küll valus vaadata.See katse ei loe ka,kang ei puutu rinda.Spotter vahib ka linde traadi peal vms.Ei hakka tehnikat üksipulgi lahti võtma,aga esiteks proovi olla seal pingil vähe kindlam,mitte nagu rannas lebos.(õlad vastu pinki,jalad maas,kerge sild jne).Uuri Youtubes ringi vähe,seal on tohhuijaa materjali selle kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….pluss see rind-biits rannakava vaheta mingi sellise vastu mis kaasab kogu keha.Jalgu peab ka treenima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2013 at 6:08 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #351524Kang08
MemberKang08
MemberSee oleks nagu complete opposite sellele, mis ülalpool mainitud. Korraga nii cardio/jõud kui ka ilma puhkuseta ülakeha 6 päeva jutti.
Oeh…noo ma olen näiteks kükki 7 päeva jutti ka teinud.Hetkel olen näiteks füüsilise töö peal ja õhtul lähen veel saali.Kükki-surumist teen umbes 3x ndl ja ei juhtu ka midagi halba.See oleneb paljudest asjadest nagu ma eespool mainisin.Teemaalgataja peaks ise proovima ja katsetama milline lähenemine talle sobib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused