Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberTegelikult “win-win” olukord ju.Igaüks sööb oma toitu ja on rahul.Nüüd jääb üle veel teineteise valikutega leppida .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…..aga jah btw…miks sa kartulit sealihaga ei söö?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
Membernoh tuleb proovida siis kuidas kärab jh
ise isiklikult ei viitsiks 2x nädalas samu asju teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enda arenemisega olen hakkama ise saanud siiamaani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 22kg 3 aastaga 69kg to 91kg, surumine 125kg(ehk pakub huvi),reljeefi on, lihast on ja olen kuiv ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kõik sobib,pane edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberKustkohast sa neid kavasid välja kaevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vali lihtsalt üks suvaline kava,mis kaasab kogu keha ja mille alustalad on baasharjutused.Üks tervet keha hõlmav kava ei tee sind kordades põkimaks,kui mingi teine,mis hõlmab tervet keha.Tee lihtsalt järjepidevalt trenni,see on kõige tähtsam.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ikka suht jama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> parem tõmbaks 1x lihase nädalas täiega läbi, mingit biitsa vms võid küll 2x teha, esmasp ja reede, jääb aega puhata ka nu mdea kui minu näite kava ei usalda siis eks uuri oma peaga ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pro treeneri taset mul pole aga midagi tean ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa kuulutad nagu mingit püha tõde siin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on kõik tegelikult väga individuaalne.Ma ise soovitaks vähemalt 2 korda ndl keha läbi töötada.Kui sulle ühest korrast piisab,siis olgu nii,aga nagu ütlesin,siis mingit “püha tõde” pole.Samuti nagu pole mingit ülimat kava,mis kohe eelise annab.Teatud basic alustalad muidugi eksisteerivad.Kokkuvõttes – väga individuaalne.
MemberSee kava tundub kuidagi liiga jõu peale orienteeritud, tahaks esiaslgu rohkem lihasta toonust tõsta. Isiklikult ma jalgadele ka niipalju ei keskenduks kuna peaaegu 15 aastat jalgpalli on natuke mõjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava kavaks,jõud jõuks.Suuremad baasharjutused võiksid kavas sees olla.”Mustmiljon isoleerivat harjutust per day” ja “no go jalapäev” on nii aegumatu klassika,iga kord näen saalis.Keha peab nagu tervikut võtma.Jalapäeva ei saa jooksmise,või jalgpalliga asendada.Hakka kükkima.! Korralikult treenides saad oma doonuse enivei
MemberJalatrenn on jälle kadunud asjade hulgas….
Kang08
MemberKordagi ei ole pannud diagnoosi, eeldamisega kaugele ei jõua – loetust arusaamisega aga küll.
Kõik, mida teen – annan vihjeid, jagan nähtut. Ehk aitab. Keegi ei saa kunagi väita täie kindlusega, et “see on nii ja kõik”. Siin kipuvad paljud seda tegema.
Ootan miinuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende vihjete asemel räägi konkreetselt,mitte “ümber puu”.Jutt peaks ikka üheselt mõistetav olema.Kui sa kirjutad,et massöörist “tervisekooli praktikant” taob vastu rinda,siis anna andeks kuidas seda mõistma peab?Ma küll välja ei loe,et keegi kusagil vastu rinda oleks tagunud.Hetkel tundub,et teemaalgataja on abi saanud,sina tood välja veel mingi “võimaliku” põhjuse ja ütled,et näe “naljamehed” panevad diagnoose.Ok,kui sa arvad,et diagnoos on vale,võiks sul olla mingi konkreetne fakt,mille põhjal sa seda järeldad,või lihtsalt väita,et “näe see on veel üks võimalik lahendus”.Ei,sul on kohe”naljamehed”,”vastu rinda” jne.Hetkel tundub,et lihtsalt lahmid.
MemberVabandust, kuskil ei ole kirjas, et ma seda tean.
Lihtsalt liiga kergekäeliselt panevad “spetsialistid” PEALE VAADATES diagnoose.
Sa ise paned lausa läbi neti diagnoose ja eeldan,et pole isegi spetsialist,seega võta nüüd kinni…..
MemberPäevane kaloraaz ja makrode suhe on tähtis.Võta tööriistade alt “kaloriarvuti” ja “BAV arvuti”.Tee need asjad endale selgeks ja muud polegi hetkel vaja.Paljud algajad laskuvad pisiasjadesse a la “mitu seeriat/kordust”,”milline sheik on parim”,”mida juua enne trenni” jne.Samas sealjuures on oma toitumise ja treeningu alustalad paigast ära.Enamusel pole õrna aimugi palju ta päevane kaloraaz on,saalis tehakse ainult rind-biits-säär süsteemis rannakava ja mõeldakse,miks rasvaprotsent ei vähene,või lihas ei kasva.Lihtsalt “basics” paika ja ongi kogu muusika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võimalik,et kõik see jutt ei lähe otseselt teemaalgataja pihta,lihtsalt väike mõttelend.
Memberkas mingi jook vähendaks rasva ? või siis aitaks jooksime seda ..
Toitumine paika,mingisugust imerohtu ei eksisteeri.
MemberIse alustasin kunagi 15-16 aastasena,siis oli kasutada ainult üks 15 kilone hantel.Mul siiamaani seisab nurgas.Terve keha andis läbi treenida,jalad said veidi vähem vatti muidugi,ühel jalal kükke tegin vahest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhiline trenn oligi korduste peale,ühe käega surumised ja kätekõverdused rinnale,õlg-triits-biits hantliga,hantli tõmbed küljele korduste peale aeglases tempos(vahest riputasin kotiga mingisuguse lisaraskuse ka külge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja lõuatõmbed,ühe jalaga kükid ja kõht.Lahedad ajad olid
MemberEi taha targutada, aga olen lugenud, et need kuklatagant surumised ja kuklataha tõmbed pidid liigeseid lõhkuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks tõetera on siin kindlasti sees.Samas endale samuti kukla tagant surumine istub.Individuaalne eelistus lihtsalt.Vahest kergema raskusega teen rahulikult,päris sügavale ei lase.Tuleb ise tunnetada kuskohast jookseb see mõistlikuse piir.
MemberSõltub lihasest vast ka. Väikestele lihasgruppidele piisab, aga jalale ja rinnale jääb küll varsti väheks…
Väljaasteid saab ka väga edukalt kahe hantliga teha.Muidugi igasugused superseeriad,saab soorituse tempot muuta jne.Asja võib tahtmise korral vägagi väljakutsuvaks teha kui mõttel lennata lasta.
MemberKulla mees,see sul mingi kolmas sarnane teema juba.Ideid on sulle jagatud omajagu.Ei saa aru,kas sa ootad mingit lihtsat lahendust,mis su probleemid üleöö lahendab vms.Mitte pahaga,aga võta ennast kokku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ise kuidagi ei saa,siis telli treening-ja toitumiskava.
Member3 trenni nädalas annab väga vabalt mulli-ja kraanivee pealt ära teha.
Ma olen vist kõik trennid oma elus suutnud mulli- ja kraanivee pealt ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2014 at 10:46 e.l. in reply to: Hinnang treeningkavale seoses eesmärgi ja mahuga #357305Kang08
MemberIseenesest jah, lihaskasvu saan jaatada, aga rasvaprotsendi vähenemise kohta ei oska midagi hetkel öelda. Kaal on stabiilselt sama olnud. Kas võib olla tingitud, et lihtsalt ärakulutatud rasva asemel on kaal tekkiva lihase najal samaks jäänud? Ja kas selline 5, vahest ka 6 päeva nädalas treenimine on mõistlik või oleks parem 3 korda nädalas pikemaid/intensiivsemaid treeninguid teha. Näiteks 3x nädalas trenni, kus üks päev 2 tundi ujumist, teine päev poolteisttundi jõusaali ja kolmas päev poolteisttundi siis venitusi/joogat/body-weight exercise’i?
Lisaks, kas trennipäevad oleks mõistlik jätta rutiinselt samale päevale või annab trennipäevade vahetamine midagi ka juurde?
Ära mõtle trenni koha pealt üle.Hetkel kõik ju toimib – arengut on näha,taastumine on ok,meel on hea.See,kuidas kava jaotada on niivõrd individuaalne.Pole olemas mingit “imelist kava”,mis toodab ülikiirelt tulemust igale indiviidile väikese aja jooksul.Kui oled leidnud millegi,mis sulle hetkel sobib,siis jätka sellega.Kui arengut enam ei näe,siis analüüsi oma tegemisi ja muuda midagi veidike siin-seal.
Rasvaprotsent on kinni puhtalt toitumises.Hetkel oled sa kirjutanud toitumise lahti väga üldiselt.”Praad”,”võileib” jne ei ütle tegelikult ju mitte midagi.Kaloraazi ja makrodena oleks asjakohasem,aga üldiselt tundub,et hetkel midagi päris paigast ei ole.
Lisaks veel ka selle,et oled tegelenud kusagil 1,5 kuud.See on väike aeg.Ära otsi ülikiireid lahendusi,need asjad võtavad aega ja järjepidevus on võti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused