Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberSee kohupiimatoru on minu jaoks aasta leiutis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (vb oli varem ka olemas,ei tea) Tavaliselt kui käigupealt oli vaja kiiret vahepala,siis läks kohupiim loosi,aga võrreldes kohupiimaga on see toru ikka sigamugav.Libista rooli taga või tänaval kõndides.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTõmme parenes nädalaga 30 kilo.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli!
Kang08
MemberPalju trenni……rohkem pole alati uhkem.Niisama pumbata….vali parem kava vastavalt oma eesmärgile.Proteiini sööd praegu juba ilmselt.Toitumine vaata üle ja toidulisand on LISAND…..toidule,mitte imekütus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberEi ole, kui on trennis halb siis on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Ei käi aega veetmas seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….üks väike tähelepanek lihtsalt…..kükki teed 5×6 15 kilo raskemaga kui tõmmet.Seal on küll varu vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberMa isiklikult ei näe mõtet sirutustel-kõverdustel.Teen parem ühe lisaseeria kükki ja lükkan selle energia sinna.Väljaasted mulle tegelikult meeldivad,selline mõnus “piinamise” harjutus.Hea pikki seeriaid lasta,kann valus mitu päeva pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest teen kui isu on. Aga üldiselt pmt ka ainult küki ja sirgete jalgadega tõmbega annab jala läbi teha.Kang08
MemberEi ole päris nii ,et on ainult 2 äärmust – terve ja nõrk kilu,või suur,paks ja haige.Räägid,et sul on põhi all.Ideaalne ju.Nüüd hakka vaikselt ehitama.Ma olin mõni aasta tagasi 86-87 kilo,paks ja nõrk.(mäletan surumine oli umbes 80,kükk 100 ja tõmme mingi 120).Nüüd olen 83-85 kilo,normaalkaalus ja jõudu on kordades rohkem ….(nyyd samad tõsted umbes 130,170,230).Midagi erilist pole jh muidugi,aga ma ise olen rahul.Rohkem lihtsalt harrastaja,ei aja mingit erilist tulemust taga,pigem lihtsalt tunnen trennist mõnu.Teen siis kui viitsin,kuidas viitsin.Toitumine on enam-vähem paigas,tervis on korras.Ma olen küll vist jh kribu sessuhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga üldine point on sama.Võid olla ka normaalkaalus,hea tervisega enam-vähem tugev.Kõige tähtsamad on minuarust 2 asja – toitumine ja järjepidevus.Toitumise kohapealt midagi ulme keerulist pole.Lihtsalt tuleb vaadata,et kaloraaz on enam-vähem paigas ja umbkaudu päevas kõik oma mikrod-makrod kätte saad.Järjepidevus ….see on kupli all,kas seda on v mitte.
MemberMõtlesin veel ka tervislikust eluviisist teha, kui jõusaali kohta ei oska teha.
Kui ei oska,siis tasukski uurida ehk ?
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no vabandust, kui ma tahan fitness.ee kaalulangetusblogis kuulda, mis konkreetsed vead toitumises kaalu tõstsid. mis üldse veel asjakohasem olla saaks…
mis point on kaalublogi sissekandel “näe, tegin valesti ja kaal hakkas tõusma”, kui ei öelda, mis asi valesti oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
…..trenn – OK vahel ei jõua või ei viitsi…..OK,vahest toiduained menüüs on ka nagu juhtub…..aga no kalorite lugemine,kaloreid võib ikka lugeda ju. ….kasvõi umbkaudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte midagi pahaga,…..soovin ikka edu,et uuesti järjele saaksid ja enam taolisi “apsakaid” sisse ei laseks….
MemberÜks küsimus veel, sain sõbralt Syntha-6 proteiini pulbrit terve tünni ja aminohappe pulbrit. Küsimus siis selles kas ma tohin need omavahel ära segada ja võtta koos või peaksin neid võtma eraldi. Lugesin,et aminohappe pulbrit peaksin võtma 5g enne trenni ja 5g pärast trenni, kas proteiini pulbrit võtan siis peale trenni? Ennem manustan aminohappe pulbri ja siis peale proteiini pulbri? Kas nii oleks õige?
Tänud
……umbes analoogne küsimus oleks “mis juhtub kui kana ja kala koos süüa ?”……valk on valk ja maitse asi….
Memberjõusaalis töötan läbi kaks lihast ja ootan umbes 5-7p. enne kui sama lihast uuesti treenin.(töötan läbi selles mõttes et pmst treenin lihase ribadeks (alustan suurte raskustega, vähendades raskust ja suurendades seeriate ja korduste arvu, kuni väga väikeste raskusteni välja, alati teen seeriaid/korduseid seni kuni lihas tuld sülgab, puhkepausid lühikesed)).
…..ma ise treeniks lihasgruppi sagedamini (vähemalt paar x ndl) ja alati mitte “ribadeks”…lisaks,ütleme kui alustad suurema raskusega ja töötad täiesti pisikesteni,siis just need raskemad seeriad ongi trenni A ja O,ülejäänud mustmiljoni kerge seeriaga kulutad lihtsalt energiat,mõttetu rabelemine..minu isiklik arvamus….pigem keskenduda just nende raskemate seeriate töömahu suurendamisele….iseasi muidugi ka,mis su trenni eesmärk on…….lihtsalt minu 2 senti…
MemberVastasin tema suht jaburale küsimusele naljaga pooleks.
Mis ühele jabur,see teisele mitte…..ma ka ei tea pooli maailma asju……
Member….kas siis mul peab olema mingi täpne range toitumiskava või piisab sellest, kui ma sõõn õige kogus kaloreid ja saan kõik vajalikud ained kätte
…..ma ei kujuta ette kui range see sinu jaoks on,aga see lause teine pool ongi nagu toitumiskava mõte….
MemberMaht on raskuse tase pluss kordused. Keharaskustega sa ei saa kasutada kangi.
Vorm on selline, et inimesed saavad aru oled end liigutanud – inglises keelest ottermode.
Loe see läbi, siin on kõik kirjas mis vaja.
http://www.pdfarchive.info/pdf/L/La/Lauren_Mark_-_You_are_your_own_gym.pdf
Mu point oli pigem selles,et ainult keharaskusega (mitte mingi lisaraskusega) …..läheb asi võimlemiseks kätte ära.Sobib siis kui soov ainult kergelt toonuses olla…….Sajad kordused keharaskusega ei anna max jõudu ,pigem lihtsalt vastupidavust…..kui soov jõudu ja massi koguda,siis tuleks ajapikku raskust lisada….
Kang08
MemberKeharaskuste treenides saab vormi küll.
Mhm saab küll.Oleneb milline on ka eesmärk ja mida selle “vormi” all mõista.Toonuses keha ja tervislik eluviis…..sobib.(räägin puhtalt oma keharaskusega trennist,mitte sellest kui midagi külge riputad)
Kõik oleneb treening mahust.
Hmm,mida sa mõtled sellega? Mida rohkem seeriaid-kordusi,seda uhkem? Muidugi oleneb ka milline on eesmärk…..võimalik ,et soov teha lihtsalt 500 kätekõverdust…näiteks….