Kang08
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kang08
MemberPiiratud? Kang,mõni hantel,lõuatõmbetoru – pmt kõik on olemas ju.Sellega kannatab ilusti terve keha läbi treenida.Rinnapingi abil saab kükid ka tehtud,või leiutad mingi variandi kangi pukkideks.Usun,et raskused sul ulme suured hetkel pole,seega saab hakkama kui tahtmist on.
jalale- kükk,väljaasted,sirgete jalgatega tõmme
seljale- lõuatõmme,kangi tõmme vastu kõhtu,hantli tõmme küljele
õlg-rind – surumised seistes,lamades jne
käsi – hantli-kangiga biits,triitsale prantsuse surumine,kitsalt surumine lamades
Pluss veel see,et rasvaprotsent jääb eelkõige toitumise taha.
Kang08
MemberEi istu ka mulle hommikuti treenimine.Samas pikem soojendus on aidanud.
Kang08
MemberMis harjutus on traktor?
http://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=11&key=32〈=1
Vähemalt mina olen seda nii nimetanud.Harjutusena pole tähtis,et just seda teeksid.Soovitasin lihtsalt mingit row-liigutust.Kangi tõmme,hantliga küljele,plokil tõmbed,traktor jne jne.Võta harjutustepank lahti,kõige lihtsam.
Kang08
MemberVõid lisada ka mõnele päevale lisaks.Näiteks viskad siia-sinna ytleme mõned facepullid,traktori jms.Näiteks rinnal-õlal lisaks seeriakese facepulle-lõuatõmbeid.Käepäevale mõne seeria traktorit,kangi tõmbeid etc.
Kang08
MemberMitte pahaga,aga kas jälle üks rind-käsi-säär-trapets treenija? Ehk siis keegi ,kelle treeningkavas on n.ö “rannalihased” A ja O.Seljuhul soovitaks oma trenniplaan üle vaadata.Kui üle vaadatud ja korrektuurid tehtud kaovad ajapikku suure tõenäolsusega ka eespool väljendatud mured.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberSoovitaks igasugu KMI ja kaalunumbrid hetkel unustada(või vähemalt mitte A ja O mille ümber kõik tiirleb).Kui trenn-toitumine paigas,hakkab see KMI nagunii ühel heal päeval aiateibaid näitama.Hinda trennikoormust(kas toimub edasiminek),vaata peegelilti.Pane peamine mõttetöö sellele,et toitumine oleks paigas ja trenni ülesehitus loogiline,mitte mingi huinamuina rabelemine.Kui ajad õiget asja,siis tulemused tulevad nagunii.Ja oleks tore,kui asi edeneks sujuvalt.2 kilo kuus on vähe? Vahest on seda isegi kohati palju.Kui kaal langeb isegi kilo kuus,teeb see 12 kilo aastas.Oleneb ka muidugi sellest palju hetkel kaalud.Pole mõtet tahta kõike KIIRELT-KIIRELT,lõpptulemus võib juhtuda mitte nii kvaliteetne.
Kang08
MemberDelfis näitab küll tervet artiklit täismahus….
http://www.virumaateataja.ee/3001599/haavatud-sodur-treenib-40kiloste-hantlitega
Kang08
MemberTäpselt nii- alustan 12st ja lõpetan 6ga. 6ga teen maksimum pingutusega.
Mismoodi oleks treeninkava mõistlikum teha?
Sain selle treeningkava Eestis oma ala spetsialisti käest ja tundus olevat täitsa mõistlik.
Ok,too siis mõni päev kavast näiteks välja ja anna veidi infot kuidas on areng raskustes 1,5 aasta jooksul.Saab selgema pildi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidu osas midagi märkimata pole jätnud. Mingeid rasvaseid kodujuuste ja pekki enda petmiseks ei tarbi. Poin on selles, et alguses kõik toimis, kuid enam ei toimi.
Olen tähele pannud ka seda, et kui trenni ei tee, siis kaal nagu langeks.
Üks rasvane kodujuust,või kommike siin seal ei mängi rolli.Üldine kaloraaz loeb.
Kang08
MemberMa arvan, et ta mõtles 4 seeriat ja siis kordused 12, 10, 8 ja 6.
9-10 harjutust pole küll nüüd overkill.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise mahu juures treenib,siis tundub,et liiga lahjad raskused on valitud.Ytleme tal töökordused kusagil 30-50 vahel,10 harjutust.Kuni 500 töökordust siis max trenni peale.Mis mõtet sellel on?Tal on üla-alakeha systeem ka,mitte mingi “one-bodypart-per week” split. Asja võib ju palju lihtsamalt ja tõhusamalt täide viia.Hetkel tundub lihtsalt enese väsitamise,kummi venitamise ja võhmatrennina see värk.Ise soovitaks raskust juurde,harjutusi vähemaks.Näiteks kui on põhirõhk jalal siis milleks teha kümme erinevat harjutust? Täiesti piisab kükk+ sirgete jalgadega tõmme,vahest võid lisada jalapressi ja v’ljaasted.Lihtsalt minu arvamus,arvamusi on erinevaid,vb soovib ta lihtsalt naha märjaks ajada ja head vastupidavust? Mine tea….
MemberTreeningkava on väga põhjalik ja niisama kangi poleerimas jõusaalis ei käi. Kava on väga mitmekesine: esimesel ülakeha päeval seeriad 4X12,10,8,6(raskuse lisamine igal seerial) ja teisel päeval 3X15 (raskus sama) ning samuti ka jalgadega. Harjutusi on erinevaid ühe treeningu jooksul 9-10.
Ee,ma eeldan et need on tööseeriad.Sel juhul tundub mahuliselt küll overkill ja ns nühkimine sul see trenn.Kui sa just võhma treenimas ei käi saalis.?
Kang08
MemberKas sobib ka nii treenida kava järgi?
Rinnalt surumine
Hantlitega kaldpink
Rööbaspuu
plokil lendamine / kas seda mõtekam teha kui tavalist lendamist nagu olen kuskil lugenud netis siis see peaks veel lisaks kaasama rinnalihase siseosa? või tasub rinnalihaste siseosa treenimiseks võtta liblika?
Siis vast läheb kava pikaks ja kirjuks või kuidas??
Liiga palju pisiasju,lihtsalt treeni oma rinda regulaarselt.Harju keskmine (kui harrastad n.ö klassikalist “brosplit-lähenemist)” a la hor.surumine,positiivne kalle ja mingi lendamine.Vaatad,et saad piisavalt töömahtu (no ütleme 20-30 korduse vahel tööseeriatena per harjutus).Ideaalne oleks muidugi lihasgrupile mitu korda ndl vatti anda,üks kord siis raskemalt ja vahest viskad siia-sinna midagi kergemalt (nt.teed mõne päeva lõppu kergemalt mingi rinnaharjutuse) See on kõik lihtsalt näide,paar mõttetera.Ära vaju liialt pisiasjadesse.Katseta,proovi.Leia lähenemine mis sulle sobib.Kas lisada mingi liblikas või mitte on niivõrd pisiasi kui olla võib.Pluss veel mingid siseosad jaada,jaada…
MemberLähenesin probleemile diplomaatiliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kang08
MemberTere.
Mis pulber või toidulisand sobiks minule kui algajale, kes vahetevahel teeb individuaalselt trenni, kuid soovib massi juurde?
Käin veel raskustega jooksmas ning massiline vend ma pole, pigem kont niiet hullu raskusega ma (veel) ei tööta.
Olen 20, kui vanus on oluline.
Massiga on lihtne,suurenda lihtsalt kaloraazi.Tavatoit peaks sul asja ideaalselt ära ajama.
Pigem huvitab,et mis see raskustega jooksmine endast kujutab? Ei tundu just eriti mõistlik tegevus algajale ja üldse sinu soove silmas pidades.
Kang08
MemberIse treenin umbes samamoodi.Mingi fullbody moodi asi koguaeg.Endal toimib väga hästi.Üks mõte oleks küll.Ehk oleks mõistlik sul need seljaharjutused trenni esimesse poolde tuua (kui sul selline selja eelisarenduspäev vms),siis läheb suurem energia ikka selga.Ülejäänud võimlemist jalgadele jms jõuab ju trenni lõpus pumbata küll.Ei kujuta ette muidugi kuidas sul terve kava välja näeb.Lihtsalt tekkis taoline mõte.
MemberKava on olemas,miks mitte seda kasutada? Lahendus on laual,aga ikka on vaja mingit “üleöö vormi” varianti,mida nagunii ei ole.Kui eesmärk on ainult kaalu langetada,siis vali selline trenn,mis meeldib…..toitumine paika,liigutamist kõrvale….muud polegi.
-
AutorPostitused