Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberAga ongi eesmärk : sean eesmärgiks toimida sel viisil läbi elu, ilma kilogramme, sentimeetreid ja valgukotte lugemata. Tasane kulgemine, tugi muudele tegevustele, mitte ainsa sihina lihakuhi olla.
Alati ei peagi valgukotte lugema ja siht ei pea olema lihamägi.Kui juba saalis järjepidevalt treenida,siis mingi eesmärk võiks ikka olla.Eesmärk ei peagi olema suur.Aga nojah,kui on soov niisama kulgeda,siis võib seda ka palju odavamalt teha.Vähemalt mina näen seda nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTeen nädalas 4 korda trenni.
Hetkel plaanin panna need harjutused erinevatele päevadele, rinna tahaks nagunii üksi panna, sest peale rinnaharjutusi on õlg või triitseps üsna läbi.
Nüüd kaalun, et kas õlga ja triitsu võin erinevatele päevadele panna.
Eesmärk on see, et õlapäeval ei väsitaks triitsepsit ära ja vastupidi.
Samas on probleem, et kas lihased jõuavad taastuda, sest need kõik harjutused mõjuvad neile kõigile lihastele.
Kava umbes nii:
rind, biits
jalg,kõht
selg, triits
õlg, trapets, kõht
See kuidas ära taastub oskad vaid sina ise öelda.Kui ise peaks kunagi mingi ime läbi jälle nii splittima hakkama ,siis lükkaks õla ja triitsa samale päevale,trapetsi lükkaks seljapäevale ja kui õlapäeval triits vähe vatti saab,siis teeks rinnapäeval kergemalt juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see minu paar senti kõigest…
MemberJust. Treening peab olema elukestev. Seejuures pole üldse vaja eesmärke seada, teed ilma eesmärgita pikki aastaid samamoodi nagu hambapesu.
Lause esimene pool on väga õige jutt,aga see teine pool läheb küll lappama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sinul pole ühtegi eesmärki ja toimub uimane kulgemine läbi elu,siis olgu nii,aga pole seda mõtet soovitada inimesele kes siit abi otsib.Eesmärgid peavad olema.!
MemberEesmärk oleks võimalikult kiiresti lihasmassi kasvatada.
See KIIRESTI unusta küll ära.Järjepidevus on siin võti.Üldiselt hoia kaloraaz kergelt plussis,tee regulaarselt trenni ja küll ajapikku tuleb.
Member…….Ja siis ongi Smolov.
Unes nägid seda jama w…..
Kang08
MemberSeega mõni treener võib olla küll kõrgete punktidega profiili järgi, aga ei pruugi kuigi pädevalt mõista asju. Ses mõttes mulle ei meeldi foorumite kasutajate reitingud ikkagist.
Eee…,paljude kasutajate “reitingu” suurusele oled sina ise ju päris suure panuse andnud oma +1 ” külvamisega” ,selles kontekstis on see postitus natuke veider.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jagad kõigile “feimi” ning siis vingud miks seda mõnel nii palju on.

Kang08
MemberMis on teil parimaid tulemusi toonud ? Ise nüüd otsustan kas 100% Whey Gold standardi – http://www.bodyvision.ee/default/100-whey-gold-standard-930.html, või siis HydroISO – http://pood.bonsuna.com/hydroiso-maasika-1-8-kg-proteiinipulber.html
osta… Kumb neist ?
Kumb toonud paremaid tulemusi?See on umbes sama,kui küsida kumb kanafilee on toonud paremaid tulemusi,kas Maxima,või Selveri oma.Ja pmt see see kanafilee toodab samu tulemusi,kui need pulbrid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui pulbrit valida,siis isiklikult valiks võimalikult odava.
MemberKas on oluline, et seerias oleksid erinevad harjutused? Kui, siis mitu?Kuidas seda mõistma peaks?
Muidu oleks hea mitu korda nädalas keha läbi treenida,aga sagedus sõltub juba taastumisest ja on individuaalne nagu mainiti.
Igasugu puhkepausi pikkused…..ära keskendu sellistele pisiasjadele üldse.Kaine mõistus on abiks…..
Korduste arv oleneb treeningplaanist/eesmärkidest……
Üldiselt,kui oled algaja,siis võta lihtsalt üks kava,jälgi seda hoolikalt,toitu korralikult,vaata et saad piisavalt puhkust ja muud polegi.Asja võti on järjepidevus.
MemberAa,noo selge siis.Ma isiklikult pole nii spetsjomm vend.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ise hantli viltu hoidmisega randmele haiget ka teinud,seepärast mainisin.Endal piisas tookord randme sirgelt hoidmisest ,et harjutuse sooritamine mugav oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel teen üldse seistes kangiga ja täisamplituudiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle endale sobib nii kõige paremini.Aga ega see olenebki inimesest,mis kellegile sobib.Ütlen veel,räägin lihtsalt sellest mis MINULE sobib.Endal nii “viltuste” hantlitega oleks randmed sodiks päris kindlalt….Aga üks video ka hantlitega surumisest….ise olen nii teinud,habab küll.Aga see minu kogemus
MemberOn teil ikka aimu millest räägite ?
No ja mida ma nii valesti ütlesin siis? Ma lähtusin enda kogemusest.Kui hantel läheb lukustamisel viltu,siis randmele on see korralik koormus.Hr Kingil läks üks hantlitest lukustamisel kahtlaselt viltu.See härra räägib videos ,et ta soovitab ainult keskmist osa harjutusest teha.Viimane osa on triitsa töö.Seda mõtlesid?
Kang08
MemberSee,kuidas hantel lukustamisel viltu läheb.Proovi randmeid rohkem sirgelt hoida.
MemberOuch,sinu parema käe randme asend hantlitega surumisel….olen ma ainus,kellele see valus vaadata on ?
Kang08
MemberTee mõni video ka oma trennist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui kaamerat pole,siis isegi telefoniga saab,ei peagi kohe ideaalse kvaliteediga videod olema.
Member1)Mis Te arvate pulberjookide tarvitamisest?Üks eelis on.Kaloreid on mugavam sisse juua kui süüa.Muidugi piim,keefiir on ka head vidinad siinkohal.Lisaks tundub,et räägid “pulbritest” ka nagu millestki erilisest.Valgusheik on kasutegurilt samaväärne kui kohupiim,või purk kodujuustu v mida iganes.Lihtsalt mugavuse effekt.
Aga enivei,too oma treening ja toitumine välja,siis oskab rohkem aidata.
MemberMagneesiumi kasutad? Ise teen enamus seljaharjutusi magneesiumiga.Midagi pole käest veel käest libisenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi see grip-geel on ka olemas,aga minu arust sama effekt,maksab rohkem ja saab kiiremini otsa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused