Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberEi ole mingit kuradi sõltuvust, väga kahtlane on see, et noored ja valgupulber aetakse nii jubedaks teemaks, varsti on paar vadakusheiki mõne jaoks hullem kui tänaval suitsetavad 13 aastased…

Reostada pole vaja, võtke kodus paberileht ja pliiats ette ning elage end sõnaliselt välja.
Noored,noored….,jah kari vanureid reostab siin blogi.Pole mõtet niivõrd ärrituda,avalik blogi,kõigil on õigus oma arvamusele.Otseselt halvasti pole sulle ju keegi öelnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellega on umbes sama nagu BMW juhtidega…..et kiputakse neid rullnokkadeks liigitama,kuigi kõik kes seda marki masinat juhivad seda pole.Paljud noored lihtsalt kujutavad kõige tavalisemat valgusheiki nagu midagi maagilist,mis kiirelt suureks teeb,või tiivad annab või ma ei teagi….kuigi tegelikult on asjal sama effekt ,mis kohupiim ära nosida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siinkohal EI väida üldse,et sina nii mõtled,lihtsalt arutlen….mõtlen omi mõtteid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberKusagilt sealt 5-6 korduse juures tuleb küür sisse nagu kassil.Raskuse poolest suudaksid vb rohkem ka tõmmata,aga seeriad ehk veidi lühemad hoida.(kusagil 5-6 korduse ringis) Pikkade seeriate puhul tehnika laguneb ja nii võid häda teha endale.Aga need kõigest minu 2 senti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberEbaregulaarne söömine tõenäoliselt?
Mitu korda päevas sa sööd? Kuidas see toitumine välja näeb sul?
See,mitu korda päevas süüa ei mängi rolli.Pigem on teemaalgatajal toitumine täiesti korrast ära ,sest pmt ei söö üldse,valku peab millekski kahjulikuks jne.Ja treening”kava” paistab ,et pole ka kõige teravam.
MemberJa jälle vaja sõnast kinni võtta ja mämmutama hakata selle asemel, et nõu anda hakatakse üksteisele tarkust pähe peksma. Suhteliselt lapsik? Kui inimene eksib ei tasu maha teha vaid öelda, mis valesti ütles/läks! Te teete teise inimese silmis selke keskkonna kasutajaid maha ju kas see on proffesionaalne? Aga sellist juttu see teema täis et käin trennis aga ei kasva ja peale trenni söön aga palju ei tea samuti mida ka.
Nõu on teemaalgatajale antud,vähemalt niipalju kui selle informatsiooni põhjal saab anda mida ta endast jagas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingit konkreetset verbaalset molli sõitmist ka pole,arutelu on normaalne.
MemberVõrreldes sellega, et palju mu toakaaslane ühikas sööb, söön ma metsikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule ole nüüd,mingi keskmise ühikapuraviku toitumise järgi pole eriti mõistlik oma toitumist hinnata.Võta parem tööriistade alt kalorikalkulaator ja löö oma toitumine kokku.
MemberKava kohta ka veel niipalju,et üla-alakeha lähenemist soovitan,aga miks sa kaks ülakeha-alakeha järjest teed?Tee pigem vaheldumisi.(nt ülakeha-alakeha-ülakeha-alakeha)
MemberNo ma sööngi haigelt ju .
Hommikuks, enne lõunat, lõunal. enne õhtut, õhtul, ja öösel
Noo siis pead veel rohkem sööma,kui kaalunumber endiselt ei tõuse.Nii lihtne see ongi tegelikult.Samas neid palju sööjaid on ennegi nähtud.Küsid mida sööb,siis tuleb vastus,et võileivad hommikul,kartul kaste lõunaks ja makaronid õhtuks.See on see klassikaline eestlase menüü,ei kujuta ette milline see sul on.
MemberKoguaeg spämmid nii ?
Jutt õige tal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ei söö,siis ei kasva.Tundub äraleierdatud ütlus,aga nii on.Kang08
MemberÜhesõnaga,minu point oli,et keera nendel rasketel trennidel veidi tuure maha ja vaata mis juhtub.Ise tead kas kordustel,seeriatel,raskustel vms
MemberLihtsalt olen mina vähemalt aru saanud, et inimeste võimetel ei ole piire ja ennast suudetakse palju kaugemale lükata kui vaim kehast võimu saab. Keha annaks ammu juba alla kui mõistus ei ütleks – …tee kaks kordust veel. Tihti peale trenni lõpu poole, ei ole füüsilisest jõust enam tolku ja siis tuleb mängu vaimne jõud, mis aitab sul need viimased harjutused/seeriad/kordused ära teha.
Inimene suudab uskumatuid asju.Iseasi kas igas trennis on mõtet nii suutlikuseni minna.Ise olen oma trenniaastatega selgeks saanud just ühe asja.Isegi kui suudad,siis alati pole mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris tihti on selline tagasi hoidmine isegi arengule kasuks tulnud.
MemberMilline sul see raske trenn välja näeb.?Endal ka kunagi oli taoline olukord.Võtsin mahtu vähemaks.Raskusi ei vähendanud,küll aga seeriaid ja kordusi.Mingi aja peale kadus ära ja siiani pole enam esinenud.
MemberTo Invention: tal on krooniline tähelepanuvajadus ja hetkel viskasid sa puid ahju juurde
Member3 kuud vahelduva eduga on soojendus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käi 3 kuud veel,….aga mitte vahelduva eduga,vaid regulaarselt.Kiirelt ei muutu nagunii midagi,see kõik nõuab aega.Kang08
MemberOlen suht algaja jõusaalis,hetkel käin kaks saalis ,üks puhkepäev,kaks saalis,kaks puhkepäeva.Olen treenininud erinevatel päevadel erinevaid lihasgruppe,kas peaksin tegema kogu keha treeninguid esialgu?
12 nädalane algaja treeningkava kas see oleks ok?
Olen 32 aastane ja eesmärk oleks ennast vormi ajada visuaalselt ja lihast kasvatada.
Alguses on kõige tähtsam,et sa järjepidevalt trenni teed ja toitumine on paigas.Endale isiklikult meeldivad kogukeha/üla-alakeha lähenemised rohkem,kuigi ise päris roheline pole enam (staazi kusagil 7 aastat).Aga see on minu kogemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitan rõhuda järjepidevusele,ükskõik milline see kava siis ka on mida järgid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aeg-ajalt progresseerud raskustes/kordustes/seeriates,kui mingi aeg üks kava enam ei toida,siis jälle muudad midagi.Ükski kava ei tööta lõpmatuseni,millalgi tuleb nagunii midagi muuta.Kang08
MemberOleneb täiesti sinu päevasest menüüst.(kaloraaz,makrod jne),isiklikest eelistustest/vajadustest jne.See “tervislik/kasulik” on ka nii lai mõiste.Päris nii ei ole, et sööd nüüd korvitäie õunu ära ja see on nüüd “tervislik”.Päeva kaloraaz üldplaanis on määrav.Juurviljad,kana/kalaga on ok.Samuti süsivesikud.Enne magama minekut võid jäätise ka ära süüa kui see su menüüga kooskõlas on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused