Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberSelle varustusega kannatab teha küll.Vali mingi kava välja ja kirjuta siia harjutused,millele asendust otsid.Siis võib sulle alternatiivseid harjutusi pakkuda.
veebruar 24, 2014 at 11:22 e.l. in reply to: Jalgpall, jõusaal & massi juurde saamine – Palun abi! #360411Kang08
MemberNiiet, nagu ma aru saan, siis te soovitate hoiduda kõigest keemilisest & kasutada ainult seda, mis poelettidel toitainetena müügil on jah?
Kodujuustud, kohupiimad, keefirid jne asjad..
Ei soovita midagi.See on vaba valik kuskohast oma valgud saad.Valk on valk.Muidu jh tavatoiduga saab asja täiesti aetud,kui seda mõtled.
veebruar 24, 2014 at 11:09 e.l. in reply to: Jalgpall, jõusaal & massi juurde saamine – Palun abi! #360409Kang08
MemberÜtleme nii, et kui ma tõstan oma koguseid ja asju korralikult, siis jah, pole vaja massilisajat, KUID
kas oleks mõtet vaadata seljuhul kreatiini & mingite proteiinide poole? Niipalju kui lugenud olen, niipalju tean neist,
aga suurt midagi väga ei jaga neist..
Proteiinisheik pole mingi imerohi.Vahet pole kuskohast sa oma valgud saad.Kas tavatoidust,või sheike kulistades.Sööd kohupiima või jood sheiki,pmt sama kasutegur.
veebruar 24, 2014 at 10:19 e.l. in reply to: Jalgpall, jõusaal & massi juurde saamine – Palun abi! #360399Kang08
MemberTrenni kõrvale? Või tavatoidu?
Ära mõtle nii detailselt.Lihtsalt lisa menüüsse rohkem kaloreid.
Kang08
MemberKunagi oli siin arutlusel,et täiesti värsked kasutajad ei saa neid plusse-miinuseid loopida.On selline asi võimalik? Sellega kõrvaldaks osa probleemist.Kui tal see +/- jagamine käest võtta,siis on üks mänguasi lapsel vähem.
Kang08
MemberKeegi võiks selle LPF vanaga näost näkku rääkida,et ta selle lolluse siin ükskord ära lõpetaks.Teab üldse keegi seda tegelast nägupidi? Üldiselt spämmiga ju probleeme pole,ainult üks staarspämmar eksisteerib.
Kang08
MemberTundub nii. Peab tunnistama, et sellist nahhaalsust ja haiget vaimu ei ole mina oma 17 aastase arvutikasutaja kogemuse juures veel läinud, et keegi niimoodi viitsiks rabeleda. Olen näinud trolle ja varikontode alt ropendajaid küll ja küll. Aga, et inimene võtaks kätte ja lihtsalt teeks iseendaga rääkimiseks konto, konto järel – ei ole näinud ega isegi mitte kuulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimesel peab ikka väga igav olema,kui viitsib alatasa sellist paska toota.

Kang08
Membermuidugi on. Meelega tekitatud kirjavead ja ütleb, et Promiscuity lähenemised on huvitavad
Mida veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vend ka ei väsi.

Kang08
Memberto kang08 , olen kohanud sügiskülvi postitusi ponsuna foorumis , tundub olevat väga omapärase lähenemisega kodanik.
Hmm,mingi tunne ütleb,et järjekordne Hr.Külvi varikonto.
Kang08
MemberTahaks lisaks veel harjutusi seljale, mida on võimalik jõusaalis teha.
Siitsamast lehelt tööriistade alt ava harjutustepank.
…..to dront – sa pole vist piisavalt hästi kursis kasutaja Promiscuity/kevadkünd/sügiskülv/LPF kasutaja kuulsusrikka ajalooga siin foorumis….
Kang08
MemberKuna ma proovin süüa hästi palju, siis on päevi, kus lihtsalt ei söö mingitel põhjustel ning ma arvan, et siis on kohupiim parim valik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõni päev sööd korralikult ja siis järgmine päev sööd ainult kohupiima.Ok,sa vist ei saanud ikka pihta.Hetkel sa sööd liialt vähe,menüü on valguvaene.Selleks,et nüüd kaalus juurde võtta pead sa iga päev tarbima rohkem kaloreid.Hea oleks,kui menüüs oleks ka rohkem valku (absoluutselt vahet pole kuskohast sa need valgud välja võlud).See on nii puust ja punaseks soovitus kui olla saab.Kui asja korralikult teha,siis oleks vaja igapäevaselt kaloreid ja makrosid lugeda.Aga noo las olla,liiga palju infot.Lihtsalt suurenda oma koguseid ja tarbi rohkem valgulisi tooteid.Foorumit võiksid ka sirvida,saad elementaarsed teadmised selgeks.
Kang08
MemberKui vaadata kohupiima paki suurust, siis see on küllaltki pirakas. Kas 2 päeva peale 1 pakk ei või olla? Pool pakki päevas. Igapäevaselt seda endale lubada ei jõua.
Haah,ole nüüd,kohupiim on mingi 200g enamasti,ma ise lasen poole minutiga kinni sellise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Odav ka.Üldises plaanis,hakka rohkem sööma,teisiti ei kasva.Kui süüa ei jaksa,siis libista kas või keefiri vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberKas kohupiim on tõesti nii hea lihasekasvataja, nagu räägitakse? Millist firmat eelistada? Kas peab olema maitsetu? Kuidas kohupiima tarbida, kas kuskile sisse segades või paljalt?
Maitse asi.Ära lasku liialt detailidesse.Lihtsalt kohupiim on selline lihtne jubin,närid möödaminnes ära ja jälle kusagil 30g valku naha vahel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberHommikuks söön neljavilja putru, lõunaks tavaliselt koolis midagi (enamasti ikkagi ei maitse see söök) ja õhtuks kas supp/kartul, kaste (lisaks mingi lihatoode)/makaronid + lihatoode). Kuidas tundub? Veel “kuninglikumaid” toidukordi lihtsalt endale lubada ei suuda.
Kükkide tegemine ei ole mulle mitte kunagi meeldinud, sest see on liiga vaevaline, ja üldse ei viitsiks teha neid eriti.
Kuninglikumaid? …asi on sellest hetkel päris kaugel.Valku tundub ka hetkel vähe olevat.Esialgu võiksid lisada siia-sinna kas või mõne kohupiima,hommikuse pudru kõrvale ehk mõni muna….Kükki ka teha ei VIITSI ja tahad massi
…Mõnus oleks muidugi päevad läbi peegli ees biitsa curlida,aga arengust võid nii und näha,kui pingutada ei viitsi ja söömine vastumeelne…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberAga üldiselt? Kas võiks rasva rohkem süüa?
Vaata,aga seepärast olekski vaja kalorid/makrod kokku lüüa.Hetkel on see puhas oletamine,mida sul rohkem-vähem vaja on,või millistes kogustes sa midagi sööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused