Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberEelnevast tulenevalt siis küsimus, kas selline treeningkava ja toitumine täidavad eesmärki: mõõdukas lihaskasv ja tugevnemine ning rasvaprotsendi vähenemine? Samuti, kas äkki on treeningkava liigselt koormav? Hetkel küll taastusmisega probleeme ei tundu olevat, kuid olen tähendanud, et kui pole treeni teinud 3-5 päeva, siis jõuan sooritusi märksa tugevamini ja rohkem teha. Iseenesest lihaskasv on juba nähtav – eriti õlgades ja rinnas.
Sinu kirjutise põhjal tundub,et kõik nagu toimiks.Ehk ise küsid ja ise vastad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberUsun, et paljud ei viitsi nii pikka teksti läbi lugeda, kui see just pole sama hea sisuga kui Janari tekstid. Soovitan teha blogisse videosid/pilte ja vähem juttu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastupidi.Isiklikult leian,et sellist sisukat juttu on just huvitav lugeda.Videod pole ka muidugi paha mõte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2014 at 9:05 p.l. in reply to: Seistes kangitõsted pealt haardega ( randme treening ) #357056Kang08
MemberNoo mina isiklikult tuvastasin harjutuse puhtalt kirjelduse järgi,aga see selleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvi pärast võtsin väikse tsitaadi anatoomiaraamarust http://www.apollo.ee/jou-ilu-ja-tervise-anatoomia.html Ma ole küll treener ega anatoomiaspetsialist,aga ei saa öelda ,et see harjutus randmele ÜLDSE ei “mõjuks”…
“See harjutus mõjutab randme-ja sõrmesirutajaid,õlavarre-kodarluulihast,õlavarrelihast”
“See on suurepärane harjutus randmeliigese tugevdamiseks.Randmepainutajate ülearendamine randmesirutajate suhtes põhjustab sageli tasakaalu rikkumist ja nõrgendab rannet.”
Kang08
MemberKas algajale sobib kasutada Hera80 proteiini pulbrit või mitte ja Kas on kuskilt võimalik leida kodus traktori rehviga trennitegemiseks mingeid näpunäiteid? ( rehvi veeretamine tõstmine/jalutamine rehviga)
Loodan, et saan asjalike vastuseid !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valk on valk,vahet pole,kas saad oma valgud tavatoidust, või libistad sheiki.Mugavuse küsimus rohkem.
Üks rehvi video ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2014 at 8:37 e.l. in reply to: Seistes kangitõsted pealt haardega ( randme treening ) #356838Kang08
Memberhttp://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=4&key=4〈=1
See w? Üldiselt tööriistade alt võid valida harjutustepank,seal harjutused kõik liikuvate piltidena olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberOff-seasoni ajal veel niimoodi, aga dieedi perioodil kindlasti silma järgi kõik asjad välistatud. Kui on vaja süüa 83g hapukoort, siis ka peab 83g olema. Vähemalt mina teen sellise piinliku täpsusega endale kavad dieedi ajal.
Ma rääkisingi rohkem oma harrastaja vaatenurgast.Mul on ilmselt läbi aasta off-seasion.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi see ei tähenda seda,et lasen vormil väga pehmeks minna,aga iga kalorit piinlikult ei jälgi.Eesmärgid on veidi teistsugused lihtsalt.
MemberSilma järgi.Ajapikku on teatud vilumus tekkinud palju üks või teine toidukord/toiduaine vms kaloreid sisaldab.Muidugi ei saa nii kalori pealt täpselt tulemust,aga isiklikult endal pole seda ka vaja.
MemberEi no jaa, aga mis need harjutused ikka nii väga aitavad?

Kuule ole nüüd,kuhu sa sellise suhtumisega jõuad…….mitte kuhugile ma pakun.Kui kirjutati harjutused,siis tee neid.Kui vaja võimelda,siis võimle.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberAlakehale midagi…..nt.ühel jalal kükid,väljaasted…….
Kang08
MemberTere, olen 17 aastane ja viimased aastad on kujunenud nii et trenni pole tehtud ja paar tervisele kahjulikku pahet on ka tulnud juurde.
Näiteks teen esmaspäev kolmapäev ja reede täpselt samu asju jõusaalis umbest tund aega.
Kas sellest on kasu ka midagi või ma nühin niisama seda metalli seal?
Kas peaks kuskilt mingi treeningkava sebima vms?
Noo kui terve keha läbi töötad 3 x ndl,siis see peaks timm olema.Kui ainult biits-kõht-rind süsteemis teed,siis ei usu,et väga kaugele jõuad.Kava võid ikka võtta,sessuhtes endal palju lihtsam algajana.Peamine asi mis aga loeb,on järjepidevus treenimisel.
MemberEfffekitiivsust ei ole keegi kahtluse alla seadnud. Aga kui raske on ikkagi suhtuda asjadesse “kõrvaltvaatajana” ? Unustada ego ja ‘aga mind teeb see tugevaks” ning lihtsalt olla mõistev, mõtlev.
Kes on piisav autoriteet, et ei oleks seda ebavajalikku vaidlust?
Kohalikest, ” Pikemas perspektiivis on jõutõmme samuti alaselja killer. ”
http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/alo-nurmsalu/195/
ajab asja ära?
Kirjutasin ju selgelt,et hea vormi ja mõistliku raskusega on tegemist ülieffektiivse harjutusega.Ma ei näe hetkel põhjust ,miks sa paned jõutõmbe,seljahädade ja egolaksu vahele võrdusmärgi.
Kang08
MemberKõik on õige, ainuke asi – jõutõmme on tõesti väga piiripealne teema..kas olla väga ettevaatlik või jätta mängust välja ( cost-effective aspekti kaaluda tõsiselt), sest sellega saab endale sellist viga teha, mida enam ei parandagi, krooniliseks muutub.
Miks nii? Viga võib teha endale põhimõtteliselt iga harjutusega,kui seda valesti sooritada,või oma võimeid üle hinnata.Mõistliku raskuse ja hea vormiga sooritades on jõutõmme vägagi effektiivne harjutus.
Kang08
MemberKükid
Kang08
MemberSeoses vähese söömisega on mul tekkinud mitmeid kordi peavalu. Näiteks tänane toidumenüü oli
Hommikusöök: väike kauss pudru
Lõunasöök: pool piparkooki
Õhtusöök: lahja supp ja 2 mandariini
Ja päeval käisin jõusaalis ja tegin rasket trenni.
Pool piparkooki ja raske trenn,kamoon….
Kang08
MemberJah,idee poolest on siis ka võimalik alla võtta kui makaronid,liha ja kartulid menüüs on,aga sa pead ka teadma palju on sinu päevane kaloraaz ja palju sa võid midagi süüa,et see täis tiksuks.Ehk sa pead umbkaudselt teadma palju üks või teine eine kaloreid sisaldab.Üldiselt loodan,et su menüü ainult makaronidest ei koosne.
Parim trenn…eespool vastati sulle,millised harjutused on suurima energiakuluga.Ütleks nii,et peamine asi on, et sa trenni teed ja seal 100% endast annad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused