Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberTahaksin kaalust alla võtta, et ehk oskate aidata ja erinevaid nippe anda parema kaalulangetuse jaoks? Marek Mozorivilt on kunagi soetatud ka toitumiskava, mida eriti järginud ei ole, küll aga olen hakkanud jälgima mida suhu pistan. Tahaks kuhugi ka trenni minna, kuna hetkel puudub füüsiline aktiivsus.
Ise küsid,ise vastad…..
Kang08
Memberaga ütleme siis et hea asja arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peale kõhu kõik toimib Lihase arvelt ? Sorry,aga ei usu,et sa selline imemees oled et 2 kuuga 10 kilo puhast lihast kasvatad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata oma kaloraaz üle,see on päris kindlasti korralikult plussis sul hetkel.Kang08
MemberKui 2 kuuga +10 kilo,siis kuidas saad sa väita et “ei söö rohkem kui kulutad ”
Kang08
MemberHarjutus nr.1 on toitumine korda…..spetsiaalset “rasvapõletustrenni” ei eksisteeri……
Kang08
MemberSee viimane point on kah hea ja õige….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi vist on soojendusseeriad ka sees,50 minutiga 15 tööseeriat (ehk + veel soojendusseeriad)..läheks kiireks….intensiivne trenn kah (seda saab mitmeti mõista ka muidugi)…..jah,kuigi kes teab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberSellistele küsimustele pole ühest vastust.Kuidas tunne on? (taastud ära,tuju hea,raskused liiguvad,areng liigub õiges suunas) ? Kui nii,siis anna minna.
Kang08
MemberJa kui sul ongi kavas peale trenni üks sheik sisse võtta, siis sa ei pea seda kohe kindlasti hommikul kodus valmis tegema. Muidugi on valgupulbreid erinevaid, kuid enamus neist kõlbavad kohe peale valmistegemist ära jooma. Ise teen sheigi valmis ja lasen mõne minuti olla, kuid see pigem endal harjumuseks saanud.
Eee….what ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….üldiselt millal sheiki juua oleneb menüü üldisest ülesehitusest,tõesti pole mõtet pead vaevata selliste pisiasjadega…..Kogu menüü peaks loogiline olema,alusta sealt kui mingi probleem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeni,söö,puhka!….kõik!,lihtne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTegelt ma ei tea mitte midagi nendest valgupulbritest(kas need pulbrid on keemiavabad?).
Ise olen hästi valiv toidu suhtes ja eelistan mahetooteid.
Valiv….mul tekib lihtsalt küsimus,miks on mõtet suunata nii palju energiat pisiasjadesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub,et sa soovid,et toidulaud oleks võimalikult tervislik.Ok,aga see mis on tervislik on suhteline.Ma kusagil juba mainisin et võiks mõelda rohkem kalorite-makrode-mikrode tasandi.Paras hulk kaloreid päevas,mille jooksul saad kätte kõik valgud,rasvad,süskarid,vitamiinid jne.Toiduaineid pole mõtet nii pingsalt kasulikeks-mittekasulikeks lahterdada.Ka kausitäis õunu võib kahjulik olla- puuviljadest saab samahästi kaloraazi lõhki süüa nagu pontsikutest.Täidad oma menüü enamuses süskarite ja rasvadega (nagu hetkel),siis jääb puudu valkudest.Menüü võiks tasakaalus olla.
MemberTahtsin just lisada,et….” tuled siia nõu küsima,aga näed,abi polegi vaja”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…..Vähemalt kõigile abistajatele üritad nii põhjendada….kõik on kõige paremas korras….
….Ok,aga kui nii,siis jätka mida teed,tundub et toimib
MemberNo ma ei söö ainult juurikaid ja puuvilju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma hakkaks loendama mida söön, siis jääksingi vist siia kirjutama. Erinevad pähklid(ja neid sorte on palju), pudrud(kaerahelbe, neljavilja, manna, riisi, tatra), kookos, herned, oad, läätsed, pasta, riis, kartul, mango, avokaado, granaatõun, kiivi, mandlipiim, igasugu maltsa, seemned, kuivatatud puuviljad, datlid, mesi… No tegelt kaa, ma ei hakka loendama kõike, sest seda on väga palju. Ühesõnaga kõike välja arvatud igasugu rämps. Rämpsust hoidun suure kaarega eemale, sest see põhjustas tõsiseid tervisehädasi mulle. Tahtsingi teada, kas puuvilju tohib süüa piiramatus koguses.
Ja lihaga ongi nii, et kui söön seda siis on raskustunne kõhus, sama on lehmapiimaga.
Vett joon piisavalt, 2 L on miinimum, maksimumi ei oska öelda.
Mikrod,makrod ja kalorid….nii võiksid läheneda.See jada mille sa praegu ette lugesid on pigem selline “Delfi naisteka” nägemus tervislikusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sirvi kasvõi seda foorumit väheke.
MemberTänud, jälgin ilusti kava ja teen igat harjutust nii,et viimased kordused oleksid rasked. Küsin veel ühte asja, kuna kavas ei ole mul sees aeroobset trenni ( mõtlen jooksmist, ujumist, jms) siis ega see ei tähenda,et ma ei võiks käia näiteks jooksmas? Kuna peale trenni tarbin ka proteiinipulbrit siis mõtlesin,et peaks vist aeroobset ka tegema, et äkki muidu tuleb kõht sellest ette, et teen jõutrenni ja tarbin valgupulbrit aga aeroobset ei tee, kas on mul õige arusaam või mitte? Samas proteiinipulber ei tohiks ju kõhtu ette tekitada?Või kui ma seda tarbin niisama, trenni ei tee siis ta ju massi juurde annab?
See,kas sul kõht ette tekib või mitte oleneb üldkaloraazist.Proteiinisheik on kõigest üks toidukord päevas.Seega,kas võtad juurde või mitte oleneb sinu menüü üldisest ülesehitusest.Aeroobset võid ikka teha,anna minna.!
MemberTänu veelkord, nüüd küsiks raskuste kohta. Kas õige raskus kangil või hantlil on siis kui viimased seeriad tulevad raskelt? Näiteks teen tõmme küljele hantliga 3×10 ja seeriates viimased 9,10 kordus on raske? Või loevad raskused ka siis mis lihast treenid, näiteks rinnalihas on kõvasti suurem kui õlalihas, kas siis näiteks õlga tehes oleks parem kui raskused oleksid väiksemad ja kergem oleks teha? Seda kindlasti,et rinda treenides on raskused suuremad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga loodan,et saate aru mis mõtlen.Viimased kordused võiks jh raskemalt tulla.Tunned,et varu suur (ütleme 3×10 tuli kergelt),siis lisa raskust.Õlga kergemalt….siinkohal ei saa pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui õlg nõrgem,miks peaks seda kergemalt tegema? Pmt treeni ikka iga lihasgruppi sama hoolsasti,sa tundud veel algaja ka,pole mõtet midagi eelisarendada.
MemberSuured tänud vastamast, oskate ehk aidata ka harjutusele Jalapress trenazööril alternatiivi leidmisega? Kas kükk kang turjal on sama enam vähem?
Kükk võiks nagunii igas korralikumas kavas sees olla.Isiklikult leian,et jalapress on üldse selline sekundaarne abiharjutus rohkem….Aga jah,kükk sobib väga hästi.
MemberNii palju surumist……
MemberKava pärast pole mõtet niivõrd muret tunda.Tähtis on et trennis niisama lulli ei löö ja ajapikku toimub mingi progress.Hetkel oled algaja ka,nii et pmt ükskõik mis kava ette sööta,mingi areng peaks toimuma.Ja ükski kava ei tööta nagunii lõpmatuseni,mingi aeg tuleb midagi muuta siin-seal.
AutorPostitused