Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberKunagi sai tehtud toitumiskava seal kirjas et 3 korda päevas söö ja vahepalasi ära tee. Nüüd loen et parem oleks 5x päevas süüa et kaks vahepala ka. Minu jaoks see toitumine on nii keeruline. Ma arvan et ma söön õigesti
Hommikul puder, Tee ilma suhkruta või täistera leivaga võileib koos singiga või praemuna koos tomati ja kurgiga
Päeva jooksul joon 3 L vett ära kindlasti.
Lõunal, ahjus või hautatud juurikad v tatar, liha v kana. Tatar v täistera riis.
Õhtuti apelsin või kodujuust tuunikalaga, kanaliha sülti olen ka söönud. seal vähe rasvu ja süsivesikuid.
Kas ma peakas vahepalasi ka lisama?
Nüüd mees on mul seljatraumaga kodus ja olen teinud ka päeval kartult ja seda söönud.Tunnen et nüüd olen hakanudki rohkem sööma. See tekitab mul süümekaid küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid tunnen et tänu trennile on mul nii suured isud.Kartuli söömisest süümekad?
Kõige tähtsam asi on päevane kaloraaz.Hakka kaloreid lugema.Niikaua kui sa ei tea palju sa päevas sisse sööd,ei saa sa ka määrata kaloridefitsiiti,et kaal langeks.See,kas süüa päevas 3,või 5 korda on ainult detail,mitte reegel.Kaloraaz on kõige alus.Kang08
MemberTõsi seda küll, rinnalt 5cm ja kõhult 4cm ja kaelalt 3cm ning käsivartelt ja reitelt 1cm. Kuid hirmutaski lihtsalt kaal. Kardan süüa rohkem kuigi trennipäevadel ma lihtsalt sööngi rohkem. Isu on jälle suur
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildi järgi tundub,et vorm paraneb.Kaal hirmutab? Kaal on ainult number.Eesmärk võiks olla ikka vorm paremaks saada,mitte pelgalt kaalunumbreid taga ajada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTahaks tõmmata 200kg, tahaks kükkida 150kg ja suruda üle 100kg. Need oleksid numbrid, millega ma rahul oleksin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene pole enamasti kunagi rahul sellega mis tal käes on.Süües kasvab isu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis on mõneti ka hea…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberSeljale harjutusi vähe kuidagi……Vb lisada mingi kangi tõmme vastu kõhtu/hantli tõmme küljele vms…….
Kang08
MemberToitumise muutmine… see, kardan, võib osutuda parajaks pähkliks. See nõuab raudset distsipliini, kiusatustele mitteallumist ja mis seal salata, ka veidi suuremat kopikat, kui ebatervislikum-odavam toit. Nii et kui telliksin selle toitumisprogrammi, pean seda ka raudselt järgima hakkama, muidu pole asjal mõtet.Kui arvate, et asja põhivõti on toitumises, siis ju nii on. Päevapealt pole ma kindlasti valmis nii suurt muudatust ette võtma, pean harjuma mõttega ja end ette valmistama.Siis selgub, kas üldse suudan seda. Arvasin, et asi on palju lihtsam – teen hommikuti kätekõverdusi ja kõhtu, ja asi muutub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Sa pead lihtsalt lõpetama vabanduste otsimise ja ennast käsile võtma.Tasakaalustatud toitumine ei maksa varandust.Kui osata kombineerida,võib see olla tegelikult päris odav.Võtame esimesed ettejuhtuvad “asjalikud” toiduained …muna,kohupiim,juurviljad,puuviljad – ei maksa just varandust.Liha leiab soodsa hinnaga,kui ringi vaadata.Kõige tähtsam on aga menüü komponendid kokku kompunnida,mis tähendab,et tuleb lugeda kaloreid.Eespool toodi välja mitmed kalkulaatorid,mis abiks.Asi on ju tegelikult lihtne – pead kulutama rohkem kui sisse sööd.
Kang08
MemberHoia lihtsalt pausid seeriate ja harjutuste vahel mõistlikud.Tunned,et oled taastunud,anna minna.Ära vahi trennis niisama ringi ega tegele muude asjadega.Ei näe mõtet stopperiga sekundeid lugeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
Member…aga just nimelt, TOONUST VAJA! Trimmi vaja saada end. Varsti plaan ka vaikselt jooksmist alustada, kui tarkusehammas enam põletikus pole…..
Kui soov toonust ja trimmi,siis jõusaali kangiga kükke ja väljaasteid tegema……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on nii tavaline,et naissoost isikud tõmbavad tihti võrdusmärgi tonnides areoobse ja ideaalse vormi vahele.Ei jooksmine on väga hea nii kehale kui vaimule,aga ära karda ka jõutrenni,see võib imesi teha.
MemberTere!
Üks küsimus, mis on mind juba pikemat aega vaevanud.
Kui sa pole varem üldse kangi puutunud,siis ei saagi eeldada,et kohe mõne suurema numbri üles surud.See,et mõni tegelane esimese korraga kohe 80 üles surub on pigem erand kui reegel ja oleneb rohkem inimesest.Kõik inimesed polegi ühe puuga löödud.Mäletan,kui kunagi 16 aastaste jumbudena kehalise tunnis suruma pandi.Paljude sarnase kaalu-pikkuse suhtega tegelaste esimeste surumiste numbrid erinesid ikka kohati 10-15 kilo.Palju oleneb ka millise tehnikaga surud.Esimest korda surumiskangi näed,siis tihti pole ka tehnika see,mis olla võiks.See,kui esimese korraga umbes 45 kilo surud on täiesti normaalne.Enda kallal tööd teed,siis on võimalik seda numbrit kordades suurendada,ükskõik kui pikad on su käed,või milline on sinu kaalu-pikkuse suhe.Täiesti võimalik on ka selle kaalu pealt surumise nr kordades paremaks saada.Muidugi tõsiasi on,et mingi hetk tuleb sein ette,kui rohkem kaloreid peale ei anna.
MemberSa tahad,et säärelihas kaoks ?
Geneetika värk; mõni punnitab lolliks,et sääred nähtavale saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle pildi pealt muidu küll ei tunneta,et midagi väga nihu oleks,või kaduma peaks.
MemberTäiesti usun ja nõus, et paljugi toitumises kinni. Aga kuivõrd mõjub igapäeva töö treeningu ja koormuse mõttes toitumisele ja organismile? Sesmõttes, et olen ka tundide viisi ainult püsti, tassin raskusi ja veel igasugu asju, mis nõuavad füüsilist jõudu. Ja seepärast väga lahja ja vähese toiduga välja ei vea. Soojal ajal, (ca. maist oktoobrini) sõidan iga päev rattaga 10-20km. ka see peaks näteks jalalihaseid treenima (võimalik, et ainult teatud lihasgruppe) ?
Toitumise paika seadmine ei tähenda seda,et sööd midagi lahjat ja nälgid alatasa.See on selline stereotüüp “naised saunas rääkisid rubriigist”.Ehk teha üldse väike investeering ja soetada toitumiskava?
Kang08
MemberJa siin ühele eelmisele postile vastuseks, et miks ei taha kõiki lihasgruppe arendada? Pole esialgu veel vajadust, pole ka kulturismi-huviline.
Terve keha treenimine ei tee sinust kulturisti.Pigem ajad asju loogilisel moel.Keha tuleb nagu tervikut võtta.Lokaalset rasvapõletust ka ei eksisteeri.Pole nii,et teed miljon kõhulihast ja siis ilmub sixpäkk kusagilt.On võimalik vähendada üleüldist rasvaprotsenti.Asi on sinu puhul paljugi toitumises kinni.Uuri veidi foorumis ringi.
MemberRasvaprotsendi vähendamisel on toitumine kõige alus.Ilma korraliku toitumiseta võid jäädagi trenni vihtuma,ilma et visuaalne pilt paraneks.Kätekõverdused jms keharaskusega trenn tunde järgi.Päris veri ninast väljas kehva tehnikaga vägistades ei soovitaks.Sellel pole mingit pointi,pigem lõhud ennast ära,kui arened.Mitu korda ja millal on kõik individuaalne.Kui tunned,et oled taastunud ja jõuad teha,siis anna minna.Lisaks soovitaks teha midagi ka seljale-jalgadele.Seljale nt Lõuatõmbed/chin-upid (kui iseseisvalt ei jõua,siis negatiivid),alaseljale superman (trüki Youtube),jalale kükid-väljaasted.Kõhule ka plank,jalgade tõsted (trüki Youtube leg-raise vms),crunhes(trüki Youtube).Harjutuste puhul vaata ka tehnika üle (jälle nt Youtubest).Üldse võiksid Youtube sirvida,seal on päris palju materjali erinevate harjutuste kohta.
Ühe video toon ka,ehk kergem alustada kätekõverdustega…
MemberKülm on, viu-viu.
Täna viskas juba päris head grilliilma.Varsti võib kindad-mütsid koju jätta.
MemberTahaks kindlasti ka jõutõmbe hulka lisada, kuhu see paigutada tuleks?
Aga vali mõni kava ,kus jõutõmme on sees.Mingile lihasgrupile eraldi rõhu pööramisega ma niivõrd pead hetkel ei vaevaks.Algajal pole kiiret.Ehita rahulikult mingi toorik valmis kõigepealt.Paljud asjad loksuvad ise paika,kui trenn ja toitumine korralik.
Kang08
MemberProovisin negatiive teha, aga kiirelt sai selgeks, et jooksukindad on kaugelt liiga libedad, et üldse kangist kinni hoida, paljakäsi aga valutasid juba kolmanda negatiivi juures käed külmast, vaatamata paarile plusskraadile. Need metalltorud on ikkagi hämmastavalt külmad :
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liiga kergelt annad alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee kas või lühemad seeriad.Umbes 5-sed seeriad peaks jõudma küll ära kannatada ka paljakäsi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks mingi 5×5 mõned korrad nädalas.Peale paari nädalat usun,et üks lõuatõmme tuleb küll puhtalt omal jõul ära. -
AutorPostitused